offffffff
kızlar benim kızkardeşim avcılar medikanada doğum yaptı ama okadarda aman gidi ilgilenmiyorlar serumu bitiyordu ben gidip haber veriyordum çarşafı değiştirilece yine ben söylüyordum yada serum iyi takılmamış yine ben gidip söylüyordumben düzenli olarak Mihribah sultan tıp merkezine gidiyorum doktorum çok iyi bir bayan ama orda doğum olmadığı için Zeynep hanımın (doktorumun) anlaşmalı olduğu hastaneleri araştırıyorum
kızlar bebişlerinizin bazen çok hareket edip bazı günlerde çok az hareket ettiği oluyomu benim bazen çok vuruyor hareket ediyor ama 2gündür çok az ve yavaş vuruyor korkututyor beni
bu sorunu yaşamayan yok gibi canım allahın izniyle bir şey olmaz
kflowercim çok pahalı ya özelde arabamı alıyoruz bende imkanlarımı zorlasam giderim özele ama diyorumki o parayı bebişe harcıyım bizim sigortamız var ssk ssk doktorunun özel muaynahanesine gidiyoruz her ay 100 tl doğumu anestezili sezeryan istiyorum allah nasip ederse doğum korkum varda devlet hastanesinde yapılıcak inşallah
sorma canım yaaa böle bütün gün oturup hareket etmesini bekliyorum hissediyorum ama eskisi gibi sert vurmuyor göbeğimi oynatmıyor keyfimi yok yoksa kilosunun fazla olmasındanmı yoksa ben şekerden dolayı diyete girdim artık tatlı falanda yemiyorum tatlı herşey yasak belkide öle şeyler istiyor odanmı hareket etmiyor anlamadım baksan her akşam doktora gidiyim diyorum sabahleyinde vazgeçiyorum
günaydınn şekerr nasılsın
bende geçmişi okuyuyordum sezaryan ile ilgili bilgi mesaja aklım takıldı okudunmu sende
kızlar bebişlerinizin bazen çok hareket edip bazı günlerde çok az hareket ettiği oluyomu benim bazen çok vuruyor hareket ediyor ama 2gündür çok az ve yavaş vuruyor korkututyor beni
günaydın kızlar nasılsınız? opuyorumnanaktan
Günaydın şekerler.....sositosositosositososito
gunaydınnn iiz ya senn ??zemuszemus
günaydııınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?