offf kızlar şimdi doktorum aradı şeker sonuçları yine kötüymüş halbuki ben iyi sanmıştım ama hastanede ölçülenle evde ölçülen farklıymış çünkü hastanede şeker yüklüyolar ya ama ben evde normal kahvaltıya göre ölçtüm şekerimi nasıl düşürcem ben bu şekeri kafam almıyor
Canım değerin kaç çıkmış???Kötüymüş derken ...
Canını sıkma benim çok yakın arkadaşım senelerdir şeker hastası,bebişini de doğurdu fıstık gibi..
Sana verebileceğim tavsiye şekerin baş düşmmanı yürüyüştür,çünkü şeker hep ayaklarda birikir..yürüyüşten geldikten sonrada eşin bacaklarına yukarı yukarı masaj yapsın..3-4 dk. yeter..Diğerlerini sen biliyorsundur 3 beyazdan uzak dur vs.. gibi..Sıkma canınıı sadece biraz daha dikkat edeceksin o kadar tatlımm..
offf kızlar şimdi doktorum aradı şeker sonuçları yine kötüymüş halbuki ben iyi sanmıştım ama hastanede ölçülenle evde ölçülen farklıymış çünkü hastanede şeker yüklüyolar ya ama ben evde normal kahvaltıya göre ölçtüm şekerimi nasıl düşürcem ben bu şekeri kafam almıyor
Yaa canım açlık kan şekerimin 100 den fazla olmaması gerekiyomuş tokluk kan şekeriminde 120 den fazla olmaması gerekiyomuş ama benimki açlık şekerim iyi çıktı 77 ama tokluk şekerim 150 çıktı
canım lütfen ne bebeğini ne kendini üzme.. gebelik şekeri yükek olan bikaç arkadaşım vardı topaç gibi çocukları var şimdi yalnız bir tanesi göbeğinden iğne yapıyodu kendine yanlış hatırlamıyoram
hiçbişe olmayacak :ecrin_bebek:
Tamam canım panik yapmana inan ki gerek yok...Biliyorum üzülüyorsun ama bebeğini düşünmen lazım.Senin gibi inan ki birsürü kadın var..Dediklerimi yap bak görürsün üzüldüğüne hiç deymiycek bile..Bol yürüyüş ve sebze ağırlıklı beslenmen tabi arada proteinini de alman vs.. bu sorunu çözecek..:lepi:
Herkese günaydınlar olsun....
Dün biraz yoğun olduğum için siteye giremedim...
Bugün biraz daha iyi çok şükür...
Dün hem yoğun hemde çok güzeldi...
Bebeğime ciciler almaya gittikk...Bir sürü şeyler aldık geldik...
Ana kucağını da aldık bu arada...Resmini yükliyeceğim şimdi...
Eksiklerimiz azalıyor gitgide....
güle güle iyi günlerinde kullansın minişin:))
Bu sene de 10 Ağustos Ramazan..
Kısmet olursa ramazandan önce halletmek istiyorum mevlüdü..
Ayy bu yaşta birde insülinemi bağlancam çok kötü bişey Allah şifa versin iki gündür parmaklarım delik deşik oldu bide karnıma iğne düşünemiyorum biraz daha dikkat ediyim inşallah geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?