Herkese günaydınlar olsun....
Dün biraz yoğun olduğum için siteye giremedim...
Bugün biraz daha iyi çok şükür...
Dün hem yoğun hemde çok güzeldi...
Bebeğime ciciler almaya gittikk...Bir sürü şeyler aldık geldik...
Ana kucağını da aldık bu arada...Resmini yükliyeceğim şimdi...
Eksiklerimiz azalıyor gitgide....
slm kıslar
herkese günaydınn
benim göğsümün altında batma oluyo benimle aynı durumda olan var mı?2 gündür başladı
rahim büyüdü ondan mı acabaCADIARZU
yaaaaeyvahedigeldismiledesene normal..9.ayda düşünemiyrum kendimi:sinifsinif:valla batma ne kelime resmen acım acım acıyor yani. rahim büyüdüğü içinmiş ben doktora sormuştum.
hayırlı olsun canım iyi günlerde giysin kuzucun. ana kucağının yanda taşınanı varmış onları gördün mü? ana kucağı aslında erken 3 aydan önce onla gezemiyolar zaten. kızlar bebek arabası aldınız mı?
yaaaaeyvahedigeldismiledesene normal..9.ayda düşünemiyrum kendimi:sinifsinif:
bebek arabası chicconun liteway şemşiye tarzı olanını düşünüyorum ama daha erken gibi geliyor bana..
birde belki konuşulmuştur ama siz odayı naptınız nerden düşünüyosunuz??
http://www.hizliresim.com/yaa kızlar resim nasıl ekleniyorbilmiyorumkismile yaptıklarımı size gösterecektiim:kedi:
merhaba canım,
bu mevlüt 40 ı çıktığında yapılmıyor mu ? yoksa doğduktan sonra istenilen zamanda mı yapılıyor ? bilgi verebilirsen sevinirim.
bizim adetlerimize göre kırkıncı gün yapılır.kaynar dağıtırız bide ohhh mis gibi tarçın kokar..:içelim:
ayyyy çok güzel flowersun yaaaakaydirigubbakcemile2bak şimdi canım nasıl istedi:))ben bayaa araştırdım oda mobilyasını. ama en sonunda maskoda bir firma teşhirindeki ürünü satıyordu mdf lake çok güzeldi 3 kapılı gardrop şifonyer ve oyuncak sandığı üçünü 1100 tlye 8 taksit aldım. çünkü suntalem de alsam yaklaşık aynı fiyata çıkıyodu.beşiği çok hantal geldi gözüme almadım. çünkü biz park beşik aldık. o bana daha pratik geldi. izmire filan gidip 2 ay kalmayı düşünüyorum beşiğini de koyar götürürüm diye düşündüm. bir de yatak odamız zaten dar o yüzden park beşik aldım. onu da anne bebek mağazasından yıkanabilir bir model aldım. sonra odasını maviye boyadık eşim ve kardeşi halletti. ikeadan bebek odası perdesi 45 milyon ve bebek odası halısı 70 milyon. bir de ben izmirde dolaşırken yeşil bir avize görüp beğenmiştim bezden 20 milyondu. böylece odasını tamamlamış oldum.
ayyyy çok güzel flowersun yaaaakaydirigubbakcemile2bak şimdi canım nasıl istedi:))
bende erken diye hiç bişi yapmadım..çok uygun fiyata yapmışsın herşeyi ve eminim çok şık olmuşturkaydirigubbakcemile5
canım ben ilk aylarda şu taşınabılen sepetlerde yanımda yatırmayı düşünüyorum..3. ayda falan da yan odaya karyolasına alırım heralde..ilk aylarda çok sık uyanıyoruz gece.. yanımda olması daha iyi diye düşündüm..:ecrin_bebek:diğer kızımda da aynısını yaptım..büyüdüğünde odasını ayırmak zor olur çünki
ne güzel herkes eşyalarının çoğunu tamamlamış ben daha başlayamadım
:sinifsinif:
canım kendi pc mden bana ait resimleri nasıl yapıcam
canım kendi pc mden bana ait resimleri nasıl yapıcam
bende odasını yapıp sadece beşiği yanıma almak istiyorum..ilk 6 ay sonra odasına koyarız beşiği..ben birdaha oda yapmak istemiyorum..zaten eşyalarını koymak için şifonyer alacam,beşik zaten mecbur:)) bi dolap kalıyo onuda genç odasında da kullanabilecek şekilde alayım diyorum..bakalım artık
valla çok zevkli başla şekerim. gerçi ben herşeyi tamamlayınca beklemesi zor olcak ama.insan heyecanlanıyo.
hayırlı olsun canım iyi günlerde giysin kuzucun. ana kucağının yanda taşınanı varmış onları gördün mü? ana kucağı aslında erken 3 aydan önce onla gezemiyolar zaten. kızlar bebek arabası aldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?