2010 Temmuz Anneleri : )

hayırlı olsun canım iyi günlerde giysin kuzucun. ana kucağının yanda taşınanı varmış onları gördün mü? ana kucağı aslında erken 3 aydan önce onla gezemiyolar zaten. kızlar bebek arabası aldınız mı?

slm kıslar
herkese günaydınn
benim göğsümün altında batma oluyo benimle aynı durumda olan var mı?2 gündür başladı
rahim büyüdü ondan mı acabaCADIARZU

valla batma ne kelime resmen acım acım acıyor yani. rahim büyüdüğü içinmiş ben doktora sormuştum.

ayy telaşlandım bak..bende başlasam alışverişe iy olur aslında...hiç bişe almadım daha yaaa....bir zıbın takımı ve çıt çıtlı badi dışında..
hmm bide örgü battaniye yaptım süper oldu.. ve kapı süsüüü..o da çok şeker...insan yaparken nasılda heveslenıoo

valla batma ne kelime resmen acım acım acıyor yani. rahim büyüdüğü içinmiş ben doktora sormuştum.
yaaaaeyvahedigeldismiledesene normal..9.ayda düşünemiyrum kendimi:sinifsinif:

bebek arabası chicconun liteway şemşiye tarzı olanını düşünüyorum ama daha erken gibi geliyor bana..
birde belki konuşulmuştur ama siz odayı naptınız nerden düşünüyosunuz??

yaa kızlar resim nasıl ekleniyorbilmiyorumkismile yaptıklarımı size gösterecektiim:kedi:

birde belki konuşulmuştur ama siz odayı naptınız nerden düşünüyosunuz??[/QUOTE]

canım ben ilk aylarda şu taşınabılen sepetlerde yanımda yatırmayı düşünüyorum..3. ayda falan da yan odaya karyolasına alırım heralde..ilk aylarda çok sık uyanıyoruz gece.. yanımda olması daha iyi diye düşündüm..:ecrin_bebek:diğer kızımda da aynısını yaptım..büyüdüğünde odasını ayırmak zor olur çünki

ben bayaa araştırdım oda mobilyasını. ama en sonunda maskoda bir firma teşhirindeki ürünü satıyordu mdf lake çok güzeldi 3 kapılı gardrop şifonyer ve oyuncak sandığı üçünü 1100 tlye 8 taksit aldım. çünkü suntalem de alsam yaklaşık aynı fiyata çıkıyodu.beşiği çok hantal geldi gözüme almadım. çünkü biz park beşik aldık. o bana daha pratik geldi. izmire filan gidip 2 ay kalmayı düşünüyorum beşiğini de koyar götürürüm diye düşündüm. bir de yatak odamız zaten dar o yüzden park beşik aldım. onu da anne bebek mağazasından yıkanabilir bir model aldım. sonra odasını maviye boyadık eşim ve kardeşi halletti. ikeadan bebek odası perdesi 45 milyon ve bebek odası halısı 70 milyon. bir de ben izmirde dolaşırken yeşil bir avize görüp beğenmiştim bezden 20 milyondu. böylece odasını tamamlamış oldum.

merhaba canım,

bu mevlüt 40 ı çıktığında yapılmıyor mu ? yoksa doğduktan sonra istenilen zamanda mı yapılıyor ? bilgi verebilirsen sevinirim.

bizim adetlerimize göre kırkıncı gün yapılır.kaynar dağıtırız bide ohhh mis gibi tarçın kokar..:içelim:

canım ben ilk aylarda şu taşınabılen sepetlerde yanımda yatırmayı düşünüyorum..3. ayda falan da yan odaya karyolasına alırım heralde..ilk aylarda çok sık uyanıyoruz gece.. yanımda olması daha iyi diye düşündüm..:ecrin_bebek:diğer kızımda da aynısını yaptım..büyüdüğünde odasını ayırmak zor olur çünki[/QUOTE]

sepette nasıl yatıcak çocuk rahat yatabilir mi? yatak odasına koymak için bambular var çok güzel. ama park beşik alınca ben gerek görmedim zaten taşınabilir . zaten çoğunlukla her bebek yatak odasında yatıyor ilk başta sürekli kalk yan odaya geç filan zor.

ayyyy çok güzel flowersun yaaaakaydirigubbakcemile2bak şimdi canım nasıl istedi:))
bende erken diye hiç bişi yapmadım..çok uygun fiyata yapmışsın herşeyi ve eminim çok şık olmuşturkaydirigubbakcemile5

canım ben ilk aylarda şu taşınabılen sepetlerde yanımda yatırmayı düşünüyorum..3. ayda falan da yan odaya karyolasına alırım heralde..ilk aylarda çok sık uyanıyoruz gece.. yanımda olması daha iyi diye düşündüm..:ecrin_bebek:diğer kızımda da aynısını yaptım..büyüdüğünde odasını ayırmak zor olur çünki[/QUOTE]

bende odasını yapıp sadece beşiği yanıma almak istiyorum..ilk 6 ay sonra odasına koyarız beşiği..ben birdaha oda yapmak istemiyorum..zaten eşyalarını koymak için şifonyer alacam,beşik zaten mecbur:)) bi dolap kalıyo onuda genç odasında da kullanabilecek şekilde alayım diyorum..bakalım artık

bende odasını yapıp sadece beşiği yanıma almak istiyorum..ilk 6 ay sonra odasına koyarız beşiği..ben birdaha oda yapmak istemiyorum..zaten eşyalarını koymak için şifonyer alacam,beşik zaten mecbur:)) bi dolap kalıyo onuda genç odasında da kullanabilecek şekilde alayım diyorum..bakalım artık[/QUOTE]

işte ben de aynı durumdaydım sadece gardrop alıcam dedim araştırdım 2 kapılı suntalem gardroplar 400 filan 3 kapılı desen 550-600 yani o kadar para verene kadar 3 kapılı gardrop şifonyer ve oyuncak sandığıı hem de mdf lake bana daha uygun geldi. ben biraz çabuk şiştim ve korktum iyice ağırlaşıcam yapamıcam diye. bir de zaten kokusunun çıkması için mobilyanın bir süre havalanması lazım. bir de sonuçta üretilecek diye düşündüm ama hazır alınca bu hafta gelicek. hele bi gelsin foto çeker koyarım buraya.

işte ben de aynı durumdaydım sadece gardrop alıcam dedim araştırdım 2 kapılı suntalem gardroplar 400 filan 3 kapılı desen 550-600 yani o kadar para verene kadar 3 kapılı gardrop şifonyer ve oyuncak sandığıı hem de mdf lake bana daha uygun geldi. ben biraz çabuk şiştim ve korktum iyice ağırlaşıcam yapamıcam diye. bir de zaten kokusunun çıkması için mobilyanın bir süre havalanması lazım. bir de sonuçta üretilecek diye düşündüm ama hazır alınca bu hafta gelicek. hele bi gelsin foto çeker koyarım buraya.[/QUOTE]

süper yapmışsın valla olumunekankayizsmileama dediğin gibi beklemek zor olur sonrasındaa..bu arada ağırlaştım demişsin kaç kilo aldın..ben 6 kilo aldım ama dr kızıyo çok dikkat et dye ((

valla çok zevkli başla şekerim. gerçi ben herşeyi tamamlayınca beklemesi zor olcak ama.insan heyecanlanıyo.

bizde 7. aya girmeden birşey alınmaz derler onun için bana da baktırmıyorlar
içim gidiyor ama ... ben mayıs 15 gb başlarım alışverise inşallah
ablam da hamile bu son haftası dün annemlerde loğusa odasını hazırladı görmenizi isterdim herşey çok güzel oldu misler gb bebeğimizi heyecanla bekliyoruz şimdi opuyorumnanaktan

Teşekkürler canım ya inş..Aldıklarımıza baktıkça içim kıpır kıpır oluyor...
Yanda taşınanı derken nasıl anlamadım ..Bende ana kucakları çok kullanışlı çok işe yarıyor o yüzden almak istedim zaten.Bebek arabasını daha sonra almayı düşünüyorum ilk başlarda pek işimize yaramaz arabamız var zaten onunla idare ederiz diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…