2010 Temmuz Anneleri : )

süper yapmışsın valla olumunekankayizsmileama dediğin gibi beklemek zor olur sonrasındaa..bu arada ağırlaştım demişsin kaç kilo aldın..ben 6 kilo aldım ama dr kızıyo çok dikkat et dye (([/QUOTE]

6 kilo aldım ben de. ama karnım çok şişti. göbik topiğine koymuştum göbeğimin resimlerini bak istersen. göbeğim çok şişti ama suyum fazlaymış ondanmış göbeğimin şişliği.herkes doğum yakın mı diye sormaya başlamıştı. benim de srtım belim çok ağrıyodu. malum istanbulda alışveriş yapmak zaten zor alışveriş merkezleri tıklım tıklım. eminönü desen Allah muhafaza zor oluyor. küçük yerdekiler daha şanslı.

ben ana kucağı deyince kanguru zannetmiştim. buna biz puset diyoz. benim arabayı kardeşim verecek pusetiyle takım arabası zaten.

Bende geçen gün 2 kutu hastane çıkışı almaya gittim ordaki kız doğum ne zaman dedi bende temmuz dedim tuhaf tuhaf baktı daha erken değil mi dedi sinir oldum :umursamaz:sonra yazlıklar daha gelmedi dedi bende daha sonra bakarım dedim almadan çıktım.laelaelaelaelae artık sekinci ayda almayı düşünüyrm

valla ben alalı 3 hafta oluyor hastane çıkışını.başka bi yere git al bence. sonra Allah korusun düşük tehlikesi olur da yat derse doktor annenin filan aldığını giydirmek zorunda kalırsın.

Ayy yok canım sende millete ne bakıyorsun o bebeği sen taşıyorsun sonuçta istediğin zaman alırsın cicilerini kim ne karışır kız biraz tuhaf davranmışş...Bizde dün kayınvalidem ve görümcemle çıktık işte alışverişe aldık bi tkm hastane çıkışı,zıbın takımı,ayrıca zıbınlar badiler,tulum,çorap,ağız mendilleri,alt üst takımlar ,evde kullanmak için alt açma aldık..Daha sonra da kendi annemlerle çıkıp diğer kalanları alacağız inş..

kızlar hastane çıkışı 1 takım yeter mi sizce 2 takım mı alsak kararsızım ben 1 takım aldım ama 2.cisini de alayım mı?

süper yapmışsın valla olumunekankayizsmileama dediğin gibi beklemek zor olur sonrasındaa..bu arada ağırlaştım demişsin kaç kilo aldın..ben 6 kilo aldım ama dr kızıyo çok dikkat et dye ((

6 kilo aldım ben de. ama karnım çok şişti. göbik topiğine koymuştum göbeğimin resimlerini bak istersen. göbeğim çok şişti ama suyum fazlaymış ondanmış göbeğimin şişliği.herkes doğum yakın mı diye sormaya başlamıştı. benim de srtım belim çok ağrıyodu. malum istanbulda alışveriş yapmak zaten zor alışveriş merkezleri tıklım tıklım. eminönü desen Allah muhafaza zor oluyor. küçük yerdekiler daha şanslı.[/QUOTE]
baktım göbişine :)) şimdi nasıldır kimbilir:)) maşallah sizee

bende geçen chiccoya gittim hep karnı burnunda kadınlar..bende emzik biberon ateş ölçer falan bakayım dedim,çok erkenmiş gibi geldi bişi almadan çıktım..
benim sadece komşumun getirdiği zıbın takımıyla yelek var..başka bişi almadım
içim gidiyo ama 7. aydan önce almakta istemyorum(((

valla ben alalı 3 hafta oluyor hastane çıkışını.başka bi yere git al bence. sonra Allah korusun düşük tehlikesi olur da yat derse doktor annenin filan aldığını giydirmek zorunda kalırsın.

O kızı taktığım falan yokta yazlık modelleri de görmek istiyorum daha ince olur diye ama yakında alırım artık.

kızlar ben adanada oturuyorum..burası bayagı sıcak olucak temmuzda..kızıma ne alıcagıma bi turlu karar veremedim.diğer kızlarım hep kış bebeğiydi.. yaz bebeklerı ne giyer bilmiyorum kii.zıbın takımları yada tulumları kullanabılırmıyım bılmıyorum..giyecek olarak ne alacagım konusunda karasızım.birde ağız bezi en az kaçtane olmalı sizce..

kızlar hastane çıkışı 1 takım yeter mi sizce 2 takım mı alsak kararsızım ben 1 takım aldım ama 2.cisini de alayım mı?

flowersun kaçlı aldın takımı ona göre..
ben 20 ye yakın parçalı düşünüyorum..başkada almıcam yiğenlerimden artan tertemiz o kadar çok var ki..çok çabuk büyüyo bebekler zaten

Bence yetmez flowersun ben bir takım daha alıcam...Küçük bebek sonuçta ne olucağı belli olmaz en azından 2 tane olsun ....

flowersun kaçlı aldın takımı ona göre..
ben 20 ye yakın parçalı düşünüyorum..başkada almıcam yiğenlerimden artan tertemiz o kadar çok var ki..çok çabuk büyüyo bebekler zaten

Bence yetmez flowersun ben bir takım daha alıcam...Küçük bebek sonuçta ne olucağı belli olmaz en azından 2 tane olsun ....

10 parça sanırım. zıbın penye battaniye işte tulum eldiven şapka çorap hatırmalıyorum şimdi tam.1 takım daha alayım her ihtimale karşı o zaman.

1 tam takım alın 1 de birsürü çıtçıtlı badi alın filan diyolar da. zaten benim de yeğenimden birsürü çıtçıtlı badi var. ama 1 takım daha alayım enazından.

Günaydın arkadaşlarkaydirigubbakcemile3

Nasılsınız,biz yine dün gece uyuyamadık.kalçalarım çok uyuşuyor,sağa sola dönmekten uyku uyuyamıyorum.Kızım sağda,oğlum sol tarafımda öyle oluncada hiç biri müsade etmiyor şöyle azcık üstlerine yatmama.aklinialirimsmile

Bence 1 tane tam takım hast.çıkışı ve 1,2 tanede zıbınlardan koymak yeterli.Takımın içinde fazla parçalar var mesela ince pike,eldiven şapka gereksiz olur fazlası gibi.

Bu arada herkes hazırlıklara başladımı,bende daha 1 don bile almadım.:hulya:sadece 1 tane ayıcıklı battaniye ördüm o kadar.

vallah ben hepsini aldım oglumun her şeyi hazır her kes dıyorkı cok fazla aldın ama olsun ogluma feda olsun.bitek şampuan falan alıcam o kadar.odası bile hazır

oya ve flowursan maşşalhh sizlere herseylerini almış koymuşsunuz iyide yaptınız güle güle kullanın.OYA SıZ nerden aldınız mobilyaları ve nelr aldın anlat ben iştaha geldim :ecrin_bebek:

vallah ben hepsini aldım oglumun her şeyi hazır her kes dıyorkı cok fazla aldın ama olsun ogluma feda olsun.bitek şampuan falan alıcam o kadar.odası bile hazır

maşallah valla oyaDama sen daha öndesin sanırım 26 haftalık yazıyo
nasıl şimdi beklemesi zor mu delikafadulden

slm kızlar...
bende bebeğime hiç bişi almadım acaba geçmi kalıyorum diye düşünüyorum çoğu zaman CADIARZU
ama bi yandan da daha var doğuma diyorum kararsızlık içindeyim yani
işlerin yoğunluğundan da bitürlü alışverişe çıkamıyorum
ay nolcak benim bebeğimin haliiiiiii talihsiz yawrummmmm kaydirigubbakcemile3

arkadaslar kimse yokmu neler aldınız bebişlerinize anlatın yazın yaw. maşşalh aldık dediler hiç anlatmıyorlar:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…