işte ben de aynı durumdaydım sadece gardrop alıcam dedim araştırdım 2 kapılı suntalem gardroplar 400 filan 3 kapılı desen 550-600 yani o kadar para verene kadar 3 kapılı gardrop şifonyer ve oyuncak sandığıı hem de mdf lake bana daha uygun geldi. ben biraz çabuk şiştim ve korktum iyice ağırlaşıcam yapamıcam diye. bir de zaten kokusunun çıkması için mobilyanın bir süre havalanması lazım. bir de sonuçta üretilecek diye düşündüm ama hazır alınca bu hafta gelicek. hele bi gelsin foto çeker koyarım buraya.
Teşekkürler canım ya inş..Aldıklarımıza baktıkça içim kıpır kıpır oluyor...
Yanda taşınanı derken nasıl anlamadım ..Bende ana kucakları çok kullanışlı çok işe yarıyor o yüzden almak istedim zaten.Bebek arabasını daha sonra almayı düşünüyorum ilk başlarda pek işimize yaramaz arabamız var zaten onunla idare ederiz diye düşünüyorum...
Bende geçen gün 2 kutu hastane çıkışı almaya gittim ordaki kız doğum ne zaman dedi bende temmuz dedim tuhaf tuhaf baktı daha erken değil mi dedi sinir oldum :umursamaz:sonra yazlıklar daha gelmedi dedi bende daha sonra bakarım dedim almadan çıktım.laelaelaelaelae artık sekinci ayda almayı düşünüyrm
Bende geçen gün 2 kutu hastane çıkışı almaya gittim ordaki kız doğum ne zaman dedi bende temmuz dedim tuhaf tuhaf baktı daha erken değil mi dedi sinir oldum :umursamaz:sonra yazlıklar daha gelmedi dedi bende daha sonra bakarım dedim almadan çıktım.laelaelaelaelae artık sekinci ayda almayı düşünüyrm
süper yapmışsın valla olumunekankayizsmileama dediğin gibi beklemek zor olur sonrasındaa..bu arada ağırlaştım demişsin kaç kilo aldın..ben 6 kilo aldım ama dr kızıyo çok dikkat et dye((
valla ben alalı 3 hafta oluyor hastane çıkışını.başka bi yere git al bence. sonra Allah korusun düşük tehlikesi olur da yat derse doktor annenin filan aldığını giydirmek zorunda kalırsın.
O kızı taktığım falan yokta yazlık modelleri de görmek istiyorum daha ince olur diye ama yakında alırım artık.Ayy yok canım sende millete ne bakıyorsun o bebeği sen taşıyorsun sonuçta istediğin zaman alırsın cicilerini kim ne karışır kız biraz tuhaf davranmışş...Bizde dün kayınvalidem ve görümcemle çıktık işte alışverişe aldık bi tkm hastane çıkışı,zıbın takımı,ayrıca zıbınlar badiler,tulum,çorap,ağız mendilleri,alt üst takımlar ,evde kullanmak için alt açma aldık..Daha sonra da kendi annemlerle çıkıp diğer kalanları alacağız inş..
kızlar hastane çıkışı 1 takım yeter mi sizce 2 takım mı alsak kararsızım ben 1 takım aldım ama 2.cisini de alayım mı?
kızlar hastane çıkışı 1 takım yeter mi sizce 2 takım mı alsak kararsızım ben 1 takım aldım ama 2.cisini de alayım mı?
flowersun kaçlı aldın takımı ona göre..
ben 20 ye yakın parçalı düşünüyorum..başkada almıcam yiğenlerimden artan tertemiz o kadar çok var ki..çok çabuk büyüyo bebekler zaten
Bence yetmez flowersun ben bir takım daha alıcam...Küçük bebek sonuçta ne olucağı belli olmaz en azından 2 tane olsun ....
vallah ben hepsini aldım oglumun her şeyi hazır her kes dıyorkı cok fazla aldın ama olsun ogluma feda olsun.bitek şampuan falan alıcam o kadar.odası bile hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?