2010 Temmuz Anneleri : )

oya ve flowursan maşşalhh sizlere herseylerini almış koymuşsunuz iyide yaptınız güle güle kullanın.OYA SİZ nerden aldınız mobilyaları ve nelr aldın anlat ben iştaha geldim :ecrin_bebek:
canım benim ben babyhome dan aldım oglumun odasını sonradan genc oda takımına donuşuyor.şvoner,yatak,dolab koltuk aldım avızesını deyişdim odası boyandı.yıldızlar taktık tavana.yani nazar deymesınde oglum sapa salam zamanında gelsinde başka bişey istemiyorum.
maşallah valla oyaDama sen daha öndesin sanırım 26 haftalık yazıyo
nasıl şimdi beklemesi zor mu delikafadulden

evet canım 26 haftalık oldum.ama oglum 1hafta önde gidiyormuş.zor olmazmı her gun odasına bakıyorum cok duygulanıyorum.nerdeyse gunumun yarısı orda geciyor:ecrin_bebek:

yok canım o kadarda geç kalmadık ozoff23 bende daha mobilyasını almadım yavrumun ama tekstili az çok aldım.bu dönemler hep arştırma yapıyorum mobilyaya bakıyorum işte kararsızım daha beni cezbeden bir oda takımı bulamadımkafamçokkarıştı

kızlar gec kalmadınız daha zamanınıza var sadece ben cok acele ettimde:kedi:

GÜLE GÜLE KULLAN oyacıgım ne güzel sizin hersey tamam valla bende çıkmazdım herhalde odadan hazırsa allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

Güle güle kullansın canım bebeğin odasını da cicilerini de inş..
Ne güzel en azından kafan rahatlamıştır işte herşey tamamalanınca...
Maaşallah size....

ay ne güzel ne güzel yaa hazırlıklar falan 2-3 ay sonra da yavaş yavaş sancılanma ve doğum haberlerimizi paylaşırız artık :ecrin_bebek: topiğimiz çok güzel maşallah...

GÜLE GÜLE KULLAN oyacıgım ne güzel sizin hersey tamam valla bende çıkmazdım herhalde odadan hazırsa allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
canım benim tşk ederim.
Güle güle kullansın canım bebeğin odasını da cicilerini de inş..
Ne güzel en azından kafan rahatlamıştır işte herşey tamamalanınca...
Maaşallah size....

evet canım o konuda rahatımda kac gundur dıyorumkı gıdıb şampuanın falan alıyım eşimde diyorkı ne bu acele daha ne kadar zaman var.olsun dıyorum evde olsunda ne olur ne olmaz

kızlar ben durduk yere bazen aglıyorum ama vallah hic bir sebeb yok.acaba diyorum depresyonamı gırıyorum allah korusun

Herkese merhaba..
Yeni girebildim cumadan beri. işlerim çok yoğundu dün ve bu sabah..

Ben ve kızım çok iyiyiz çok şükür.
ınş.herkes iyidir.

Geçmişe bir gözatayım.=))

oya merek etme depresyon degil bende dün nasıl agladım ben annemi oluyorum diye eşimi arayıp hüngür hüngür aglayarak konuşmak istedim.ama sonra kendime geldim telkin ettim kendimi çok garip bir duygu anne olmak ben dün daha çocukken anne oluyorum valla ıNANAMIYORUM RABBıM SAGLIKLA KAVUŞTURSUN ÇOK MÜKEMMEL ÖTESı BıR DUYGU BıZE ANNE OLMAYI NASıP EDEN YÜCE RABBıME ŞÜKÜRLER OLSUN .BEN EVıN EN KÜÇÜGÜYÜM DAHA AıLEM BANA çocukmuşum gibi bakıyor ve çok tuhaf hissediyorum anne olucagım için .bu arada yaşım sanki çok küçükmüş gibi tamda zamanı bu arada benim yaş28 düşün. ama bu çok farklı bişey anlatılkmaz yaşanır ANNELıK DUYGUSU

ben de uyuyamıorum geceleri. karnım çok şiş oluyor. artık gaz mı bilmiyorum çok gergin oluyor. bir de dün ekstra ağrım vardı. karnımın alt tarafında böyle iki büklüm yürüyodum. erken yattım ama uyuyamadım. zombi gibi geziyorum.

meraba canım hoşgeldin.

hoşbulduk şekerim.

gece olunca ben de davul gibi oluyorum.
Sabah iniyor.Normal bunlar..

Ağrılarım yok henüz çok şükür.

Kızlar hastane çıkış kıyafetlerinden bahsetmişsiniz.

Tesadüf ben de haftasonu baktım ayyyyyyyyyyyyyy o kadar güzel modeller varki..

Ama kalite kalite, parçak parça

Yani 25 liraya da vardı, 90 liraya da..

Süper şeyler var karar veremedim almadım..

Aslında 2 takım şart ama 1 takım alıp gerekirse 1 takımı da parça parça da yapabilirsiniz..
Yani 2.yakımı 1 zıbın, bir alt bir eldiven bir şapka gibi ayrıyetten de alabilrisiniz..

Fikir açısından söyleyim dedim.

ben kendimi ağır ve yavaş hissediyorum. yani şimdiden böyleyse sonraları gitgide artaracak bu durum. bir de mobilya alıcam anca gelir havalancak filan bir süre sonra bebeğe aldığımız herşey yıkanıp ütülenicek. odanın tanzim edilmesi var. ancak yaparız yavaş yavaş diye düşünerek aldık bişeyleri.yani acele ettik gibi görünebilir ama ben zaten tezcanlıyımdır. inşallah kuzum sağlıcakla gelir. bir de kendimize alışveriş yapmamız lazım kızlar. çünkü bebek doğduktan sonra kolay kolay alışverişe çıkamayız. yani son aylara doğru özellikle öden düğmeli şilebezi filan bişiler almak lazım. çünkü emzirmek açısından kolay olur. gecelik terlik. rahat yazlık hamile pantolonu. biton daha alıncak şey var. bir de ben hiç krem bebek bezi gibi olaylara girmedim. ana kalemleri hallettim sadece. kıyafet de hiç almadım sadece hastane çıkışı aldım. onları elime geçtikçe alıcam.

Alt _üst pijama aldım kendime bir tane ama..Alt capri tarzı üstü çok kısa kol(kolsuz gibi)

Pembe...:))) çok güzel...1 tane daha alıcam..
2 de gecelik..karar veremedim ki çok güzeller var.

yavaş yavaş yapılabilir..

Son aylarda sıcak da olacağı için hergün hergün çarşı yorabilir ..

Gerçi ben ilk hamileleiğimde çok iyiydim ama bu sefer ne olur bilemem.sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…