canım benim ben babyhome dan aldım oglumun odasını sonradan genc oda takımına donuşuyor.şvoner,yatak,dolab koltuk aldım avızesını deyişdim odası boyandı.yıldızlar taktık tavana.yani nazar deymesınde oglum sapa salam zamanında gelsinde başka bişey istemiyorum.oya ve flowursan maşşalhh sizlere herseylerini almış koymuşsunuz iyide yaptınız güle güle kullanın.OYA SİZ nerden aldınız mobilyaları ve nelr aldın anlat ben iştaha geldim :ecrin_bebek:
maşallah valla oyaDama sen daha öndesin sanırım 26 haftalık yazıyo
nasıl şimdi beklemesi zor mu delikafadulden
slm kızlar...
bende bebeğime hiç bişi almadım acaba geçmi kalıyorum diye düşünüyorum çoğu zaman CADIARZU
ama bi yandan da daha var doğuma diyorum kararsızlık içindeyim yani
işlerin yoğunluğundan da bitürlü alışverişe çıkamıyorum
ay nolcak benim bebeğimin haliiiiiii talihsiz yawrummmmm kaydirigubbakcemile3
canım benim ben babyhome dan aldım oglumun odasını sonradan genc oda takımına donuşuyor.şvoner,yatak,dolab koltuk aldım avızesını deyişdim odası boyandı.yıldızlar taktık tavana.yani nazar deymesınde oglum sapa salam zamanında gelsinde başka bişey istemiyorum.
evet canım 26 haftalık oldum.ama oglum 1hafta önde gidiyormuş.zor olmazmı her gun odasına bakıyorum cok duygulanıyorum.nerdeyse gunumun yarısı orda geciyor:ecrin_bebek:
canım benim tşk ederim.GÜLE GÜLE KULLAN oyacıgım ne güzel sizin hersey tamam valla bende çıkmazdım herhalde odadan hazırsa allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Güle güle kullansın canım bebeğin odasını da cicilerini de inş..
Ne güzel en azından kafan rahatlamıştır işte herşey tamamalanınca...
Maaşallah size....
Herkese merhaba..
Yeni girebildim cumadan beri. işlerim çok yoğundu dün ve bu sabah..
Ben ve kızım çok iyiyiz çok şükür.
İnş.herkes iyidir.
Geçmişe bir gözatayım.=))
Günaydın arkadaşlarkaydirigubbakcemile3
Nasılsınız,biz yine dün gece uyuyamadık.kalçalarım çok uyuşuyor,sağa sola dönmekten uyku uyuyamıyorum.Kızım sağda,oğlum sol tarafımda öyle oluncada hiç biri müsade etmiyor şöyle azcık üstlerine yatmama.aklinialirimsmile
Bence 1 tane tam takım hast.çıkışı ve 1,2 tanede zıbınlardan koymak yeterli.Takımın içinde fazla parçalar var mesela ince pike,eldiven şapka gereksiz olur fazlası gibi.
Bu arada herkes hazırlıklara başladımı,bende daha 1 don bile almadım.:hulya:sadece 1 tane ayıcıklı battaniye ördüm o kadar.
meraba canım hoşgeldin.
ben de uyuyamıorum geceleri. karnım çok şiş oluyor. artık gaz mı bilmiyorum çok gergin oluyor. bir de dün ekstra ağrım vardı. karnımın alt tarafında böyle iki büklüm yürüyodum. erken yattım ama uyuyamadım. zombi gibi geziyorum.
Herkese merhaba..
Yeni girebildim cumadan beri. işlerim çok yoğundu dün ve bu sabah..
Ben ve kızım çok iyiyiz çok şükür.
İnş.herkes iyidir.
Geçmişe bir gözatayım.=))
Hoşgeldin Denizcimm merak etmiştimm bişeymi var acaba diye...
ben kendimi ağır ve yavaş hissediyorum. yani şimdiden böyleyse sonraları gitgide artaracak bu durum. bir de mobilya alıcam anca gelir havalancak filan bir süre sonra bebeğe aldığımız herşey yıkanıp ütülenicek. odanın tanzim edilmesi var. ancak yaparız yavaş yavaş diye düşünerek aldık bişeyleri.yani acele ettik gibi görünebilir ama ben zaten tezcanlıyımdır. inşallah kuzum sağlıcakla gelir. bir de kendimize alışveriş yapmamız lazım kızlar. çünkü bebek doğduktan sonra kolay kolay alışverişe çıkamayız. yani son aylara doğru özellikle öden düğmeli şilebezi filan bişiler almak lazım. çünkü emzirmek açısından kolay olur. gecelik terlik. rahat yazlık hamile pantolonu. biton daha alıncak şey var. bir de ben hiç krem bebek bezi gibi olaylara girmedim. ana kalemleri hallettim sadece. kıyafet de hiç almadım sadece hastane çıkışı aldım. onları elime geçtikçe alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?