2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar ben biraz 2010 mart annelerinin topiğini okudum.
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/287594-2010-mart-anneleri-burada-toplanalim-5369.html
40+6 olup hala doğurmayanlar var.doğurup ta 15 gün olup sütü az gelenler gelmeyenler. hep yazıştıkları şey nasıl emdirdikleri emdiremedikleri filan. galiba doğduktan sonra en büyük sorun bu emzirme meselesi oluyor. kızları bayaa stres yapmış.ben de korkuyorum emdiremiycem diye. çünkü benim göğüs uçlarım içine kaçık. çıkar mı çıkmaz mı belli değil. okudum moralim bozuldu ya ben de emziremezsem diye.

Kızlar çok teşekkürler...

Hayat'cım ilk baştada bakılmıştı bütün değerler normaldi.

Ben biraz araştırdım da test sonuçlarında bir yanlışlık olduğunu düşünmeye başladım.

Çünkü T3 T4 ile TSH ters orantılıymış. Onlar yüksekse TSH Düşük, T3 T4 düşükse TSH yüksek oluyormuş. Benim TSH değerim normal. Bu durum bana garip geldi.
Tabi bunu doktoruma sorucam.

Kolestrol de gebelikte önemsizmiş zaten yüksek çıkması normalmiş.

içinin rahatlamasına sevindim.

yasvib linki verir misin ben de oda takımlarına bakmak istiyorum

kızlar bu arada geniz akıntısından muzdarip olan var mı aranızda ?

bu geniz akıntısı bende çok yoğun, hamilelerde çok fazla olurmuş, şu anda sürekli peçete ile dolaşıp afeedersiniz ona çıkarıyorum. merak ettim sizde var mı ya da vardı da geçti mi,

arkadaşlar
birsey sorucam seker yükleme testim 127 cıktı 50 gr ile şizinkiler kaç bu konuda yorumu olan var mı

bildiğim kadarıyla değerin 140 ın altında olması yeterli. 140 ın üstünde çıkarsa 100 gramla 3-4 ölçüm alarak testi yeniliyorlar.

bildiğim kadarıyla değerin 140 ın altında olması yeterli. 140 ın üstünde çıkarsa 100 gramla 3-4 ölçüm alarak testi yeniliyorlar.

güll senin eko sonuçların çıktı mı?sendin dimi bebeğe eko çektiricek olan.karıştırmış olmıyım da.

güll senin eko sonuçların çıktı mı?sendin dimi bebeğe eko çektiricek olan.karıştırmış olmıyım da.

evet canım çok şükür ekoda hiçbir sorun çıkmadı oğluşumda :))) plasentada da kanama falan yokmuş ama yinede her ihtimale karşı bi ayrıntılı daha yaptırıcam nisan sonuna doğru :))

kızlar nasılsınız bu gün geçmişi okudum alışverişler yapılmış her kez iyi günlerde kullansın aldıklarını hastane çıkışı alan arkadaşlar bende aldım ykm de 75 milyona 10 lu içinde alt patikli yalnız 1 tane var 2 tane üst 1 badi var 1 penye battaniye tecrübeli anneler penye battaniye çok almalı yazmış 1 takım daha almak gerek sanıyorum

birde bu gün çarşıda baktım kızlar sizinde fikrinizi alayım dedim taçın bebek nevresim takımları var 60 tl organikmiş sizce pahalımı bir nevresim takımı almak yetermi yoksa 2 tanemi olması gerek

kızlar bu şekilde geniz akıntısı olan tükürüğünü yutamayan var mı ? sterimar kullandım yani okyanus suyu ama gene de geçmedi...

Bugün çok mutluyum.

ışle ilgili durumumm belli oldu. Biliyorsunuz toplu çıkışlar vardı.

Fabrika müdürümüzle dün konuştuk. ışe devam ediyorum. Yasal izinlerinizi kullanabilirsiniz artı doğum sonrası yasal izin bitince hiç strese girmeyin bebeğinize bakabildiğiniz kadar bakın ücretsiz izin konusunda da gerekli destekte bulunuruz dedi. Bebeğinizin size ihtiyacı olacak dedi. Biz sizden çok memnunuz, sizin bu şirkete katkınız büyük dedi.

Nasıl mutlu oldum anlatamam. Allah'a şükürler olsun yaaa gerçekten dualarım kabul oldu. Yüce Rabbim sen gerçekten çok büyüksün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…