2010 Temmuz Anneleri : )

herkese günaydınnn opuyorumnanaktan

bende şeker yüklemesi yaptırdım 144 çıktı. daha kendi doktorumla konuşmadım ama sağlık ocağındaki gayet normal dedi.
birde doktorum benden "idrar kültürü" istedi. bu normal bir idrar tahlili gibi değilmiş. çok daha kapsamlıymış.
bunu istemesinin nedeni de normal idrar tahlilinde çıkmayan bir takım bakteriler bu kültürde çıkıyormuş. ve bu bakteriler hamileliğin 7. ayında çoğalıp erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş.
bunu öğrenip erkenden önünü kesebilmek için bu tahlilin yapılması çok önemli dedi....

senine adına çok sevindim capri a.s
Allah yardım ediyor işte.
hep şansın böyle Açık oldun inşallah... :dance:

senine adına çok sevindim capri a.s
Allah yardım ediyor işte.
hep şansın böyle Açık oldun inşallah... :dance:

Çok teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan

Amin canım. Hepimizin inşallah...

kuzucuğumla hep konuşuyordum. Meleğim sende dua et diye... Allah dualarımızı kabul etti.

çoook sevindirik oldummm senin ve oğluşun adına :teytey::teytey::dance::dance::sm_cool::sm_cool:

Gözün aydın canımm:))

Ben de yok canım..Geçmiş olsun.
Yalnız sabah kalktığımda son 3-5 gündür ağzımda garip bir tat ve hafif kuruluk var..

CANIM günaydın, ne güzel haberler verdin bugün,çok çok sevindim..
bebeklerimizin şansına iş ile ilgili herşey çok güzel ilerliyor.ÇOK ŞÜKÜR RABBİME

merhaba temmuz anneleri
işim dolayısıyla cok sık yazamıyorum ama forumu sürekli takip ediyorum.
bebeğime kulaktan ateş ölçer alacağım ama hangi markayı alayım tam karar veremedim. sizler aldınız mı ya da hangi markanınkini almayı düşünüyorsunuz? İnternetten araştırdıım kadarıyla genelde braun veya weewell marka tercih ediliyormuş.

kızlar günaydın!!
ben geldim. uzun süredir foruma giremiyordum işlerin yoğunluğu yüzünden. 1 elemanımız eksildi, o yüzden iş yüküm arttı malesef
capri gözün aydın cnm,çok sevindim senin için. ücretsiz ben de istiyorum,inşallah problem çıkarmazlar bizde de.

Merhaba..Benim bir bilgim yok bu konuda:)

Selam..Hayırlısı olsun izin konuları beni de düşündürüyor.

Günaydınn canımm çok sevindimm gözünaydınn..Allah gönlüne göre verdi çok şükür...

Günaydın Nazosan..Çok analamıyorum ama iyi dediyseler iyidir sonuçta...
O idrar kültüründen bana da yapıldı..Ama ilk önce idrar tahlili yapılmıştı enfeksiyon çıkınca doktorum idrar kültürü istedi sonucunu alıcam inş. bugün...Ters birşey yoktur inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…