Bugün çok mutluyum.
İşle ilgili durumumm belli oldu. Biliyorsunuz toplu çıkışlar vardı.
Fabrika müdürümüzle dün konuştuk. İşe devam ediyorum. Yasal izinlerinizi kullanabilirsiniz artı doğum sonrası yasal izin bitince hiç strese girmeyin bebeğinize bakabildiğiniz kadar bakın ücretsiz izin konusunda da gerekli destekte bulunuruz dedi. Bebeğinizin size ihtiyacı olacak dedi. Biz sizden çok memnunuz, sizin bu şirkete katkınız büyük dedi.
Nasıl mutlu oldum anlatamam. Allah'a şükürler olsun yaaa gerçekten dualarım kabul oldu. Yüce Rabbim sen gerçekten çok büyüksün.
senine adına çok sevindim capri a.s
Allah yardım ediyor işte.
hep şansın böyle Açık oldun inşallah... :dance:
Bugün çok mutluyum.
Fabrika müdürümüzle dün konuştuk. İşe devam ediyorum. Yasal izinlerinizi kullanabilirsiniz artı doğum sonrası yasal izin bitince hiç strese girmeyin bebeğinize bakabildiğiniz kadar bakın ücretsiz izin konusunda da gerekli destekte bulunuruz dedi. Bebeğinizin size ihtiyacı olacak dedi. Biz sizden çok memnunuz, sizin bu şirkete katkınız büyük dedi.
Nasıl mutlu oldum anlatamam. Allah'a şükürler olsun yaaa gerçekten dualarım kabul oldu. Yüce Rabbim sen gerçekten çok büyüksün.
Bugün çok mutluyum.
kızlar bu arada geniz akıntısından muzdarip olan var mı aranızda ?
bu geniz akıntısı bende çok yoğun, hamilelerde çok fazla olurmuş, şu anda sürekli peçete ile dolaşıp afeedersiniz ona çıkarıyorum. merak ettim sizde var mı ya da vardı da geçti mi,
çoook sevindirik oldummm senin ve oğluşun adına :teytey::teytey::dance::dance::sm_cool::sm_cool:
Gözün aydın canımm:))
kıslarrr herkese günaydınnnn:)))
Herkese günaydın..
Capri iş konusunda kutlarım..
Nazosan senin de gözün aydın.
Bugün çok mutluyum.
merhaba temmuz anneleri
işim dolayısıyla cok sık yazamıyorum ama forumu sürekli takip ediyorum.
bebeğime kulaktan ateş ölçer alacağım ama hangi markayı alayım tam karar veremedim. sizler aldınız mı ya da hangi markanınkini almayı düşünüyorsunuz? İnternetten araştırdıım kadarıyla genelde braun veya weewell marka tercih ediliyormuş.
kızlar günaydın!!
ben geldim. uzun süredir foruma giremiyordum işlerin yoğunluğu yüzünden. 1 elemanımız eksildi, o yüzden iş yüküm arttı malesef
capri gözün aydın cnm,çok sevindim senin için. ücretsiz ben de istiyorum,inşallah problem çıkarmazlar bizde de.
Bugün çok mutluyum.
Nasıl mutlu oldum anlatamam. Allah'a şükürler olsun yaaa gerçekten dualarım kabul oldu.
Yüce Rabbim sen gerçekten çok büyüksün.
herkese günaydınnn opuyorumnanaktan
bende şeker yüklemesi yaptırdım 144 çıktı. daha kendi doktorumla konuşmadım ama sağlık ocağındaki gayet normal dedi.
birde doktorum benden "idrar kültürü" istedi. bu normal bir idrar tahlili gibi değilmiş. çok daha kapsamlıymış.
bunu istemesinin nedeni de normal idrar tahlilinde çıkmayan bir takım bakteriler bu kültürde çıkıyormuş. ve bu bakteriler hamileliğin 7. ayında çoğalıp erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş.
bunu öğrenip erkenden önünü kesebilmek için bu tahlilin yapılması çok önemli dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?