2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba hoşgeldin...
bende henüz almadım. ama eltimin yeni bebeği oldu. o fakir almıştı ama bozuk çıktı ürün.
oda chicco aldı sonra şimdi çok memnun.

yazdığın markalarda iyi. teknoloji birazda şans işi.

CANIM günaydın, ne güzel haberler verdin bugün,çok çok sevindim..
bebeklerimizin şansına iş ile ilgili herşey çok güzel ilerliyor.ÇOK ŞÜKÜR RABBİME

Günaydınn canımm çok sevindimm gözünaydınn..Allah gönlüne göre verdi çok şükür...

Kızlar çok çok teşekkürler...opuyorumnanaktan

İnşallah hepimizin her zaman şansı bol olur. Bebişlerimiz hepimizin uğuru olur.

Bu arada dün bahsettiğim sonuçları iş yeri hekimimize gösterdim.

Endişe yaratacak bir durum olmadığını söyledi. O açıdan da bugün çok çok mutluyum.
:dance::dance::teytey::teytey:

Kızlar sonbahar geliyor mu ben mi karşılaşmıyorum. Merak ettim.

ewt öyle maalesef. ama o kadar çok şey var ki. bebek telsizi, sterilizatör, ateş ölçer, süt pompası, bebek arabası üff daha çok şey var alınacak hiç biri ucuz ürünler değil o kadar para vermişken en iyisini almak istiyor insan çevrenizde hangi markalardan daha memnunlar?

haklısın alınacak çok şey var. pompa aventi öneriyorlar genelde. sterilizatör de avent iyi ama fiyatı gereksiz pahalı. ben arzum veya arçelik almayı düşünüyorum. kulaktan ateş ölçeri bebek küçükken önermiyorlar. kulak iltihaplarına neden olabiliyormuş. o yüzden ben koltuk altından ölçenlerden aldım chicco dan.

Kızlarr saat 12 de yine ayrıntılı ultrasonum var bugünn:lepi:
Çok heyecanlıyım miniğimi göreceğim inş..
Geçen sefer yüzünü tam göstermedi diye doktor tekrar bakıcak şimdi...
ınş.bu sefer gösterir fıstığımm:Saruboceq:

senin bebeğin biraz nazlı olacak herelde.

inşallah bugün görürsün canım yüzünü.

bizde ayrıntılıda oğlumun yüzünü göremedik ama tekrar çağırmadı bizi:1no2:

Aaa ne gerek var tekrar ayrıntılya?
Herşey normal çıkmıştı.
neyse iyi hadi bakalım..gör fıstığını..

gunaydın kızlar nasılsınız bu sabah?ben bu gun ultrasona gırıcem ve ogluumuuuuuuuuu görücem cok mutluyum

Bu dediklerinin için de ilk çocuğumda sadece bebek arabası almıştım, onu da çok sık kullanmadım açıkcası..

Ne telsiz, ne sterilizatör, ne pompa ne ateş ölçer (digital derece almıştım)

Saydıklarının içinde en lazım olanı şu an için ateş ölçer ve bebek arabası bence.
Diğerleri bana kalırsa acil değil ama sen bilirsin tabii..

Telsiz ablamdan almıştım ama kullanmadım tek katlı evde, bebek gık dese koşuyorsun zaten..Ama evin 2 katlı falansa olabilir..

sterilizatör ise bence gereksiz, biberonu vs.tencerede kaynattım hep oldu bitti.

Pompayı bilemem ben kullanmadım gerek kalmadı..

Gerekli görüyorsanız alın tabii..

Son düzenleme:

canım hayırlı ve güzel haberlerle gel inşallah ... kız bebekler utangaç oluyorlarmıs canısı benim de minişim ilk göstermedi daha sonra gördüm güzel yüzünü bana benzediğini söylemişti çoook mutlu olmustum... :asigim:

senin bebeğin biraz nazlı olacak herelde.

inşallah bugün görürsün canım yüzünü.

bizde ayrıntılıda oğlumun yüzünü göremedik ama tekrar çağırmadı bizi:1no2:
Biraz öyle olucak galiba yüzünü hep saklıor bizden cimcimem:kedi:

Aaa ne gerek var tekrar ayrıntılya?
Herşey normal çıkmıştı.
neyse iyi hadi bakalım..gör fıstığını..

Canım sırf güzel görüntü alabilmek için tekrar çağırdı saolsunn kıyamadı bize:kedi:
Yoksa bir problem yok...
Çıkıyorum ben şimdiii...

kızlar biz kızımla yemeğe çıkıyoruz hepinize afiyet olsun şimdiden, yarasın bebişlerinize ve size
cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…