2010 Temmuz Anneleri : )

5 li takım bağcıklı üst patikli alt eldiven şapka bide önlük var.
bunlardan kaç takım almak lazım acaba yav bakıyorum çok küçükler ne kadar süre giyebilirler acaba onları?

Hımm..
Fikir açısından hastane çıkışı içinn;
2 takım( 5 li) alınabilir..
2 de battaniye ekstradan alınmalı.
1-2 tulum.(yenidoğan) .......
---------------------------------------------------------------------
10 lu olanların içinde battaniyesi, tulumu vs. de var sanırım..Bakmak lazım işte..

Canım bunlar evet çok küçük oluyor..Valla hatırladığım kadarı ile ilk 1 aydan sonra olmadı benim oğluma..ama ilk etapta da lazım işte..

Bilemicem canımm..Bende de tam tersi olmuştu, herşey normalken hamile kalır kalmaz kabızlık başladı.bitkisel çaylar ilaçlarla düzene soktumm ben doktorumun haberi vardı tabii..

Sen bilirsin istersen sor bilemicem.bilmiyorumkismile

gözün aydın canım

Yaa kızlar ben doğumu düşününce korkuyorum. O nedenle aklıma getirmek istemiyorum. Zaman geçtikçe stres artıyor sanki...

Siz ne durumdasınız bu konuda...

Yaa kızlar ben doğumu düşününce korkuyorum. O nedenle aklıma getirmek istemiyorum. Zaman geçtikçe stres artıyor sanki...

ya bende korkuyorum işin açığııı ama bebeğime kavuşmakta var işin ucunda kısmet allah sağlıkla doğum yapayı nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq:

ya bende korkuyorum işin açığııı ama bebeğime kavuşmakta var işin ucunda kısmet allah sağlıkla doğum yapayı nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq:

Amin canım amiiiin...

Ben hangi doğum yöntemini düşünsem bir korku basıyor. Ama bıdığım orda kalacak değil yaa mecbur doğacak bir şekilde...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu arada kızlar genel anestezi mi epidural mi bu konuda da endişelere sahibim.

Kiminle konuşsam herkes farklı bişe söylüyor.

Özellikle epiduralle ilgli kalıcı bel rahatsızlıkları veya etkisi geçerken çok fazla rahatsızlık vermesi v.s v.s bir sürü şey duyuyorum. Offfff yaaa...

bnde çok duydumm bel ağrısını epiduraldee kalıcı şekilde bel ağrısı oluşuyormuşş dün akşam alt komşumu gördum kızı doğum yapmış kadın kızımın sancı çekmesine sabredemzdim sezeryan olsun istedim dedi:1shok:

Bu arada papatya'cım hadi gözün aydın canım...

Bizim nazlı prensesimiz kendini çok ağırdan satıyor.

Ben hiç duymadım kalıcı bel rahatsızlığı falan..bilmiyorumkismile
Epidural düşünüyorum şahsen.
Gerçi az da olsa herşeyin bir riski vardır.
Olacak olduktan sonra da olur.
Ben bu kadar ince düşünmüyorum.
Hayırlısı olsun.
Fazla da düşünerek kafayı yormamak lazım.

meleğimize kavuşuyoruz BEN SABIRSIZLANIYORUM AÇIKÇASI RABBİM BİR AVAZDA KURTARSIN HEPİMİZİ
hem çok zor değildir be gülümm sen korkma öle zor olsa kaç milyar insan olurmuydu şu dünyada insanlar çatır çatır doğuruyo anammm
guclubacismile

Aslında bende epidural istiyorum ama bu tür olusuz olumsuz olaylar duyunca insan acaba diyor.

Aslında hiç konuşmamak lazım galiba...

Çünkü herkesin bünyesi, yapısı farklı...

haklısım canım.

benim pek çok tanıdığım bu yolla doğum yaptı gayette memnunlardı hatta doğumdan çıktıktan sonra gülüyorlardı genele göre ilk anları o yüzden çok iyi görünüyor.

doğumdan sonra ilk anlarda kendinde olmak bence çok önemli bebeği hemen emzirebilmek açısından diye düşünüyorum.

şayet sezeryan olursam kesinlikle bende epidural seçeceğim.

amin canım...

Hiç sorma yaa millet çatır çatır bir de evde doğururmuş.

doktorun yolunu bilmezlermiş...

Biz araştırdıkça .......... sı çıkıyor....

CANIM özel hastaneye mi gidiyorsun
yani bizim burada ki özel hastane son ayda senin sağlık durumuna göre bebeğin pozisyonuna göre bilgilendiriyor seni rahatlatıyor ve seçimi sana bırakıyor

Bende epidural düşünüyorum kıslarr...O anı görmek herşeye bedel olmalı..Epiduraldek risk sezryanla aynı,kalıcı bir rahatsızlık hiç duymadım bende..
Bu arada bebişlerini görenler olmuşş süperrrrrrr zemuszemus allah sıhat sağlık versin..

bnm doktorum birine demiş bel ağrısı çok yapıor diee epiduralden dolayı

Aslında bende epidural istiyorum ama bu tür olusuz olumsuz olaylar duyunca insan acaba diyor.

Aslında hiç konuşmamak lazım galiba...

Çünkü herkesin bünyesi, yapısı farklı...

Ben konuşulsa da etkilenmiyorum pek.
Epidural son yıllarda çok kullanılan bir yöntem..Hemen hemen her sezeryan bu şekilde yapılmaya başlandı.
Yakın ve uzak çevremden en az 10 kişiden epiduralle doğum tavsiyesi aldım ve çopuna da özellikle gidip doğumu hakkına bizzat konuştum..
Cuma günü de bir arkadaşım olacak epiduralle hemen başına ekşiycem ayrınıtlar için..aklinialirimsmile

KK da da epidural topicleri var..Olumsuz bir tecrübeye denk gelmedim ama vardır mutlaka.Belki ben okumamışımdır.

Yani hayatta herşeyin bir riski var tabii..
Sezeryanın da, normal doğumun da riskleri var..
Herkesin de yapısı farklı.

Hayırlısı olsun diyorum ben hep.
Çok etkilenmemeye çalışıyorum olumsuz tecrübelerden..

CANIM özel hastaneye mi gidiyorsun
yani bizim burada ki özel hastane son ayda senin sağlık durumuna göre bebeğin pozisyonuna göre bilgilendiriyor seni rahatlatıyor ve seçimi sana bırakıyor

Evet canım özel hastaneye gidiyorum.

Muhtemelen doktorum gerekenleri söyleyecektir.

Benim bebiş ilk baştan beri ters duruyor. Tabi daha çok zaman var son ana kadar dönebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…