2010 Temmuz Anneleri : )

dogum muhabbetleri başlamıs bile ay ne heyecanlı inşallah bende normal dogum yapabilirim sezeryandan okadar korkuyorumkı annemde diyo herkes normalden korkar sen sezeryandan dio ama gerçekten korkuyorum ne biliyim ama o ankı ruh halı bebegin geliş şeklı neyı gösterır bilemem allah yardımcımız olsun inşallah :Saruboceq:

ben annemi özledimm yeni gördüm amaaa anne olurken annemin kıymetini daha iyi anlıorumm mafoldumben mafoldumben

kızlar kaç gündür o kadar yoğunum ki arada bi geçmişi okuyorum ama hiç yazamadım

papatya kızını görmüşsün çok sevindim darısı başıma benim de yaklaştı kontrolüm

deniz gecelik almışsın ben de baktım birkaç defa ama hiç güzel bulamadım yaa. sen nerelerden bakıyosun? bi de mevlüt için almam lazım benim onu nasıl aliyim fikir verirseniz çok sevinirim

en son benim doğum olucak gibi duruyo ve ramazandan önce yapmak istiyorum mevlüdü sonrası olursa çok geç olur esprisi kalmaz diye düşünüyorum ramazan öncesi de biraz erken olucak ama napalım. hal böyleyken benim yatakta olmam gerekecek ve dolayısıyla gecelik sabahlık giyicem. marka ve model konusunda yardımınıza ihtiyacım var. bursalı arkadaşlar bilir KAĞAN da çok güzel modeller var ipek ama çok pahalı 500 civarında ben o kadar çıkabilirmiyim bilmiyorum.

Yasecim ben de Bursalıyım Kaanı bilmezmiyim hep çok güzel şeyler olur ama hep pahalıdır.
Sen illaki saten bişiler mi istiyosun.Hani yaz günü yakar gibi geliyo bana.Çok şık penyeler de var.
Ben penye alıcam mesela,satenlerim var zaten çeyizden büyüktü onlar bana şimdi giyerim işte.
Penye istersen:TEN EV GİYİMİ diye arat googleda çok uygun fiyatlı güzel şeyler var canım.

canım teşekkür ederim biliyorum bursalı olduğunu
ten marka geceliklerim vardı kullanıyorum çok da rahatlar ama günlük :kedi: zaten ben de illaki saten olsun demiyorum o yüzden sordum size farklı bişey olsun istiyorum satenlerin bazıları da özellikle gipürlü mü ne diyolar çok köylü işi oluyo hiç tarzım değil. ben de sade ve şık bişey olsun istiyorum.

saolasın şekerim bakıyorum şimdi
ya bi de araştırmışsın benim için hazıra konmak süper :kedi:

saolasın şekerim bakıyorum şimdi
ya bi de araştırmışsın benim için hazıra konmak süper :kedi:

Sorma ben küçük bir yerde olduğum için internetten alıyorum hemen hemen herşeyi.
Bunlar da beğendiklerim bak canım sne de ne var.
Amacımız paylaşmak zaten herşeyi.
Yararım dokunursa ne mutlu bana.

Ben yemek yapmaya gidiorum hatunlar öptüm hepiniziiiiiiiiiiii....

kızlar ben de kaçıyorum kuaföre gidicem de
herkese hayırlı huzurlu akşamlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…