gözün aydın canım...
kızlar nazlı oluyolar öyle hemen göstermiyolar kendilerini :kedi:
gözün aydın canım
Sorma teyzesi pek bi ağırdan:ecrin_bebek:Bu arada papatya'cım hadi gözün aydın canım...
Bizim nazlı prensesimiz kendini çok ağırdan satıyor.
papatya kızını görmüşsün çok sevindim darısı başıma benim de yaklaştı kontrolüm
Herkese iyi akşamlar.slmlar öpüyorum kocamannn herkesi.bizim bu gün dr kontrolümüz vardı.kızımı gördüm çok tatlıydı.ağzını açıp kapayışını izledim çok mükemmel bir duyguydu.allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguları tatmayı.
Dr um bebeğimin ters durduğunu söyledi.ama bu sorun değilmiş bundan sonra sürekli pozisyon değiştirirmiş.ama gelişiminin iyi olduğunu herşeyin yolunda olduğunusöledi.:teytey::dance:a.s.
İyi akşamlar canım...Bizde seni öpüyoruz...Maaşallah bu arada kızına...Hayırlısı ile kucağına alırsın inş..
Ben hiç duymadım kalıcı bel rahatsızlığı falan..bilmiyorumkismile
Epidural düşünüyorum şahsen.
Gerçi az da olsa herşeyin bir riski vardır.
Olacak olduktan sonra da olur.
Ben bu kadar ince düşünmüyorum.
Hayırlısı olsun.
Fazla da düşünerek kafayı yormamak lazım.
bende epidurel sezeryan istiyorum fakat doktorum normalden yana((
günaydın kızlar.. bende 26+4 günlük hamileyim temmuz annesi olucam inşallah.. benim son günlerde çarpıntılarım çok arttı, öncedende oluyodu, fazla derecede kansızlık var bende oda bunu tetiklermiş ama son günlerde çok şiddetlendi ve sıklaştı, çarpıntıyla beraber acayip bi halsizlik çöküyor kollarım falan uyuşuyor, sizlerde yaşıyomusunuz böyle şeyler
günaydın kızlar.. bende 26+4 günlük hamileyim temmuz annesi olucam inşallah.. benim son günlerde çarpıntılarım çok arttı, öncedende oluyodu, fazla derecede kansızlık var bende oda bunu tetiklermiş ama son günlerde çok şiddetlendi ve sıklaştı, çarpıntıyla beraber acayip bi halsizlik çöküyor kollarım falan uyuşuyor, sizlerde yaşıyomusunuz böyle şeyler
Günaydın..
çok sık olmasa da 1-2 kere yaşadım ben de çarpıntı ama ben de kansızlık vs yok.
Doktorum da normal dedi..
Ama sen doktoruna söyle mutlaka..
Günaydın,
Bende de çarpıntı her akşam kafamı yastıga koydugum zaman oluyor...Ama doktorum normal oldugunu söyledi...ama kollarım uyuşmuyor,uyuşma meselesini doktoruna sormalısın..geçmiş olsun..
teşekkür ederim a.s. evet geceleri daha sık olurmuş onun için yüksek yastık falan kullanın diyolar, uyuşmayıda söyledim, tansiyonum çok düşüktür oda yaparmış ama sanırım benim kadar şiddetli yaşayan olmuyor pek bu durumu..
Günaydın kızlar,
dün kötü bir gece geçirdik kızımla,gece çok sancım oldu acile gittim kontrollerimiz yaptı dr bebeğin durumu iyi çok şükür, sancının sebebini anlamak için kan ve idrar tahlili de istedi,onları da yaptırdık, idrar yollarında enfeksyon oluşmuş onun için bu kadar canım acıyormuş ilaçlarımı verdi bol su içeceksin dedi yoksa bu gidiş erken doğuma sebebiyet verirmiş,çok dikkatli olmam gerekiyormuş, mafoldumben
Günaydın kızlar,
dün kötü bir gece geçirdik kızımla,gece çok sancım oldu acile gittim kontrollerimiz yaptı dr bebeğin durumu iyi çok şükür, sancının sebebini anlamak için kan ve idrar tahlili de istedi,onları da yaptırdık, idrar yollarında enfeksyon oluşmuş onun için bu kadar canım acıyormuş ilaçlarımı verdi bol su içeceksin dedi yoksa bu gidiş erken doğuma sebebiyet verirmiş,çok dikkatli olmam gerekiyormuş, mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?