2010 Temmuz Anneleri : )

gözün aydın canım...
kızlar nazlı oluyolar öyle hemen göstermiyolar kendilerini :kedi:

Saol tatlım...Galiba çekeceğimiz var:roflol:
gözün aydın canım

Teşekkürlerr...​
Bu arada papatya'cım hadi gözün aydın canım...

Bizim nazlı prensesimiz kendini çok ağırdan satıyor.
Sorma teyzesi pek bi ağırdan:ecrin_bebek:

papatya kızını görmüşsün çok sevindim darısı başıma benim de yaklaştı kontrolüm

Saol canım evet gördük kızımızı çok şükür...inş.seninde güzel haberlerini alırız...

Herkese iyi akşamlar.slmlar öpüyorum kocamannn herkesi.bizim bu gün dr kontrolümüz vardı.kızımı gördüm çok tatlıydı.ağzını açıp kapayışını izledim çok mükemmel bir duyguydu.allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguları tatmayı.
Dr um bebeğimin ters durduğunu söyledi.ama bu sorun değilmiş bundan sonra sürekli pozisyon değiştirirmiş.ama gelişiminin iyi olduğunu herşeyin yolunda olduğunu söledi.:teytey::dance:a.s.

İyi akşamlar canım...Bizde seni öpüyoruz...Maaşallah bu arada kızına...Hayırlısı ile kucağına alırsın inş..

Selam arkadaşlar.

doğumdan bahsedilmiş,şöyle bir okudumda.

Ben ilk doğumumu spinal sezeryan ile oldum.Ben çok memnun kaldım.Belden 2 iğne yapıldı.sonrasında hiç bir acı vs.hissetmedim.yavrunuzu ilk siz görüyorsunuz ve öpüyorsunuz çok özel bir an..ilk 6 saat hiç ağrı hissetmiyorsunuz.böyle olunca ilk sezeryan ağrıları hiç hissedilmiyor.Sadece bende 6 ay bel ağrısı olmuştu.ama 6 ay sonra oda tamamen kayboldu.

Kısmet olursa bu doğumumuda spinal istiyorum.DR.görüşün sizin için uygunsa tavsiye ederim.

bende epidurel sezeryan istiyorum fakat doktorum normalden yana ((

kızlar kimse varmı

bende epidurel sezeryan istiyorum fakat doktorum normalden yana ((

meda nasılsın bebişin ismine karar verebildinmi bu gün migrostan 5 tane bebiş çorabı aldım canı 10 tl birde eşim le park beşiklere baktık ochiconun kini beğendi 390 tl mdf olanlardan istemiyor ama çilek mobilyada çok güzel beşikler var 360 tl en 70 boy128 park yatak en 70 boy 100 sen olsan hangisini tercih ederdin

Herkese günaydın..
Yase, capri ben haftasonu Cumhuriyet Caddesinde öylesine turlarken, Akdem var ya, oraya girdim şöyle bir bakayım diye, fazla da vaktim yoktu..

Daha çok günlük tarzda yani hastanede ve eve çıkınca giyilecek tarzda pijama ve gecelikler vardı..
Ama güzel modeller..

1 tane kısa kol, altı capri pembe bir pijama takımı aldım..Eve çıkınca giyerim diye..Fiyatı da 35 TL çok uygun geldi.
2 pijama daha+2 de gecelik alıcam ben (hastane+ev için)
Hepsini de ordan almak istemedim..Başka yerlere de bakmak lazım..

Mevlüt için daha şık birşeyler isterseniz Kağan a gitmek lazım..
Ben de bakıcam mevlüt için henüz bakmadım.

günaydın kızlar.. bende 26+4 günlük hamileyim temmuz annesi olucam inşallah.. benim son günlerde çarpıntılarım çok arttı, öncedende oluyodu, fazla derecede kansızlık var bende oda bunu tetiklermiş ama son günlerde çok şiddetlendi ve sıklaştı, çarpıntıyla beraber acayip bi halsizlik çöküyor kollarım falan uyuşuyor, sizlerde yaşıyomusunuz böyle şeyler

Günaydın..
çok sık olmasa da 1-2 kere yaşadım ben de çarpıntı ama ben de kansızlık vs yok.
Doktorum da normal dedi..
Ama sen doktoruna söyle mutlaka..

Günaydın,

Bende de çarpıntı her akşam kafamı yastıga koydugum zaman oluyor...Ama doktorum normal oldugunu söyledi...ama kollarım uyuşmuyor,uyuşma meselesini doktoruna sormalısın..geçmiş olsun..

Günaydın..
çok sık olmasa da 1-2 kere yaşadım ben de çarpıntı ama ben de kansızlık vs yok.
Doktorum da normal dedi..
Ama sen doktoruna söyle mutlaka..

evet haber verdim dr. um olucaktır normal diyor ama benim hayatımı zorlaştırmaya başladı bu durum, umarım sağsalim tamamlayabilirim :)

Günaydın,

Bende de çarpıntı her akşam kafamı yastıga koydugum zaman oluyor...Ama doktorum normal oldugunu söyledi...ama kollarım uyuşmuyor,uyuşma meselesini doktoruna sormalısın..geçmiş olsun..

teşekkür ederim a.s. evet geceleri daha sık olurmuş onun için yüksek yastık falan kullanın diyolar, uyuşmayıda söyledim, tansiyonum çok düşüktür oda yaparmış ama sanırım benim kadar şiddetli yaşayan olmuyor pek bu durumu..

Ben daha bebişime ve kendime pek bişe almaya başlayamadım bir türlü...

Ufak tefek çıt çıtlı badiler felan aldım.

Bu haftasonu sınavlarım var. Bu haftayı da atlatalım ben de almaya başlıcam artık.

Günaydın kızlar,
dün kötü bir gece geçirdik kızımla,gece çok sancım oldu acile gittim kontrollerimiz yaptı dr bebeğin durumu iyi çok şükür, sancının sebebini anlamak için kan ve idrar tahlili de istedi,onları da yaptırdık, idrar yollarında enfeksyon oluşmuş onun için bu kadar canım acıyormuş ilaçlarımı verdi bol su içeceksin dedi yoksa bu gidiş erken doğuma sebebiyet verirmiş,çok dikkatli olmam gerekiyormuş, mafoldumben

Çok geçmiş olsun.

Öncelikle kan ilaçlarını aksatmaman lazım canım. Tansiyonunun düştüğü durumda hemen bir bardak şekerli su yap dengelenecektir.

Çarpıntı olaylarında da yarı oturur pozisyon en ideal oturma şeklidir. Yatarken de denildiği gibi başını yüksek tut.

geçmiş olsun..
Ben en az 2,5 litre su içiyorum ama bugün canım hiiiç istemiyor yaa , sabahtan beri masada duruyor şişe 1 yudum almadım..:sinifsinif:

Ay zaten bugün üzerimde bir uyuşukluk ve uyku hali var.
Herkesi yastık olarak görüyorum..mirmirmirmir

Canım çok geçmiş olsun. Aman dikkat et.

Bir ara hatırlarmısın bilmem benim de akıntım var hatta parça parça demiştim. Sonra ben içtiğim su miktarını arttırdım inanamazsın önce o parça parçalardan normal akıntıya döndü şimdi de çok az normal denilecek düzeye geldi. Çok sık tuvalete çıkınca enfeksiyonlar gidiyor muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…