2010 Temmuz Anneleri : )

çok geçmiş olsun, gerçekten bol su içmek işe yarıyor.. hamileliğin ilk aylarında zararlı ama şimdilerde günde 1 bardak adaçayının hiçbi zararı olmaz diye düşünüyorum, iyi geliyor idrar yolları iltihabına, umarım en yakın zamanda geçer canım..

teşekkür ederim canım, çok doğru yazmışsın yarı oturur pozisyon rahatlatıyor biraz, erken doğumdan korkuyorum çok, allah sağsalim vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

teşekkür ederim kızlar elimizden geldiğince dikkatli olmalıyız bebeğim sağlıkla zamanında gelsin inşallah :Saruboceq:

teşekkür ederim canım, çok doğru yazmışsın yarı oturur pozisyon rahatlatıyor biraz, erken doğumdan korkuyorum çok, allah sağsalim vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Rica ederim canım...

Amin inşallah hepimiz zamanında sağlıklıca bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Benim de rahim şeklinden dolayı erken doğum riskim var.

Özellikle şu 2 gündür ben de bir takım rahatsızlıklar hissediyorum ama kafamı endekslemek istemiyorum. Rahmim büyüdükçe sıkıntılarım artıyor bunu biliyorum.

slmlar...

ben her 2 durumda da epidural istiyorum zaten gttiğim hast herkese epidural yapıyor ama doğum aklıma geldikçe ödüm pörtlüyo..
:1shok:

slmlar...

ben her 2 durumda da epidural istiyorum zaten gttiğim hast herkese epidural yapıyor ama doğum aklıma geldikçe ödüm pörtlüyo..
:1shok:

Kız sonbahar nerelerdesin sen...

ben de dün seni sordum arkadaşlara canım...

Günaydınlar.....
Bu sabah bende pek iyi olduğumu söyleyemem...
Gözlerim puslu puslu görüyor nedense ekranı bulanık görüyorum şuanda...
neden böyle oldu yaa....Başımda bir ağırlık var..telaşe yaptım şimdi kendime....

Canım çok geçmiş olsunn..Günler ilerledikçe şikayetlerimizde artış oluyor..

günaydın kızlar. nasılsınız? dün giremedim. bizim kiracının oturduğu bir evimiz var. ordan kiracı çıktı dün evi görmeye gittik ve ev rezil halde.evde tadilat başlattık. eşim de ilgilenemiyor iş değiştirdi. onunla uğraştım dün bütün gün. işten izin aldım.bugün de gidicem. o kadar yorulmuşum ki akşam koltukta bayılıp kalmışım sabah 9 da uyandım işe de geç kaldım. bu arada benim 3-4 gündür kulaklarım sürekli vonk vonk vonk die atıyor. doktora sordum. tansiyonunuzu ölçtürün dedi. bazen o kadar yüksek oluyor ki rahatsız ediyor. bir de tuvaletim gelince acaip karnımın alt tarafında sancı oluyor ama yapınca geçiyor. küçük tuvaletimi. ama çok sık geldiği için çok sık oluyor. sizde de oluyor mu? böyle aşağıya baskı ve ağrı oluyor. wcye gidiyorum azcık yapıyorum ama geçiyor. sonra yine oluyor. ama yanma akıntı filan yok. ben de mi idrar kültürü yaptırsam acep.

tansiyonunu ölçtürsene canım yükselmiş olabilir mi?

gunaydın kzılar nasılsınız?dun dr gıtmışdış oglumu gordum cok mutlu oldum.bıde benim şeker yuklemesi bıraz yuksek cıkmıştı ya dr tatlı her şeyi kesti.sonra ben bu aralar fazla öksürüyordum burun akıntısı vardı dr sordum bu aralar galiba üşütmüşüm dedim dr kontrel etti dedi üşütme deyil alerjim varmış.bu arada 20lik diş cıkarıyorum.onada yapılıcak bişey yok ama cok acıyo dişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…