Günaydın kızlar,
dün kötü bir gece geçirdik kızımla,gece çok sancım oldu acile gittim kontrollerimiz yaptı dr bebeğin durumu iyi çok şükür, sancının sebebini anlamak için kan ve idrar tahlili de istedi,onları da yaptırdık, idrar yollarında enfeksyon oluşmuş onun için bu kadar canım acıyormuş ilaçlarımı verdi bol su içeceksin dedi yoksa bu gidiş erken doğuma sebebiyet verirmiş,çok dikkatli olmam gerekiyormuş, mafoldumben
Çok geçmiş olsun.
Öncelikle kan ilaçlarını aksatmaman lazım canım. Tansiyonunun düştüğü durumda hemen bir bardak şekerli su yap dengelenecektir.
Çarpıntı olaylarında da yarı oturur pozisyon en ideal oturma şeklidir. Yatarken de denildiği gibi başını yüksek tut.
teşekkür ederim canım, çok doğru yazmışsın yarı oturur pozisyon rahatlatıyor biraz, erken doğumdan korkuyorum çok, allah sağsalim vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
slmlar...
ben her 2 durumda da epidural istiyorum zaten gttiğim hast herkese epidural yapıyor ama doğum aklıma geldikçe ödüm pörtlüyo.. :1shok:
Günaydın kızlar,
dün kötü bir gece geçirdik kızımla,gece çok sancım oldu acile gittim kontrollerimiz yaptı dr bebeğin durumu iyi çok şükür, sancının sebebini anlamak için kan ve idrar tahlili de istedi,onları da yaptırdık, idrar yollarında enfeksyon oluşmuş onun için bu kadar canım acıyormuş ilaçlarımı verdi bol su içeceksin dedi yoksa bu gidiş erken doğuma sebebiyet verirmiş,çok dikkatli olmam gerekiyormuş, mafoldumben
Günaydınlar.....
Bu sabah bende pek iyi olduğumu söyleyemem...
Gözlerim puslu puslu görüyor nedense ekranı bulanık görüyorum şuanda...
neden böyle oldu yaa....Başımda bir ağırlık var..telaşe yaptım şimdi kendime....
Kız sonbahar nerelerdesin sen...
ben de dün seni sordum arkadaşlara canım...
günaydın kızlar:sm_cool:
günaydın kızımın adaşı teyzesi :1hug:
güzelller güzeli baharımız nasıl bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?