2010 Temmuz Anneleri : )

geçmiş olsun oya
a.s.

evet insan düşündükçe daha kötü hissediyor kendini, aslında önemli olan sağsalim doğmaları, erken doğupta turp gibi olan bi sürü bebek var, böyle düşündükçe rahatlıyorum biraz, senin bebişin kızmı erkekmi canım

slmlar...

ben her 2 durumda da epidural istiyorum zaten gttiğim hast herkese epidural yapıyor ama doğum aklıma geldikçe ödüm pörtlüyo..
:1shok:

slm canım, bende epidural diyorum ve normal olsun istiyorum, yaklaştıkça korkuyor dimi insan ama hepp düşünüyorum tarlada kendi kendine doğuranlar var falan diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimi :)

çok geçmiş olsun cnm tansiyonun yükselmiş olabilir, bunun en net göstergelerinden biri gözlerin önünde siyah noktacıklar uçuşmasıymış, eğer sinekler beyazsa düşük siyahsa yüksekmiş

sanada geçmiş olsun cnm, bence yaşadığının bebeğin pozisyonuylada ilgisi olabilir, ben ona dikkat ettim eğer kafası yada bacakları aşağıdaysa çok sık geliyor tuvaletim ve ağrı yapıyor gidiyorum azcık yapıyorum, hareket ettikçe tekrar geliyor

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

Günaydın Umutlucum hoşgeldinnn:lepi:

Günaydın canım..Gözünaydın oğluşunu görmüşsün hadi...Geçmiş olsun hepsi üstüste gelmiş desene...

maşallahı var teyzesi hareketli bir bebek . ne zaman uyuyor ben anlamıyorum bütün gün pır pır kaydirigubbakcemile3

maaşallah.

ya onu bende düşünüyorum ne zaman uyuyolar diye. çünkü sürekli hissediyorum hareketlerini.
onların uyku saatleri 20 dk ile 2 saat arasında değişiyormuş ama bilemiyorum özellikle ben ne zaman yatsam o uyanık oluyor. bazen oğlumla kavga bile ediyorum bu yüzden.

çok geçmiş olsun oya

Canım vonk vonk durumu bende de var tansiyonum ölçüyorum ama normal ...özellikle eğilip kalkınca daha çok duyuyorum o sesi..

geçmiş olsun canım. 20lik diş ağrısı zordur. ama bu aylarda artık anestezinin zararı yok diye biliyorum. çektirip kurtulsan. hep böyle ağrı çekilmez ki.allerji bende de var. claritin vermişti doktor bana ama içmedim. çok zorda kalırsam içerim dedim ama çok zorda kalmadım.şeker de çoğumuzda çıkıyor malesef. dikkat etmemşiz lazım.

Canım vonk vonk durumu bende de var tansiyonum ölçüyorum ama normal ...özellikle eğilip kalkınca daha çok duyuyorum o sesi..

valla ben doktora tansiyonum yükselince mi olur düşünce mi dedim tansiyon değeriniz değişince olur dedi. yani bi yükselip bi düşerse olur dedi. 3-4 gün sabah akşam ölçtürün bi bakalım nasıl durum dedi. ben de dün ölçtürdüm 10-5 çıktı. düşük biraz yani. bugün yine ölçtürücem. bir de baş ağrısı yapar dedi. ama çok net başağrısı yok bende. sadece akşamları vonk vonk bazen çok şiddrtli oluyor.

fantastika, evet olabilir bazen sancı filan olmuyor bazen de üstüste oluyor böyle baskı gibi bir de insan korkuyor o zaman. ama çiş yapınca geçtiği için bişi değildir diyorum.

saol canım benim.dr konuştum cekmeye gerek yok şimdilik dedi cok agrırsa yaparız dedi.bi ilac yazdı karkara yap dedi.alerji icin dr bana jel yazmıştı onu suruyordum kaşıtı gecti.ama şimdi öksürük burun akıntısı başladı.bu arada ayagım surekli uyuşuyor.genelikle yatarkan oluyor.belimde agrıyor.yani anlıyıcagınız bı suru şıkayetim var.bu arada kızlar dun kızılayda erik gordum veee aldım yedim rahatladım

Günaydın şeker...

Nasılsın?

çok iiyiz canım kızımla
2 gün önce iç çamaşırımda sıvı gördüm berrak ve çoktu
okadar korktum ki amniyon sıvısı diye
çok şükür geçti şuan normalim doktorumla da görüştüm olabilir arada dedi

sen nasılsınn

kızlar 2010 mart annelerinin topiğini okudunuz mu hiç
doğurmuşlar hala yazışıyolar her gün burda. hepsi emzirme sorunlarından bahsediyor.
dün bir arkadaşımla mailleştik. onun bebeği 14 aylık oldu. diyor ki sakın bebeğin altı gazı emdi mi emmeedi mi derken onun keyfini çıkarmayı ihmal etme sonra çok çabuk büyüyorlar ben kaçırdım bebekken hiç keyif yapamadım diyorsun . bol bol bebeğinle özel keyifli zaman geçir çok kafana da takma bişekilde hepsi yaşıyor büyüyor çok stres yapma diyor. ben de sizle paylaşayım dedim. aklımızın bir köşesinde tutalım. bebeklerimizle keyifli vakit geçirelim.

canım gecmiş olsun benimde tansiyonum senin gibi düşük dr dıyorkı yuksek olmasında duşuk olması rısklı deyil

canım gecmiş olsun benimde tansiyonum senin gibi düşük dr dıyorkı yuksek olmasında duşuk olması rısklı deyil

doktor bana detaylı ultrasonda kan akım hızını ölçtü sağ ve sol kasıktan. ve dedi ki kan akım hızınız normal demek ki yüksek tansiyon sorunu pek yaşamıcaksınız siz. size böle bişeyler söyledi mi?

Çok geçmiş olsun canım.

Herkesin bugün bir sıkıntısı var demek ki...

yok canım ben kendi adıma cevab verıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…