2010 Temmuz Anneleri : )

Kolay gelsin bu işler gerçekten çok zor hele ki hamileyken düşünemiyorum bile...

Kiraya versen bir dert vermesen ayrı bir dert...

Senin şikayetin aynen bende de var canım. Benim bebek birde aşağıda galiba ters durması da ayrı bir durum mesaneme sürekli baskı var ve özellikle geceleri beni çok rahatsız ediyor.

Günaydın kızlar konu bugün tansiyon tam denk geldi akşam birden nasıl çarpıntı baygınlık gelmiş gibi mide bulantısı çok kötü fenalaştım eşim tansiyonumu ölçtü 7-4 çıktı tansiyonum geneldede düşüktür zaten ama bukadar düşmemişti hemen yemek yedik ve sarımsak yedim toparladım kendimi ama kötü bişiy yaaa

ya bana aşağıda duruyo da demediler yani. ya gaz çok oluyo bende onunla birleşince böle oluyo anlamıyorum. yani dışardayken sürekli wc arıyorum. biraz gidemessem kıvranıyorum. yanımdakilere fenalık getirtiyorum. 15-20 dakkada bir wc. neyse idare etçez. doktora da herşeyi sölesen hemen ilaç öneriyolar. sonuçta yanma ve akıntı olmadığına göre mekanik bir problem.

bayadır topiğe giremedim capricim beni merak ettiğiniçn teşekkür ederim :asigim:

nasılsınız iyi misiniz ??

İnsan burda görmeye alıştığı kişileri göremeyince huzursuz oluyor. Acaba bişe mi var diye düşünüyorum.

Çok şükür bu günümğze canım gün geçtikçe yeni yeni bişeler çıkıyor. Şikayetlerimiz artıyor sanki. Ben de mızmızlanmaı hiç sevmem ama insanın elinde olmuyor ki...

ya görsen var ya. banyo dolabı yaptırmıştım yeni beyaz. yani bir kere temizlemez mi insan resmen koyu kahve olmuş pislikten. bütün pencere kollarının hepsi kırılmış. boru patlamış vestiyer şişmiş. bi haber bile vermiyolar. gelin tamir ettirin diye. mutfak dolapları eviyeler filan hepsi berbat durumda. boyayı zaten hiç söylemiyorum heryer delik deşik. 2 aylık depozito almıştım kiraya verirken 1 buçuk ayı oturdu üstünü istiyo şmdi de bir de evi tam boşaltmamış hala bir odası eşya dolu boya yapamıyoruz adamla papaz oldum iyice sinirlerim altüst oldu.zaten parasızız üstüne tuz biber oldu. krediye başvuruyoruz şimdi.

Çok geçmiş olsun canım.

Şu zamanda da diş ağrısı hiç çekilmez. Allah yardımcın olsun. Çok zor...

ay kızlar nereye gittiniz ben geldim kimse kalmadı şişşşşt bende yazdım gördünüzmü napıyonuz bakıyım? :sm_confused:

iyi olmanıza çok sevindim canım.

Ben de ufak tefek sıkıntılar dışında çok şükür iyiyim.

Canım sarımsak tansiyonu düşürür ama.....:uhm::uhm::uhm:

al bence de millet ne ilaçlar içiyor turp gibi doğuruyor çok kasmaya gerek yok sonuçta alabilirsin diyor doktorlar.

Ben geldimm...
Tansiyonum normal 10,5 a 7 miş ama anlamadım neden böyle oldumm...parol da içtim şimdi..Birde sol elim uyuştu az önce eşim yanımda allahtan masaj yaptıı daha iyi şimdi...Bugün sarpa sardım bennnnkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Canım sarımsak tansiyonu düşürür ama.....:uhm::uhm::uhm:

Canım bende öle zannediyodumda sarımsağın dengeliyi bir özelliği varmış nitekim öle oldu dün yani öle okadar düşünce 3diş yemek zorunda kaldım zor oldu ama ve hemen tesirini gösterdi aklınızda bulunsun yükseği düşürüyor düşüğü yükseltiyor dengeliyor anlıycağın

Ben de aynen senin gibi düşünüyorum. 28. haftadan sonra yaşam riski çok yüksekmiş hayırlısı olsun artık... Düşünmemek en iyisi... Benim kuzucum erkek canım... Ya senin ki prenses mi prens mi?

benimki prenses :) haftaya kontrolümüz var bakalım, demek 28. haftadan sonra yaşam riski artıyomuş hı, bizimde 27 bitiyo bu hafta, gerçekten bu aşamaya kadar gelmek süper maşallah aslında kendimizi daha rahat hissetmemiz gerekirken tam tersi oluyor dimi, hareketleri hissetmeye başladıktan sonra kaybetme korkusu çok fazla oluyor

Ben bilmiyordum. Daha doğrusu düşürdüğünü biliyorum.

Şekerli su dengeler.

Tuz yükseltir.

Ekşi düşürür.

canım doktorunu arasan olmazmı acaba şekerinmi düştü senin yada yükselmiş olabilirmi şeker testi yaptırdınmı sen yada belki bir kırgınlıktır ama uyuşma neden oldu onu anlamadım

Maşallah prensesine canım...

Aynen dediğin gibi hareketleri hissetmeye başladıktan sonra ve son ultrason görüntülerinden sonra daha bir farklı bağlandım. Kaybetme korkusu saıyor insanı o nedenle ben hiç düşünmemeye çalışıyorum. Bazen dengem bozuluyır ister istemez düşünüyorum o zamanlarda da sağolsunlar burdaki arkadaşlar beni çok rahatlatıyorlar...

İnşallah hepimiz sağlıklıca, zamanında yavrularımızı kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…