2010 Temmuz Anneleri : )

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12450648&posted=1#post12450648

Kızlar öğle arası eve gittim sabah çekemediğim göbek fotomu çektim koydum..

--------------------------------------------

ıpekböcüğü
maşallahhhh ya valla çok tatlı bir yüzü var bebişin..
Flowersun sinirlenmemen lazım, bunlar gelip geçici şeyler.

Papatyacım
valla bilemiyorum sabah aç karnına kan aldılar hemen peşinden 50ml şekerli su içirdiler 2 saat sonra tekrar kan aldılar, sonra birşeyler atıştırdım hemen peşinden tetanoz aşısı vurdular..

Şeker sonucunu pazartesi sabahı bildirecekler..Sağlık ocağı burası.

Az önce bir tlf.geldi bir tanıdığımız da hamileydi 8 aylık doğum yapmış.Dün rutin kontrollerine gitmiş birde bakıyorlar rahim 5 cm.açılmış hemen yatış yapmışlar ve doğum olmuş...2400 gr.doğmuş kızları..Kızlar erken gelir derler ya hepp...En çok korktuğumda o zatenn..Allahım hepimizin evlatları hayırlısı ile vaktinde gelsinler inş...

benimde 17 nisanda ölçülcek gebelik şekeri inşallah bilşii çıkmaz ban habire ekmek çiko yiyorum kahvaltı yapamıyorum midem bulanıyo die onla geçiriyorum şimdide bir sürü lokum yedim çok tatlı yiyom ya mert te çok dikkat ediyordum bunda hiç dikkat yok sıkıldım mert te hep az ye dikkatli ye bunda o kadar sıkamadım kendimi hala hareketlerim hamile değilim gibi allaha şükür bebek iyi ama azcıkta dikkat etmek lazım
mesela ben yan uyuyamıyorum mert te hep sağa sola uyurdum çok dikkat ederidm şimdi ne zamn gözümü açsam göbeğimin üstünde buluyom kendimi fazla göbeğim çıkmadığı içinde zorlamıyor beni ama göbek üstü yatmak çok tehlikeli ama uyku arası öle yatıveriyorum hemen ne yapsamda yatmasam öle hiç uyumam lazım o zamnda uyunca göbeğime diniyom var mı benim gibi yaşayan bu problemi

Hoşgeldinnn...Heryerin farklı sanırımm...Geçmiş olsun çok şükür atlatmış oldun sende....

Hayırlısı olsun..
evt kızlar erken gelir diyorlar bilemicem...bilmiyorumkismile

Benim de şu dakikalarda bir arkadaşım epidural sezeryana girdi (normal zamanı), aynı doktorda ve hastanedeyiz....Akşama gidip detayları öğrenicem..
Hepimiz için hayırlısı.:Saruboceq:

Göbeğin üstüne nasıl yatıyorsun? dikkat et.bilmiyorumkismile

Hoşgeldinnn...Heryerin farklı sanırımm...Geçmiş olsun çok şükür atlatmış oldun sende....

Bilemicem canım neyse diyelim.kaydirigubbakcemile2
canım gördüm şimdi foto nu güzel çıkmışsın hep beraber büyüyoruzz bende sen gibiyim aşağı yukarı:)))

mersi canım.

Umarım yogun bakım unitesine gerek kalmadan saglıkla evıne gıder arkadasın...
benım erken dogumda tek korkum bu.. 2-3 hafta erken dogacaksa bıle kuvese gerek kalmasın İNŞAALLAH.. bilmiyorumkismile

yaa benim önümde kocaman bir basket topu var gibi sanki. değil üstüne yatmak yan yatarken bile zorlanıyorum. neden bu kadar şiştim beeen. hepinizin göbeğinden daha büyüük.:çok üzgünüm:

Tşkr ederim canım senin göbişte çok güzel gözüküyor...hihoyyythihoyyythihoyyyt
Papatya tşkr ederim.Allah bütün bebişleri nazarlardan saklasın canım...

slm kızlar, kız bebekler için erken gelir diyolar hep gerçekten korkuyorum bende, gerçi bi sürüde vaktinde doğan kız var, hayırlısı artık sağlıkla doğsunlarda..
flowersuncım benim göbeğimde öyle kocaman oldu şimdiden, bitirene kadar nolcam bilemiyorum

yaa benim önümde kocaman bir basket topu var gibi sanki. değil üstüne yatmak yan yatarken bile zorlanıyorum. neden bu kadar şiştim beeen. hepinizin göbeğinden daha büyüük.:çok üzgünüm:

Benim göbiş yayvan zaten burdaki birçoğuna göre..:ecrin_bebek: Ama benim de küçük değil valla.
Sen en son ne zaman eklemiştin unuttum ekle de bakalım.sempatiksalakcinni

ya ben de korkuyorum erken doğum filan olursa Allah korusun çok şiştim. suyun fazla dedi doktor ama şiştikçe şişiyorum.

Arkadaşım çıkmış sezeryandan hayırlısı ile almış oğlunu kucağına..

Darısı başımıza kızlar.

MAŞALLAH CANIM ÇOK ŞİRİN OLMUŞSUN

Benim göbiş yayvan zaten burdaki birçoğuna göre..:ecrin_bebek: Ama benim de küçük değil valla.
Sen en son ne zaman eklemiştin unuttum ekle de bakalım.sempatiksalakcinni

şimdi çekti arkadaş 1 tane mail atçak ben de eklicem. ama resim ekle dedikten sonra linki kopyalayıp nereye yapıştırıyorum

ya ben de korkuyorum erken doğum filan olursa Allah korusun çok şiştim. suyun fazla dedi doktor ama şiştikçe şişiyorum.

peki sendede ödem oluyomu, ben okadar şişiyodumki bikaç hafta önceye kadar tahmin edemezsin ödemden bu kadar şiş görünüyorum herhalde diye kendimi kandırıyodum ama bikaç haftadır tuzu kestim ve artık öyle şişmiyorum vucudum normal ama göbeğim dediğin gibi aynı basket topu gibi, bide kenarlarada yayıldı bilmiyorumkismile
Arkadaşım çıkmış sezeryandan hayırlısı ile almış oğlunu kucağına..

Darısı başımıza kızlar.

ayy maşallah opuyorumnanaktan darısı başımıza gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…