2010 Temmuz Anneleri : )

bilmiyorum ama moralim bozulmaya başladı. yarın doktor kontrolüm var bakalım ne dicek şeker ne çıkçak bişi önercek mi?

Nasıl yüklüyoruz canım ben bilmiyorum... Bir de öyle yükleyim....

fotoğraf ekle diye yaz google a çıkan yerde gözatdan seç yükle de
sonra hotlink for forum da yazan linki kopyala
cevap penceresindeki grafik ekleyi tıkla yapştır
böylece yüklenmiş oluyor

canım diğer taraftada yazdım ama benimkide aynı seninki gibi, sadece biraz daha yayvan, bence çok güzel göbüşün, zayıfsın zaten çok şirin tam bi hamlilesin işte opuyorumnanaktan

teşekkür ederim.bi tane daha foto ekledim bakarsanız. neyse ne biliyim sizlerin fotoları görünce kendimi birden çok şişmiş hissetmiştim.

flowersun capri deniz güneş maaşallah kızlar göbişlerinize flowersun senin kocaman olmuş canım ya caprininkide fena sayılmaz deni güneş seninki gibi benimkide çok belirgin değil

Baktım canım fotona..
Valla benimkinden bayağı büyük :)

Olsun ya..maşallah işteee ne var yani??

deniz güneş senin ikinci bebek bizi biraz tecrubelerinle aydınlatsan iyi olur örn kaç nevresim alalım biberon hangi marka olsun kaç tane almamız gerek hastane çıkışı benim bir tane onlu var bir tane daha alsammı bataniyeli falan ilk üç ay dedikleri gibi zormu geçiyor

evet cam mı plastik mi kauçuk uçlu mu silikon uçlu mu herkes başka bişi sölüyor.

birde benim ev dublex geçen hamileliğimde eşim istikbalden genç odası almıştı heves edip bizim yatak odası üst katta altınolukta oturuyorum buralara doğal gaz gelmedi salonda birde yatak odasında kliba var yani bebişin beşiği kışın salonda durucak eşim chiconun park yatağını beğendi 390 tl boyu 100 cm yani 2 yaşına kadar anca yatar ondan sonra tek kişilik karyolada yatabilirmi birde çilek mobilyaya baktım orada normal beşikler var 360 tl boyu 128 cm yani 3 yaşına kadar yatar rahat ama eşim salonda kaba durur diyo bende beşiğe özeniyorum biraz ama hangisi mantıklı sencekafamçokkarıştı

flowersun capri deniz güneş maaşallah kızlar göbişlerinize flowersun senin kocaman olmuş canım ya caprininkide fena sayılmaz deni güneş seninki gibi benimkide çok belirgin değil

Belirgin de aslında başka göbişlerle kıyas olunca tabii, ufak gibi görünebiliyor ama bana göre kocamann..kaydirigubbakcemile3

Bence 2 nevresim
Biberon ve emzik Chicco (başka iyi markadalar da var tabii ama ben oğlumda bunu kullandım diye bunu yazdım)
Emzik ve cam biberon kauçuk uçlu olan.

Hastane çıkışı geçen gün konuştuk burda:)) henüz almadım bende..
10 nun içinden neler çıkıyor unuttum bende :) ama hastane çıkışı olarak; 2 iç zıbın, 2 üst, 2 alt pijama, 1 şapka, 1 eldiven ve 2 penye battaniye almak lazım..(yedekli olsun diye)

Ben 1 hastane çıkışı takım alıcam, diğer yedeğini de tek tek alıcam..
Benim düşüncelerim böyle..

Kızlar ben bişe merak ediyorum.

Şimdi diyelim ki 32. haftada doğum iznine ayrıldık ve 8 hafta doğum öncesi znimiz var. Fakat 36. haftada doğum yaptık diyelim ki yani 4 haftası gitmiş oluyor. Peki geriye kalan 4 haftayı doğum sonrasına aktarılıyor mu? Sonuçta erken doğum oldu.

Hiç düşünmemiştim bilemicem..

malesef o haftaların üzerine bi bardak soğuk su içiyoruz, vermiyo devlet hakkın olan o haftaları

bazı şirketler problem etmiyormuş doğum iznine ayrıldığından itibaren 16 hafta işe gelmiyormuşsun. ama bazı uyanıklar diyormuş ki efendim senin iznin yandı doğumdan sonraki iznin sadece 13 hafta 13 hafta sonra başlıcaksın. ama sskdan aldığın para nasıl değişiyo onu bilmiyorum. ya kızlar bir de süt izni meselesi var. yani hergün 1 saat erken çıkamayız ki yani ben bazen mesaiye kalıyorum. ben şöyle bir öneride bulunucam doğum izni + senelik izin sonra da bana süt iznimi toplu verin dicem. ama veriler mi bilmiyorum. vermezlerse 1 ay ücretsiz izin isticem sonra da sabahları 1 saat geç gelicem. sonuçta erken çıkamıyorum ben çoğunlukla mesaiye kalıyorum iş yoğun olunca. memuriyet gibi değil bizim. ama çocuk aç ta kalmaz ki.

haır canım malesef aktarmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…