Kızlar ben de ekledim göbişimi...
peki sendede ödem oluyomu, ben okadar şişiyodumki bikaç hafta önceye kadar tahmin edemezsin ödemden bu kadar şiş görünüyorum herhalde diye kendimi kandırıyodum ama bikaç haftadır tuzu kestim ve artık öyle şişmiyorum vucudum normal ama göbeğim dediğin gibi aynı basket topu gibi, bide kenarlarada yayıldı bilmiyorumkismile
ayy maşallah opuyorumnanaktan darısı başımıza gerçekten
e ne diyosunuz kızlar çok kocamanım dimi
canım diğer taraftada yazdım ama benimkide aynı seninki gibi, sadece biraz daha yayvan, bence çok güzel göbüşün, zayıfsın zaten çok şirin tam bi hamlilesin işte opuyorumnanaktan
Baktım canım fotona..
Valla benimkinden bayağı büyük :)
Olsun ya..maşallah işteee ne var yani??
deniz güneş senin ikinci bebek bizi biraz tecrubelerinle aydınlatsan iyi olur örn kaç nevresim alalım biberon hangi marka olsun kaç tane almamız gerek hastane çıkışı benim bir tane onlu var bir tane daha alsammı bataniyeli falan ilk üç ay dedikleri gibi zormu geçiyor
deniz güneş senin ikinci bebek bizi biraz tecrubelerinle aydınlatsan iyi olur örn kaç nevresim alalım biberon hangi marka olsun kaç tane almamız gerek hastane çıkışı benim bir tane onlu var bir tane daha alsammı bataniyeli falan ilk üç ay dedikleri gibi zormu geçiyor
flowersun capri deniz güneş maaşallah kızlar göbişlerinize flowersun senin kocaman olmuş canım ya caprininkide fena sayılmaz deni güneş seninki gibi benimkide çok belirgin değil
Kızlar ben bişe merak ediyorum.
Şimdi diyelim ki 32. haftada doğum iznine ayrıldık ve 8 hafta doğum öncesi znimiz var. Fakat 36. haftada doğum yaptık diyelim ki yani 4 haftası gitmiş oluyor. Peki geriye kalan 4 haftayı doğum sonrasına aktarılıyor mu? Sonuçta erken doğum oldu.
Şimdi diyelim ki 32. haftada doğum iznine ayrıldık ve 8 hafta doğum öncesi znimiz var. Fakat 36. haftada doğum yaptık diyelim ki yani 4 haftası gitmiş oluyor. Peki geriye kalan 4 haftayı doğum sonrasına aktarılıyor mu? Sonuçta erken doğum oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?