2010 Temmuz Anneleri : )

canım çikonun park yatağı hem yıkanmıyo silinebiliyor hem küçük 100cm hem de pahalı.ben yıkanabilir 70*110cm bişi aldım ki 160*120cmleri de var.yani ben de senin gibi tereddütte kalmıştım ama çileğin 360tl olan beşiği hem suntalem hem küçük hem de sabit. sallanmıyo büyümüyor. 2-3 yaşına kadar yatçaksa 12-170 arası değişen fiyatlarda çok güzel park yataklar var. bence onlardan alın ister salonda ister yatak odasında çeker götürürsünüz nereye isterseniz. hatta katlanıyor ben izmire götürcem mesela.

kızlar bu izin meselesi benim en çok kafamı kurcalayan mesele, ben şirketlerin erken doğum olsada kalan haftaları aktarabildiklerini bilmiyodum, ik yla konuşayım o zaman inşallah öyledir. süt izninide haftada 1 gün olarak yada toplu 45 gün olarakta alabilme hakkımız var tabi ama şirketle anlaşırsak. çok az bebek 2 aylıkken bırakıp işe başlamak haksızlık, ücretsiz izinide sorun yapıyo genelde özel şirketler

kızlar abbas yolcu
bilmeyenler için söyliyim ben istanbula gidiyorum bu akşam
pazartesi görüşürüz kısmetse
herkese iyi hafta sonları dilerim zemuszemus

kızlar abbas yolcu
bilmeyenler için söyliyim ben istanbula gidiyorum bu akşam
pazartesi görüşürüz kısmetse
herkese iyi hafta sonları dilerim zemuszemus

iyi yolculuklar canım. dikkat et kendine. eminönünde irem bebe varmış ben bakmadım ama herkes oraya gidiyor bebek malzemeleri için. bak istersen.

kızlar bu park yataklar beşik dimi hani karyolasından ayrıca bide beşik alcaz odadan odaya götürebilmek için dimi, peki ne kadar zaman yatabiliyomuş acaba o beşiklerde duyduğum kadarıyla 5-6 ay en fazla, 350 - 400 falan çok değilmi fiyatları bikaç ay için

valla ben dicem ben süt izni senelik izindoğum izni toplayın hepsini toplu olarak verin. ama şu konu var bizim maaşlar asgari ücret gösteriliyor. yani farkı elden vermesi lazım. sizde durum nedir? inşallah bi kıllık yapmazlar.

hayır canım 5-6 ay yatılanlar beşik gibi oluyor sepet gibi yani..

Park yataklarda 2-3 yaşına kadar yatabiliyormuş bebekler..

Ama ben de nedense park yatakların görüntüsüne alışamadım..

Mobilya karyola herzaman tercihim ama odadan odaya taşıyacaklar için de parak yatak iyi.

aynen bende alışamadım o yatakların görüntüsüne, ben karyola almayı düşünmüştüm hani uzayabilenlerden galiba 5-6 yaşına kadar yatabiliyomuş o yataklarda, ama yeni doğduğundada yanımızda tutabilmemiz için bi beşiğe ihtiyacımız olur kesin dimi

bizim aldığımız maaş üzerinden ödüyolar neyseki sigortayı ama raporlu olduğumuz dönemde ssk.dan tam maaşmı alıcaz acaba tam bilmiyorum okonuları, açıkçası bende toplu olarak istiyorum hatta üstüne birazda rapor almak istiyorum ohaoldumsmile yazık minicikken bırakıp gidicez yavrularımızı, üzülüyorum ben ya mafoldumben

valla eğer ahşap beşik alıyorsan mutlaka bambu tarzı ilk 6 ay için bişi alman lazım çünkü ahşap beşikler sonuçta yatak odalarına pek sığmıyor bir de taşıması zor. öyle olunca da 2. bir beşik masrafı çıkıyor. ben sadece park yatak aldım. bana daha pratik geldi çünkü doğumdan sonra 2 ay izmire gidicem koyar arabanın arkasına götürürüm dedim. orda da beşiğinde yatar bebeğim.daha sonra bakarım kullanamazsam o zaman alırım ahşap beşik. masraf çok fazla şimdi onda ucuza kaçtım açıkçası. bir de etrafımda herkes park yatak almış herkes memnun. hatta durumu çok iyi olan bilgisayar müh. bi arkadaşım var o bile dedi ki park yatak aldım çok kullanışlı oluyor istediğin yere çekip götürüyorsun.

Benim ilk 3-4 ay için bambu sepetim var oğlumdan kalan.Yanıbaşımda onu kullanıcam kısmet olursa..

Sonradan da yatağına..
Ama ben de karar veremedim herkes park yatak öneriyor..

Senin için park yatak çok iyi tabii, İzmire gidecekmişsin bizim öyle bir durum yok..

Park yatak almıycam yine gibi ama gibi gibi ay karar veremedim henüz.akannehir

evet kullananlar genelde memnun, peki sen ayrıca karyola aldınmı canım oda yapmayı düşünüyomusunuz

bende yeni doğduğunda yanımda tutmak için cibinlikli sepetlerden alıcam mükemmel görünüyor. hatta daha önce çalıştığım firmada özel yaptırılmıştı fiyatı 1200 liraydı çok harika görünüyordu.ben bir tane baktım ona benzer 450 lira ondan alacağım. o zamanlar içimden geçiriyodum bebeğime alıcam bundan diye şimdi almazsam çatlarım birde bebek odası yapacağım kısmet olursa...

Benim oğlumdan kalan bu tarz bişey hatta model aynısı...3-4 ay kullanılıyor yanıbaşında.
Bunun içi sepet, dışını keyfinize göre yaptırıyorsunuz, belki rengini değiştiririm pembe falan yapaırım bilemicem şimdi.
Nette buldum fiyatı 399 tl miş bunun.

evet kullananlar genelde memnun, peki sen ayrıca karyola aldınmı canım oda yapmayı düşünüyomusunuz

biz bir bebek mağazasından gardrop şifonyer ve oyuncak sandığı aldık. bir de park yatak. önceleri park yatağı bizim yatak odamıza koyarız sonra da bebek odasına taşırız diye karar vermiştik fakat bi arkadaşımız ilk 6 ayda yatan bambu beşiklerden vercekmiş bize. dolayısıyla iki tane oldu artık o bambuyu koyarız yatak odasına. ahşap beşiği sonra ihtiyaç olursa bakarım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…