birde benim ev dublex geçen hamileliğimde eşim istikbalden genç odası almıştı heves edip bizim yatak odası üst katta altınolukta oturuyorum buralara doğal gaz gelmedi salonda birde yatak odasında kliba var yani bebişin beşiği kışın salonda durucak eşim chiconun park yatağını beğendi 390 tl boyu 100 cm yani 2 yaşına kadar anca yatar ondan sonra tek kişilik karyolada yatabilirmi birde çilek mobilyaya baktım orada normal beşikler var 360 tl boyu 128 cm yani 3 yaşına kadar yatar rahat ama eşim salonda kaba durur diyo bende beşiğe özeniyorum biraz ama hangisi mantıklı sencekafamçokkarıştı
kızlar abbas yolcu
bilmeyenler için söyliyim ben istanbula gidiyorum bu akşam
pazartesi görüşürüz kısmetse
herkese iyi hafta sonları dilerim zemuszemus
kızlar abbas yolcu
canım çikonun park yatağı hem yıkanmıyo silinebiliyor hem küçük 100cm hem de pahalı.ben yıkanabilir 70*110cm bişi aldım ki 160*120cmleri de var.yani ben de senin gibi tereddütte kalmıştım ama çileğin 360tl olan beşiği hem suntalem hem küçük hem de sabit. sallanmıyo büyümüyor. 2-3 yaşına kadar yatçaksa 12-170 arası değişen fiyatlarda çok güzel park yataklar var. bence onlardan alın ister salonda ister yatak odasında çeker götürürsünüz nereye isterseniz. hatta katlanıyor ben izmire götürcem mesela.
sizin sigortanız tam maaştan mı yatıyor hesabınıza
kızlar bu izin meselesi benim en çok kafamı kurcalayan mesele, ben şirketlerin erken doğum olsada kalan haftaları aktarabildiklerini bilmiyodum, ik yla konuşayım o zaman inşallah öyledir. süt izninide haftada 1 gün olarak yada toplu 45 gün olarakta alabilme hakkımız var tabi ama şirketle anlaşırsak. çok az bebek 2 aylıkken bırakıp işe başlamak haksızlık, ücretsiz izinide sorun yapıyo genelde özel şirketler
kızlar bu park yataklar beşik dimi hani karyolasından ayrıca bide beşik alcaz odadan odaya götürebilmek için dimi, peki ne kadar zaman yatabiliyomuş acaba o beşiklerde duyduğum kadarıyla 5-6 ay en fazla, 350 - 400 falan çok değilmi fiyatları bikaç ay için
kızlar abbas yolcu
hayır canım 5-6 ay yatılanlar beşik gibi oluyor sepet gibi yani..
Park yataklarda 2-3 yaşına kadar yatabiliyormuş bebekler..
Ama ben de nedense park yatakların görüntüsüne alışamadım..
Mobilya karyola herzaman tercihim ama odadan odaya taşıyacaklar için de parak yatak iyi.
byeeeezemuszemus iyi gezmeler.
iyi yolculuklar canım. dikkat et kendine. eminönünde irem bebe varmış ben bakmadım ama herkes oraya gidiyor bebek malzemeleri için. bak istersen.
valla ben dicem ben süt izni senelik izindoğum izni toplayın hepsini toplu olarak verin. ama şu konu var bizim maaşlar asgari ücret gösteriliyor. yani farkı elden vermesi lazım. sizde durum nedir? inşallah bi kıllık yapmazlar.
aynen bende alışamadım o yatakların görüntüsüne, ben karyola almayı düşünmüştüm hani uzayabilenlerden galiba 5-6 yaşına kadar yatabiliyomuş o yataklarda, ama yeni doğduğundada yanımızda tutabilmemiz için bi beşiğe ihtiyacımız olur kesin dimi
valla eğer ahşap beşik alıyorsan mutlaka bambu tarzı ilk 6 ay için bişi alman lazım çünkü ahşap beşikler sonuçta yatak odalarına pek sığmıyor bir de taşıması zor. öyle olunca da 2. bir beşik masrafı çıkıyor. ben sadece park yatak aldım. bana daha pratik geldi çünkü doğumdan sonra 2 ay izmire gidicem koyar arabanın arkasına götürürüm dedim. orda da beşiğinde yatar bebeğim.daha sonra bakarım kullanamazsam o zaman alırım ahşap beşik. masraf çok fazla şimdi onda ucuza kaçtım açıkçası. bir de etrafımda herkes park yatak almış herkes memnun. hatta durumu çok iyi olan bilgisayar müh. bi arkadaşım var o bile dedi ki park yatak aldım çok kullanışlı oluyor istediğin yere çekip götürüyorsun.
valla eğer ahşap beşik alıyorsan mutlaka bambu tarzı ilk 6 ay için bişi alman lazım çünkü ahşap beşikler sonuçta yatak odalarına pek sığmıyor bir de taşıması zor. öyle olunca da 2. bir beşik masrafı çıkıyor. ben sadece park yatak aldım. bana daha pratik geldi çünkü doğumdan sonra 2 ay izmire gidicem koyar arabanın arkasına götürürüm dedim. orda da beşiğinde yatar bebeğim.daha sonra bakarım kullanamazsam o zaman alırım ahşap beşik. masraf çok fazla şimdi onda ucuza kaçtım açıkçası. bir de etrafımda herkes park yatak almış herkes memnun. hatta durumu çok iyi olan bilgisayar müh. bi arkadaşım var o bile dedi ki park yatak aldım çok kullanışlı oluyor istediğin yere çekip götürüyorsun.
evet kullananlar genelde memnun, peki sen ayrıca karyola aldınmı canım oda yapmayı düşünüyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?