Benim oğlumdan kalan bu tarz bişey hatta model aynısı...3-4 ay kullanılıyor yanıbaşında.
Bunun içi sepet, dışını keyfinize göre yaptırıyorsunuz, belki rengini değiştiririm pembe falan yapaırım bilemicem şimdi.
Nette buldum fiyatı 399 tl miş bunun.
bana da buna benzer bişi verceklermiş sallanıyomuş filan. şirin görünüyo alıcam verirlerse.
bugüngelcek bebeğimin mobilyalarıhihoyyyt
ahh tamamlanıyor eksikler. ben perde halı da aldım ikeadan ucuz bişeler. odasını da boyattım avize de aldım öle ucuz bişe. odası güzel olcak oğluşumun :))hihoyyyt
ahh tamamlanıyor eksikler. ben perde halı da aldım ikeadan ucuz bişeler. odasını da boyattım avize de aldım öle ucuz bişe. odası güzel olcak oğluşumun :))hihoyyyt
Şimdi de oda yapmayacağım için abisinin odasına bir adet şu tarz bir karyola düşünüyorum amaa, karar da vermedim..
bana da buna benzer bişi verceklermiş sallanıyomuş filan. şirin görünüyo alıcam verirlerse.
büyüyen beşik çok şahane yerim olsa bundan alırdım yer yokki
İnşallah biz de görürüz hazır olunca..hihoyyyt
Foto falan eklersin artık.
tabi düzenlenince eklerim.bu resimdeki ahşap beşik suntalem galiba. bunlar pek büyümüyomuş genelde 2-3 senede dağılıyolarmış. suntalem olanlar. gerçi bu çileğin galiba daha iyidir ama kaç tane bunlardan alan ya büyüyünce çocuk beğenmemiş ya da dağıldı kullanamadım dediler. gerçi ben ne yapacağı bilmiyorum ama uzun vadeli plan yapmayı sevmiyorum. duruma göre değerlendiricem.
Evt onlardan biri de benim canım.kaydirigubbakcemile3
Oğlum büyüyünce istememişti bu yatağı ..
Yatağı büyütemeden yenisini aldık..kaydirigubbakcemile3
Ama şu an düşünce tarzım yatağın büyümesi değil, şifonyeri de yanıbaşında ya, onu da kullanırız diye..Yani illa yatağı sonradan büyütmek maksatlı değil..
Evt bu çileğin.
ama bu beşik büyüyebilen 800 kusur çok pahalı değil mi? 2 tane beşik parası. ben 1100 tlye 3 kapılı gardrop şifonyer ve oyuncak sandığı aldım hem de mdf lake sağlam süslü bişi. sen bilirsin bana fiyatı yüksek geldi . çilekten almam başka yerden alırım diyosan o zaman suntalem olanların kalitesine dikkat etmek lazım. ben benim takımın beşiğini almadım kocaman bi beşikti mdf lake 500 civarıydı maskoda.
Bizim sigortalar neyse ki tam yatıyor öyle sıkıntılarım olmayacak.
Süt izni olayını bende görüşücem. Artı şu diğer izin olaylarını ve maaş durumlarını...
Yok canım ben de o kadar para vermem..
Bunu da alıcam diye eklemedim zaten.
Hani park yatak mı, mobilya mı diye konuşuyoruz ya, görüntü açısından ekledim bunu..Bu tarz birşey daha güzel duruyor diye..
Yoksa piyasada bu tarz birşeyi 200-250 tl ye de buldum ben..:))
Ama dediğim gibi karar vermedim henüz.
200-250ye bulduysan süper. ben bulamadım ucuz olsun diye park beşik aldım. gerçi ben izmire götürcem diye de aldım biraz. doğum iznimde eskifoçada denizkenarında daha iyi geçiririm diye düşünüyorum. annem kardeşim orda burda yanlızım sonuçta.
Yok canım ben de o kadar para vermem..
Bunu da alıcam diye eklemedim zaten.
Hani park yatak mı, mobilya mı diye konuşuyoruz ya, görüntü açısından ekledim bunu..Bu tarz birşey daha güzel duruyor diye..
Yoksa piyasada bu tarz birşeyi 200-250 tl ye de buldum ben..:))
Ama dediğim gibi karar vermedim henüz.
deniz güneş bu çileyin büyümeyenleri 360 tl işte bu karyolalarında görünümü çok güzel park yatağıda taşımak kolay oradan oraya ama senin minik beşiyin varmış ozaman karyola alabilirsin ben taşınması kolay diye park düşünüyorum birde sepetmi alıcam en 200 sepetler tek bunlarla kalmıyorki içine yatak nevresim biraz daha süsliyim dersen dönence cibinlik falan hepsi 1 miyarı bulur karar vermek ne zor herşeyi kadınlar düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?