deniz güneş bu çileyin büyümeyenleri 360 tl işte bu karyolalarında görünümü çok güzel park yatağıda taşımak kolay oradan oraya ama senin minik beşiyin varmış ozaman karyola alabilirsin ben taşınması kolay diye park düşünüyorum birde sepetmi alıcam en 200 sepetler tek bunlarla kalmıyorki içine yatak nevresim biraz daha süsliyim dersen dönence cibinlik falan hepsi 1 miyarı bulur karar vermek ne zor herşeyi kadınlar düşünüyor
kızlar resimler bende görünmüyo malesef ama anladığım kadarıyla hani şifonyeri olan karyolalardan bahsetmişsiniz dimi, onlar üzerine cibinlikle beraber çok güzel duruyo ama çocuğun büyüyünce onlarda yatmak istememe ihtimali olduğunu bilmiyodum ben ya, arkadaşım 5-6 aydan sonra o yataklara yatırmaya başladı odasında şimdilik çok memnun ama, ay ne zor karar vermek ya
park yataği yatak odana sığdıramıyo musun canım neden 2 tane beşik alıyosun anlamadım. park beşiğin dönencesi kendi içinde hatta ses çıkaran ve görüntü veren bi oyuncağı da var kenarında.yatağı sentetik alırsan 30tl viscon alırsan 70tl. hatta ikeada 50tl viskon yatak. yorgan nevresim filan da öyle 25 filan. ikeada ucuz. yani 1 milyara çıkmıyor. yaklaşık 400e filan çıkıyor.
deniz güneş bu çileyin büyümeyenleri 360 tl işte bu karyolalarında görünümü çok güzel park yatağıda taşımak kolay oradan oraya ama senin minik beşiyin varmış ozaman karyola alabilirsin ben taşınması kolay diye park düşünüyorum birde sepetmi alıcam en 200 sepetler tek bunlarla kalmıyorki içine yatak nevresim biraz daha süsliyim dersen dönence cibinlik falan hepsi 1 miyarı bulur karar vermek ne zor herşeyi kadınlar düşünüyor
Sende niye görünmüyor k?
Evt dediğin tarz mobilya karyolalardan bahsediyoruz klasik bebek karyolaları aslında.
Karar vermek zor evet.
park yataği yatak odana sığdıramıyo musun canım neden 2 tane beşik alıyosun anlamadım. park beşiğin dönencesi kendi içinde hatta ses çıkaran ve görüntü veren bi oyuncağı da var kenarında.yatağı sentetik alırsan 30tl viscon alırsan 70tl. hatta ikeada 50tl viskon yatak. yorgan nevresim filan da öyle 25 filan. ikeada ucuz. yani 1 milyara çıkmıyor. yaklaşık 400e filan çıkıyor.
canım sen park yatağını nerden aldın, gerçi istanbuldasın ama markası falan ne, çok kullanışlı bişeye benziyo, ben yakından görmedim o yatakları hiç içinde yatağı yokmu sonradanmı ekliyoruz, diğer bambu beşiklerin içinde hepsi oluyomu acaba yatağı falan
haklısın flowercim benim yatak odası üst katta birde küçük beşik almıyım diyorum park yatak alırsam üst katamı kayayım aşağıda salonda uyursa üst kata götürmek problem olurmu
haklısın flowercim benim yatak odası üst katta birde küçük beşik almıyım diyorum park yatak alırsam üst katamı kayayım aşağıda salonda uyursa üst kata götürmek problem olurmu
hımm iki katlı olduğu için 2 beşik istiyosun. o zaman mantıklı tabi. mutlaka bir bambu daha alman lazım sanki.
ya da park yatak alıp üst kata yatak odasına koycan . çocuk aşağıda divanda filan uyucak yukarı çıkarken kucaklıcan çıkarcan. amaan 2 katlı ev zor valla. ya da park yatak alıp odana koycan bebek uyuyunca çıkarcan yukarı yatırcan bi bebek telsizi alcan her viklediğinde yukarı çıkıp bakçan filan. zayıflarsın iyice.
evet canım ya sen birde beni temizlik yaparken gör elimde elektirik süpürgesi vileda bir yukarı bir aşağı dublex eve özenmeyin ben 33 yaşındayım yani daha genciz ama üstü başka gün altı başka gün temizliyorum kafamçokkarıştı
annemlerin evi de dubleksdi foçada. kadın hasta oldu resmen o evi sattırdı başka ev aldırdı foçadan rahat etti. babam baya uzun süre direndi bahçemiz filan vardı ama baktı ki annemin durumu vahim sattı sonunda. ben bilirim yani zordur in çık in çık insan çok sıkılıyo ve yoruluyor.
sen düşünüyormusun ana kucağı falan annenin eli ayağı oluyo diyolar
ben çıkıyorum kızlar iyi haftasonları size. bebklerinize ve kendinize iyi bakın. bana da dua edin şu karşıdaki evi bitiriyim ve biran önce temiz iyi bir kiracı çıksın.
Merhabalar ben aslında ağustos annesiym tabi sezeryan olmassam eğer sezeryan olursam temmuz annesi olacağım :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?