2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar resimler bende görünmüyo malesef ama anladığım kadarıyla hani şifonyeri olan karyolalardan bahsetmişsiniz dimi, onlar üzerine cibinlikle beraber çok güzel duruyo ama çocuğun büyüyünce onlarda yatmak istememe ihtimali olduğunu bilmiyodum ben ya, arkadaşım 5-6 aydan sonra o yataklara yatırmaya başladı odasında şimdilik çok memnun ama, ay ne zor karar vermek ya

Valla büyüyen mü büyümeyen mi bilemicem canım ben de dediğim gibi öylesine ekledim fikir olsun diye.
Senin de dediğin gibi, sanırım park yatak değil de bu tarz birşey bakıcm.
Hakısın erkekler değil biz düşünüyoruz bizim ilgi alanımıza giriyor..
Çok zevkli şeyler ama.
Yerin ve paran varsa kolay, ben bayılırım dekorasyon olaylarına.hihoyyyt

Sende niye görünmüyor k?
Evt dediğin tarz mobilya karyolalardan bahsediyoruz klasik bebek karyolaları aslında.

Karar vermek zor evet.

canım sen park yatağını nerden aldın, gerçi istanbuldasın ama markası falan ne, çok kullanışlı bişeye benziyo, ben yakından görmedim o yatakları hiç içinde yatağı yokmu sonradanmı ekliyoruz, diğer bambu beşiklerin içinde hepsi oluyomu acaba yatağı falan

çileğin 360tl olan yatağında çekmece yok. bu büyüyen karyolası ve 800civarı bir para. 360 tl olan kampanyada şu anda sabit büyümüyor.

Sende niye görünmüyor k?
Evt dediğin tarz mobilya karyolalardan bahsediyoruz klasik bebek karyolaları aslında.

Karar vermek zor evet.

burdaki pc de görünmüyo olabilir, akşam evde bakayım tekrar, gerçekten dediğin gibi zor ama çok zevkli işler, heleki paran ve vaktin varsa süper, dekorasyon çok zevkli

haklısın flowercim benim yatak odası üst katta birde küçük beşik almıyım diyorum park yatak alırsam üst katamı kayayım aşağıda salonda uyursa üst kata götürmek problem olurmu

ben enne bebek mağazasından aldım. ama bu tip özellikler bütün park yataklarda var. hatta sinekliği de var. pek güzel bişi değil ama sinekten korur bişey. ama şu tavandan sarkan cibinlikler benim de hoşuma gidiyo ikeada var ama alır mıyım bilmiyorum. sonuçta biz evde olmucaz yazın.annebebek.com dan inceleyebilirsin. hatta satın alabilirsin internetten satışları var.

haklısın flowercim benim yatak odası üst katta birde küçük beşik almıyım diyorum park yatak alırsam üst katamı kayayım aşağıda salonda uyursa üst kata götürmek problem olurmu

hımm iki katlı olduğu için 2 beşik istiyosun. o zaman mantıklı tabi. mutlaka bir bambu daha alman lazım sanki.

ya da park yatak alıp üst kata yatak odasına koycan . çocuk aşağıda divanda filan uyucak yukarı çıkarken kucaklıcan çıkarcan. amaan 2 katlı ev zor valla. ya da park yatak alıp odana koycan bebek uyuyunca çıkarcan yukarı yatırcan bi bebek telsizi alcan her viklediğinde yukarı çıkıp bakçan filan. zayıflarsın iyice.

hımm iki katlı olduğu için 2 beşik istiyosun. o zaman mantıklı tabi. mutlaka bir bambu daha alman lazım sanki.

evet evet adam iflas edicek böyle giderse ben chico hem ana kucağı hem mama sandalyesi ondan aldım tam yatış pozisyonu var 270 tlye eşim diyorki acaba bu gerklimiydi ama diyer ana kucakları yere yakın oluyor yere oturmanız gerekiyor

teşekkür ederim flowersuncım bakayım internetten..

ben çıkıyorum kızlar, sizleri tanıdığıma çok sevindim, sohbetiniz çok güzel.. şimdilik hoşçakalın iyi haftasonları

evet canım ya sen birde beni temizlik yaparken gör elimde elektirik süpürgesi vileda bir yukarı bir aşağı dublex eve özenmeyin ben 33 yaşındayım yani daha genciz ama üstü başka gün altı başka gün temizliyorum kafamçokkarıştı

annemlerin evi de dubleksdi foçada. kadın hasta oldu resmen o evi sattırdı başka ev aldırdı foçadan rahat etti. babam baya uzun süre direndi bahçemiz filan vardı ama baktı ki annemin durumu vahim sattı sonunda. ben bilirim yani zordur in çık in çık insan çok sıkılıyo ve yoruluyor.

sen düşünüyormusun ana kucağı falan annenin eli ayağı oluyo diyolar

ben çıkıyorum kızlar iyi haftasonları size. bebklerinize ve kendinize iyi bakın. bana da dua edin şu karşıdaki evi bitiriyim ve biran önce temiz iyi bir kiracı çıksın.

Merhabalar ben aslında ağustos annesiym tabi sezeryan olmassam eğer sezeryan olursam temmuz annesi olacağım :teytey:

ben çıkıyorum kızlar iyi haftasonları size. bebklerinize ve kendinize iyi bakın. bana da dua edin şu karşıdaki evi bitiriyim ve biran önce temiz iyi bir kiracı çıksın.

iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…