Merhabalar ben aslında ağustos annesiym tabi sezeryan olmassam eğer sezeryan olursam temmuz annesi olacağım :teytey:
Dünden yemek vardı yapmadım ama bugün pek keyifsizim havalar kötü olunca psikolojimide etkiliyor canımda sıkılıyor tek başına :hulya: oğluşua bişiler örüyrum işte napiiim
geçmiş olsun canım bende bu gün hiç birşey yapmadım söylemesi ayıp tost yedim birde dondurma oturdum pc nin başına bakınıyorum bazende içimden iş yapmak geliyor ama bugün bende senin gibiyim ne örüyosun bu arada
patik yapmayacağım dedikçe yapıyorum bitince eklicem ciciler bölümüne ben de aburcubur pc başında kalkmam lazım ama ev bile toplamadım huysuzum bugün oğlumda uyuyomudr nedir hiç kıpırtı yok
şapka yaptım ona takım patik yapıyorum bitsin yelekte yapıcam zaten takım olsun.pek giyilmiyo die fazla yapmam ama zaten penye giydiriliyormuş genelde.
teşekkür ederim a.s. evet geceleri daha sık olurmuş onun için yüksek yastık falan kullanın diyolar, uyuşmayıda söyledim, tansiyonum çok düşüktür oda yaparmış ama sanırım benim kadar şiddetli yaşayan olmuyor pek bu durumu..
arkadasım üzülme yanlız değilsin bu dediklerinin hepsi banada oluyo. doktorum demir ilacımı günde 2 kereye cıkarttı .bolda sıvı almak gerekiyormuş iyi aksamlar
Selamlar ben geldim kimse yok muuu??
Kızlar nefes darlığı çok oluyor diye göğüs hastalıkları uzmanına gittim
kan testi istedi aşırı kansızlık çıktı
o da ferritin folik asit ve b12 testi istedi
sonuç ferritin 3 çıktı referans değer aralığı 10-120
folik normal
b12 132 çıktı referans değer aralığı 200-835 miş(((
ve ben günde iki tane demir ilacı alıyorum
ferritin de demir eksikliği gibi bişeymiş
ilaç kullanıldığı halde eksiklik varsa kronik kansızlık böbrek hastalığı ya da kan hastalığı olabilirmiş
ayın 10 unda randevumuz vardı şimdi 10 u sabahı hemotoloji uzmanına randevu aldım
inşallah bişey çıkmaz
slm arkadslar uzun süre gıremedım.carsamba bartholın kıstınden dolayı amelıyat oldum.aman vajınal enfeksıyona cok dıkkat edın.benım gı bı kıste falan dönüsür.kücük bır amelıyatla absenın ıcını bosalttı.genel anestesı aldım cok koktum ınsallh bebısımız ıyıdır.
slm arkadslar uzun süre gıremedım.carsamba bartholın kıstınden dolayı amelıyat oldum.aman vajınal enfeksıyona cok dıkkat edın.benım gı bı kıste falan dönüsür.kücük bır amelıyatla absenın ıcını bosalttı.genel anestesı aldım cok koktum ınsallh bebısımız ıyıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?