2010 Temmuz Anneleri : )

Dünden yemek vardı yapmadım ama bugün pek keyifsizim havalar kötü olunca psikolojimide etkiliyor canımda sıkılıyor tek başına :hulya: oğluşua bişiler örüyrum işte napiiim

Dünden yemek vardı yapmadım ama bugün pek keyifsizim havalar kötü olunca psikolojimide etkiliyor canımda sıkılıyor tek başına :hulya: oğluşua bişiler örüyrum işte napiiim

geçmiş olsun canım bende bu gün hiç birşey yapmadım söylemesi ayıp tost yedim birde dondurma oturdum pc nin başına bakınıyorum bazende içimden iş yapmak geliyor ama bugün bende senin gibiyim ne örüyosun bu arada

vardır canım tanıdık bir kaç komşu akraba falan yaşına yakın komşun varmı

bizim burada kimseler yok koca sitede bir eşimle ben oturuyoruz insan alışıyo zamanla

patik,yapmayacağım dedikçe yapıyorum bitince eklicem ciciler bölümüne ben de aburcubur pc başında kalkmam lazım ama ev bile toplamadım huysuzum bugün oğlumda uyuyomudr nedir hiç kıpırtı yok

patik yapmayacağım dedikçe yapıyorum bitince eklicem ciciler bölümüne ben de aburcubur pc başında kalkmam lazım ama ev bile toplamadım huysuzum bugün oğlumda uyuyomudr nedir hiç kıpırtı yok

içinden geldiği zaamn yap kendini zorlama ben patiğe pek özenmiyorum hırka yelek falan güzel duruyo başlıycam bende bu günlerde

şapka yaptım ona takım patik yapıyorum bitsin yelekte yapıcam zaten takım olsun.pek giyilmiyo die fazla yapmam ama zaten penye giydiriliyormuş genelde.

şapka yaptım ona takım patik yapıyorum bitsin yelekte yapıcam zaten takım olsun.pek giyilmiyo die fazla yapmam ama zaten penye giydiriliyormuş genelde.

kocayla yürüyüşe gidiyoruz canım görüşürüz

arkadasım üzülme yanlız değilsin bu dediklerinin hepsi banada oluyo. doktorum demir ilacımı günde 2 kereye cıkarttı .bolda sıvı almak gerekiyormuş iyi aksamlar

Selamlar ben geldim kimse yok muuu??

Kızlar nefes darlığı çok oluyor diye göğüs hastalıkları uzmanına gittim
kan testi istedi aşırı kansızlık çıktı
o da ferritin folik asit ve b12 testi istedi
sonuç ferritin 3 çıktı referans değer aralığı 10-120
folik normal
b12 132 çıktı referans değer aralığı 200-835 miş (((
ve ben günde iki tane demir ilacı alıyorum
ferritin de demir eksikliği gibi bişeymiş
ilaç kullanıldığı halde eksiklik varsa kronik kansızlık böbrek hastalığı ya da kan hastalığı olabilirmiş
ayın 10 unda randevumuz vardı şimdi 10 u sabahı hemotoloji uzmanına randevu aldım
inşallah bişey çıkmaz

arkadasım üzülme yanlız değilsin bu dediklerinin hepsi banada oluyo. doktorum demir ilacımı günde 2 kereye cıkarttı .bolda sıvı almak gerekiyormuş iyi aksamlar

ben de iki tane alıyorum canım
uyuşma bende de oluyor
kansızlıktan sanırım

slm arkadslar uzun süre gıremedım.carsamba bartholın kıstınden dolayı amelıyat oldum.aman vajınal enfeksıyona cok dıkkat edın.benım gı bı kıste falan dönüsür.kücük bır amelıyatla absenın ıcını bosalttı.genel anestesı aldım cok koktum ınsallh bebısımız ıyıdır.

gecmıs olsun karemcım.Allah sıfa versın.

çok geçmiş olsun Allah korumuştur bebeğini
bişey olmaz Allahın izniyle

çok geçmiş olsun canım aslında benimde 2 hafta önce karnımın alt bölgesinde olan bir ağrıdan dolayı gittiğimde mantar enfeksiyonu çıktı fitil ve krem vermişti doktorum kullandım baya rahatlattı sendede böyle bişeymi olmuştu acababilmiyorumkismile

ya kızlar bende aslında bugün nasıl yoruldum ama uyku tutmadı beni bi türlü netten yine isimlere bakıyorum ben ya sizce NıLDA, NıLSU nasıl sizcebilmiyorumkismile

Günaydınn

Geçmişler olsun .İçini ferah tut hiç bir problem yoktur bebişin sağlıkla dogar kendinede bebişede stress olusturma bu daha zararlı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…