Geçmiş olsun Allah korumuştur birşeyi yoktur merak etme...slm arkadslar uzun süre gıremedım.carsamba bartholın kıstınden dolayı amelıyat oldum.aman vajınal enfeksıyona cok dıkkat edın.benım gı bı kıste falan dönüsür.kücük bır amelıyatla absenın ıcını bosalttı.genel anestesı aldım cok koktum ınsallh bebısımız ıyıdır.
Bende yeşil-sarı renkte akıntı vardı birazda kaşıntı dr fitil verdi benim fitil fobim var bi kaç gün kullanmadım sonra çok kaşındı tutamadım kendimi kaşıdım,çok kötü kabardı kıpkırmızı oldum fitil i kullandım ama hala kaşınıyor fe çok akıntım var yarın akşam diğerini kulalnıcam inşallah geçer kesin mantar var bebeğe bi zararı olmaz inşallah...çok geçmiş olsun canım aslında benimde 2 hafta önce karnımın alt bölgesinde olan bir ağrıdan dolayı gittiğimde mantar enfeksiyonu çıktı fitil ve krem vermişti doktorum kullandım baya rahatlattı sendede böyle bişeymi olmuştu acababilmiyorumkismile
Şekerine bakacağız dedi dr bi sonraki randevum için nasıl yapılıyor şekerli su içiriliyor felan die duydum doğru mu?günaydınnnn herkese
dün şeker yüklemem yapıldı 123 çıktı çok şükür.
kansızlık hala devam ediyo malesef
Bu arada ben normalde ağustos annesiyim ama sezeryan olursam temmuz annesi olacağım geçen yine yazdım ama kimseler merhabalar demedi :)
Bu arada ben normalde ağustos annesiyim ama sezeryan olursam temmuz annesi olacağım geçen yine yazdım ama kimseler merhabalar demedi :)
Kimseler yok ama ben yine de yazıp rahatlamak istiyorum.
Canım çok sıkkın.
Hiç mutlu diilim.
Eşim beni hiç anlamıyor bazen.Hele benim enerjim biraz düşük olunca hayattan zevk alamazsınız ya bazen işte böyle anlarda daha iyi anlıyorum onun bana karşı davranışlarını.
İçimde bi melek var ama onun adına çok korkuyorum.
Evliliğimiz nasıl bir evlilik bilemiyorum.Çocuk bizim için doğru bir karar mıydı?
anneliği şuandaki ahliyle bile yaşamak mükemmel,Rabbime şükürler olsun bu duyguyu yaşattığı için.
Ama korkuyorum tek başımayken bile başa çıkmadığım onca şeye karşı bebeğimleyken nasıl karşı geleceğim.
Eşimin ailesi ne kadar uzakta olsalar da hayatımızı o kadar çok etkiliyorlar ki.
Hele de bölyle önemli olaylar öncesinde.Tarihin tekerrür etmesini istemiyorum.
Evlenmeden önce öyle saçma şeyler için üzüp canımı yaktılar ki.Hala hatırladığımda içim buruluyor.Şimdi aynılarını yapmak için uğraşıyorlar.Ve eşim bunların hiç birinin farkında diil.
Bana yaptığı açıklamada herkesin mantığı farklıdır onlarında mantıkları öyle işte.Kendilerine mantıklı gelen şeyleri yapmak istiyorlar diyo.İçlerinde kötülük olmadığını biizim kötülüğmüzü istemeyeceklerini söylüyor.
Tabiki öyle hangi anne baba evladının kötülüğünü ister.Ama düşüncesizlikten başka birşey diil mantıkları.Benim duygularımı benim heyecanımı anlayamıyorlarlar.Herşey en son dakika olabilir onlara göre.Evet son gün de olabilir herşey.allah sağlık versin öncelikle ben de böyle düşünüyorum zaetn ama neden heveslerim hep kursağımda kalıyor.
Neden eşim biraz da benim mutluluğum için uğraşmıyor.Hep onlar kırılmasın onlar üzülmesin.Ya ben.
Ne kadar değersiz mişim meğer gözünde.
Ağlamaktan gözyaşım tükendi dün gecceden beri.
Ben onun çocuğunu taşıyorum içimde bana değer vermese de ona versin en azından benim bu kadar üzülmeme tepkisi nokta kadar meseleyi kocaman yapmammış.Belki de haklı belki ortada mesele bile yok belki hamileleiğin verdiği aşırı hassasiyet var üzerimde.Neyse ne sonuçta benim biraz daha iyi olabilmem için yapıcı ve moral verici olması gerekirken üzerime geliyor.Üstelik bu halimle.
Bebeğimin kıpırtılarını hissetmiyorum uyandığımdan beri.
Karnımda da bir ağrı var.Sabah uyanınca hastaneye gidelimmi ben endişeleniyorum akşamdan beri ağlıyorum benim böyle üzülmem ona zarar vermiş olabilir korkuyorum dedim.
Bana sen git dedi.Bu olayı da kullanıyomuşum.Güçlerin hep kendi elimde olduğunu sanıyomuşum.Hamileyim diye dünyanın kendi etrafımda dönmesini istiyomuşum.
O kadar üzüldüm ki.Burada yapayalnızım zaten ailemden hiç kimsem yok.Düşünsenize başıma bişey gelse.Ortalıkta kalacağım galiba.
İnanamıyorum böyle anlarda nasıl bu hale geliyoruz diye.
Sevdiğim beni mutlu eden adam bu mu diye.İki gün sonra herşey düzelecek gelip kalbimi alacak allah kahretsin ki ben de hemen herşey yoluna girsin diye yelkenleri suya indireceğim.ama bu durumun böyle tekrarlamasından çok yoruldum.Üzüldüklerim yanıma kar mı kalıyo.
Kendime de kızıyorum neden güçlü olamıyorum neden bu kadar takıyorum.Neden kendi kendime halledemiyorum olayları diye.
Adam da sıkılmış olabilir ama beni çok yıprattılar sanırım aynı şeyleri yaşamak istemediğimden ağlıyorum geceden beri.Hİç uyuyamadım.Sabaha karşı dalmışım sabah kapıcı uyandırdı sağolsun.
doktorum doğum olayı için demişti ki.Doğum ne eşini ne anneni ne babanı ilgilendiren birşey sadece öncelikle seni sonra da uğraşan ben olduğum için beni ilgilendiren bir olay.Bunu unutma demişti.O an çok saçma gelmişti söyledikleri.ama gerçek bu galiba.Ypayalnızım.Oğlumla tek başımıza bişeylerin mücadelesini vereceğiz.
Ve ben şu anda hala onu üzüp incitiyorum.bunu yapmak istemiyorum keşke engel olabilsem.
Kusura bakmayın sizlerinde moralini bozdu bu yazdıklarım belki ama.
Kadın olmak çok zor,beni sizlerden başka kimse anlayamaz herhalde....
herkese iyi haftasonları nurdancım çok sevindim şekerin normal çıkmış kansızlık içinde hap kullanıyosundur sanırım bende günde 1 tane içiyorum ,deniz güneş sanada ii alışverişler
bende evdeyim bugün yaşasın tatil hihoyyyt biraz evi toparlıyorum bi yandanda müzik dinliyoruz kızımla :ecrin_bebek:
Geçmiş olsun Allah korumuştur birşeyi yoktur merak etme...
Bende yeşil-sarı renkte akıntı vardı birazda kaşıntı dr fitil verdi benim fitil fobim var bi kaç gün kullanmadım sonra çok kaşındı tutamadım kendimi kaşıdım,çok kötü kabardı kıpkırmızı oldum fitil i kullandım ama hala kaşınıyor fe çok akıntım var yarın akşam diğerini kulalnıcam inşallah geçer kesin mantar var bebeğe bi zararı olmaz inşallah...
Şekerine bakacağız dedi dr bi sonraki randevum için nasıl yapılıyor şekerli su içiriliyor felan die duydum doğru mu?
özellikle hamileyken daha çok yaşadım ben bu durumu
bazen kızımdan özür dileyerek ağlıyorum
çünkü biliyorum ki etkileniyo
ama elimden bişey de gelmiyo
sana şunu tavsiye edebilirim rahatlamak adına,eşlerimizin bizim için yaptığı biçok fedakarlık da var..onları düşününce rahatlıyorum bensonra haksız olduğum ama naz yaptığım konuları düşünüyorum,durumu eşitliyorum yani kafamda:)
şuan çok hassassın,kırgınlıkların çok taze ama ne olursa olsun bebeğin var içindee hep onu düşün doğduğu anı düşün rahatlıcaksın eminim
miss capris aslında burada durmayacaktım ama yazını görünce bişeyler yazmadan edemedim
hepimizin evinde bazen oluyor aynı şeyler
erkekler keşke bizi daha iyi anlasa ama olmuyor bazen
kimse anne baba atılsın demiyor ama en azından haklıyı haksızı daha objektif görebilseler
ben de nurdana katılıyorum
ben de eşime kızdığım zaman güzel günlerimizi aklıma getiriyorum
ben çok nazlıyım bazen çekilmez oluyorum
bunları düşünüp ona hak vermeye çalışıyorum
bebeğim için tartışmaları uzatmıyorum
inan ki o şimdi senin karnında çok etkileniyor
hareket etmemesine takılma annemle babam kavga etti diye küsmüştür size
sev onu tatlılar ye şarkılar söyle oda rahatlasın
canım kendine de dikkat et
inan bazen üzüldüğümüzle kalıyoruz
sadece zararı kendimize ve tabii şimdi bebiş de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?