2010 Temmuz Anneleri : )

günaydınnnn herkese
dün şeker yüklemem yapıldı 123 çıktı çok şükür.
kansızlık hala devam ediyo malesef

herkese iyi haftasonları.

evdeyim, birazdan bebeğime ufak tefek birşeyler almak için alışverişe çkıcam..byeee

herkese iyi haftasonları nurdancım çok sevindim şekerin normal çıkmış kansızlık içinde hap kullanıyosundur sanırım bende günde 1 tane içiyorum ,deniz güneş sanada ii alışverişler
bende evdeyim bugün yaşasın tatil hihoyyyt biraz evi toparlıyorum bi yandanda müzik dinliyoruz kızımla :ecrin_bebek:

Geçmiş olsun Allah korumuştur birşeyi yoktur merak etme...
Bende yeşil-sarı renkte akıntı vardı birazda kaşıntı dr fitil verdi benim fitil fobim var bi kaç gün kullanmadım sonra çok kaşındı tutamadım kendimi kaşıdım,çok kötü kabardı kıpkırmızı oldum fitil i kullandım ama hala kaşınıyor fe çok akıntım var yarın akşam diğerini kulalnıcam inşallah geçer kesin mantar var bebeğe bi zararı olmaz inşallah...
günaydınnnn herkese
dün şeker yüklemem yapıldı 123 çıktı çok şükür.
kansızlık hala devam ediyo malesef
Şekerine bakacağız dedi dr bi sonraki randevum için nasıl yapılıyor şekerli su içiriliyor felan die duydum doğru mu?

Bu arada ben normalde ağustos annesiyim ama sezeryan olursam temmuz annesi olacağım geçen yine yazdım ama kimseler merhabalar demedi :)

Bu arada ben normalde ağustos annesiyim ama sezeryan olursam temmuz annesi olacağım geçen yine yazdım ama kimseler merhabalar demedi :)

slm canım hoşgeldin aramıza a.s.ben de çok fazla giremiyorum hafta içi foruma, gün içinde işyerinde çok yoğun oluyoruz ancak ya akşamları yada haftasonu girebiliyorum bugünde evdeyim biraz evi toparlamaca biraz dinleniyorum

Görüşürüz kızlar kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın biz biraz temizlik yapalım yemek felan byssss

canım aramıza hoşgeldin yerimseniben

Kızlarr geçen gün milupanın sayfasına üye olmuştum.. bugun postayla evime milupanın tanıtım ürünleri gelmiş, birde mıgros veya tansaştan yapmak kaydıyla nıvea ve milupa indirim kuponları gelmiş.. bana gelen poşetın icinde arti nıvea alt silme mendili, vucut şampuanıii pişik kremi ve emziren anneler için cay vardı hımm birde bebeğimi beklerken diye bir kitapcık yerimseniben bilginiz olsun..

Kimseler yok ama ben yine de yazıp rahatlamak istiyorum.
Canım çok sıkkın.
Hiç mutlu diilim.
Eşim beni hiç anlamıyor bazen.Hele benim enerjim biraz düşük olunca hayattan zevk alamazsınız ya bazen işte böyle anlarda daha iyi anlıyorum onun bana karşı davranışlarını.
ıçimde bi melek var ama onun adına çok korkuyorum.
Evliliğimiz nasıl bir evlilik bilemiyorum.Çocuk bizim için doğru bir karar mıydı?
anneliği şuandaki ahliyle bile yaşamak mükemmel,Rabbime şükürler olsun bu duyguyu yaşattığı için.
Ama korkuyorum tek başımayken bile başa çıkmadığım onca şeye karşı bebeğimleyken nasıl karşı geleceğim.
Eşimin ailesi ne kadar uzakta olsalar da hayatımızı o kadar çok etkiliyorlar ki.
Hele de bölyle önemli olaylar öncesinde.Tarihin tekerrür etmesini istemiyorum.
Evlenmeden önce öyle saçma şeyler için üzüp canımı yaktılar ki.Hala hatırladığımda içim buruluyor.Şimdi aynılarını yapmak için uğraşıyorlar.Ve eşim bunların hiç birinin farkında diil.
Bana yaptığı açıklamada herkesin mantığı farklıdır onlarında mantıkları öyle işte.Kendilerine mantıklı gelen şeyleri yapmak istiyorlar diyo.ıçlerinde kötülük olmadığını biizim kötülüğmüzü istemeyeceklerini söylüyor.
Tabiki öyle hangi anne baba evladının kötülüğünü ister.Ama düşüncesizlikten başka birşey diil mantıkları.Benim duygularımı benim heyecanımı anlayamıyorlarlar.Herşey en son dakika olabilir onlara göre.Evet son gün de olabilir herşey.allah sağlık versin öncelikle ben de böyle düşünüyorum zaetn ama neden heveslerim hep kursağımda kalıyor.
Neden eşim biraz da benim mutluluğum için uğraşmıyor.Hep onlar kırılmasın onlar üzülmesin.Ya ben.
Ne kadar değersiz mişim meğer gözünde.
Ağlamaktan gözyaşım tükendi dün gecceden beri.
Ben onun çocuğunu taşıyorum içimde bana değer vermese de ona versin en azından benim bu kadar üzülmeme tepkisi nokta kadar meseleyi kocaman yapmammış.Belki de haklı belki ortada mesele bile yok belki hamileleiğin verdiği aşırı hassasiyet var üzerimde.Neyse ne sonuçta benim biraz daha iyi olabilmem için yapıcı ve moral verici olması gerekirken üzerime geliyor.Üstelik bu halimle.
Bebeğimin kıpırtılarını hissetmiyorum uyandığımdan beri.
Karnımda da bir ağrı var.Sabah uyanınca hastaneye gidelimmi ben endişeleniyorum akşamdan beri ağlıyorum benim böyle üzülmem ona zarar vermiş olabilir korkuyorum dedim.
Bana sen git dedi.Bu olayı da kullanıyomuşum.Güçlerin hep kendi elimde olduğunu sanıyomuşum.Hamileyim diye dünyanın kendi etrafımda dönmesini istiyomuşum.
O kadar üzüldüm ki.Burada yapayalnızım zaten ailemden hiç kimsem yok.Düşünsenize başıma bişey gelse.Ortalıkta kalacağım galiba.
ınanamıyorum böyle anlarda nasıl bu hale geliyoruz diye.
Sevdiğim beni mutlu eden adam bu mu diye.
ıki gün sonra herşey düzelecek gelip kalbimi alacak allah kahretsin ki ben de hemen herşey yoluna girsin diye yelkenleri suya indireceğim.ama bu durumun böyle tekrarlamasından çok yoruldum.Üzüldüklerim yanıma kar mı kalıyo.
Kendime de kızıyorum neden güçlü olamıyorum neden bu kadar takıyorum.Neden kendi kendime halledemiyorum olayları diye.
Adam da sıkılmış olabilir ama beni çok yıprattılar sanırım aynı şeyleri yaşamak istemediğimden ağlıyorum geceden beri.Hıç uyuyamadım.Sabaha karşı dalmışım sabah kapıcı uyandırdı sağolsun.
doktorum doğum olayı için demişti ki.Doğum ne eşini ne anneni ne babanı ilgilendiren birşey sadece öncelikle seni sonra da uğraşan ben olduğum için beni ilgilendiren bir olay.Bunu unutma demişti.O an çok saçma gelmişti söyledikleri.ama gerçek bu galiba.Ypayalnızım.Oğlumla tek başımıza bişeylerin mücadelesini vereceğiz.
Ve ben şu anda hala onu üzüp incitiyorum.bunu yapmak istemiyorum keşke engel olabilsem.
Kusura bakmayın sizlerinde moralini bozdu bu yazdıklarım belki ama.
Kadın olmak çok zor,beni sizlerden başka kimse anlayamaz herhalde....

misskaprisim canım
senin şuanki duygu halini çok vakit ben de yaşadım,yarın yaşamamam için de hiç bi neden yok
bazı cümlelerinde sanki beni ve benim eşimi anlatıyosun
ne acı ki onlar bizim gibi hassas olmadıkları için bizi anlamıyorlar çoğu zaman..eşimin de böyle durumlarda en çok söylediği,'abartıyorsun'..hayır abartmıyorum ama işte okadar yüzeysel bakıyolar ki ne düşündüğümüzü anlamıyolar bile bazen
ben de çok demişimdir sevdiğim,evlendiğim adam bu mu diye
ama iki üç gün sonra öyle bi an geliyo onsuz yapamayacağımı anlıyorum
en büyük sorunumuz anlaşılamamak bence kadınlar olarak
sanki biz farklı dilden konuşuyoruz,onlar farklı dilden konuşuyo

özellikle hamileyken daha çok yaşadım ben bu durumu
bazen kızımdan özür dileyerek ağlıyorum
çünkü biliyorum ki etkileniyo
ama elimden bişey de gelmiyo

sana şunu tavsiye edebilirim rahatlamak adına,eşlerimizin bizim için yaptığı biçok fedakarlık da var..onları düşününce rahatlıyorum bensonra haksız olduğum ama naz yaptığım konuları düşünüyorum,durumu eşitliyorum yani kafamda:)

şuan çok hassassın,kırgınlıkların çok taze ama ne olursa olsun bebeğin var içindee hep onu düşün doğduğu anı düşün rahatlıcaksın eminim

teşekkür ederim canımm evet ilaç kullanıyorum ama hep sabit kalıyo neyse düşmüyo ya onada şüküryerimseniben

evet canım 50gr glikoz alıyosun onu suyla karıştırıyolar benimki yaklaşık 3bardak falandı,içtim 1 saat bekliyosun sonra kan alıyolar
suyu içtikten sonra benim kız çok hareketlendi şok oldu galiba okadar şekeri Aynı anda içince:dance:

Canım çok sağol benimle ilgilendiğin için.
Biliyorum tüm kadınlar zaman zaman bu anları yaşıyoruz.
Biliyorum kadınlar marstan erkekler venüsten:))
Şimdi daha iyi gibiyim hayat telaşına düşünce unutmaya başlıyosun işte bu problemleri.
Yemek yaptım en sevdiklerimi rahatladım.
Bebeğimi de düşünerek bu saçmalıklardan kurtulmaa çalışıyorum.
Bu arada oğlum da ben iyi lunca oynamaya başladı.
Onları üzmeye hakkımız yok bi daha ağlayıp üzülmeyeceğim.
Boşvereceğim herkesi gerekirse babasını da:)))
Ben ve oğlumdan başka daha değerlisi var mı son kararım bu oldu bugün itibariyel.
Tüm KKyı öpüyorum.
Kadınlar biz birbirimizin en büyük destekçileriyiz....:enbuyukkk:

miss capris aslında burada durmayacaktım ama yazını görünce bişeyler yazmadan edemedim
hepimizin evinde bazen oluyor aynı şeyler
erkekler keşke bizi daha iyi anlasa ama olmuyor bazen
kimse anne baba atılsın demiyor ama en azından haklıyı haksızı daha objektif görebilseler
ben de nurdana katılıyorum
ben de eşime kızdığım zaman güzel günlerimizi aklıma getiriyorum
ben çok nazlıyım bazen çekilmez oluyorum
bunları düşünüp ona hak vermeye çalışıyorum
bebeğim için tartışmaları uzatmıyorum
inan ki o şimdi senin karnında çok etkileniyor
hareket etmemesine takılma annemle babam kavga etti diye küsmüştür size
sev onu tatlılar ye şarkılar söyle oda rahatlasın
canım kendine de dikkat et
inan bazen üzüldüğümüzle kalıyoruz
sadece zararı kendimize ve tabii şimdi bebiş de var

Sağol tatlım haklısın tüm söylediklerinde biri buraya böyle şeyler yazsa ben de senin gibi moral verirdim.
ama oluyo işte bazı günler senin de dediğin gibi.
Sizleri kendime yakın hissettiğimden paylaşmak istedim.
Ve bu beni çok rahatlattı.Burada çok arkadaşım yok zaten birine gidip anlatmak da pek hoş değil iki gün sonra sen iyi oluyosun ama anlattığın kişiye eşin öcü gibi görünüyo normal olarak.
Saolun yanımda olduğunuzu bilmek güzel.Sizi seviyoruz KK teyzeleri...

misskapriscim yazdıklarından dolayı gerçekten çok üzüldüm canım.
ama her insanın hayatında dönem dönem duygu patlamaları oluyor. eşinin ailesi hayatında hep var ve olacakta. bir başkası için eşini bile demiyorum bak kendini üzmeye hiç gerek yak çünkü uğruna üzüldüğün kişilerin bir an bile sen sıkıntıdasın diye içi burkulmaz. bende çok fazla sorun yaşamıştım eşimin ailesi ile bunuda sürekli dile getiriyordum da baktım buda çözüm değil amaaaam dedim. kapadım gözlerimi. şimdi bir sorun olduğunda eşim benden ailesi adına özür diler oldu ben birşey demeden. eşlerimiz ailelerimizin hatalarını bilirler görürler ama dillendirmek istemezler sen daha fazla konuyu uztma diye hatta eşim bir arkadaşı ile paylaşırken duymuştum bahar daha fazla kin bağlamasın diye ben bildiklerimi gördüklerimi konuşmuyorum demişti. yani aslında onlarda bazı şeylerin farkında ama birşeyleri değiştirmek için onlarında gücü yetmez.

sen onun için kendini lütfen üzme ki rüzgarımız da üzülmesin.

iyi akşamlar canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…