- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
misskapriscim yazdıklarından dolayı gerçekten çok üzüldüm canım.
ama her insanın hayatında dönem dönem duygu patlamaları oluyor. eşinin ailesi hayatında hep var ve olacakta. bir başkası için eşini bile demiyorum bak kendini üzmeye hiç gerek yak çünkü uğruna üzüldüğün kişilerin bir an bile sen sıkıntıdasın diye içi burkulmaz. bende çok fazla sorun yaşamıştım eşimin ailesi ile bunuda sürekli dile getiriyordum da baktım buda çözüm değil amaaaam dedim. kapadım gözlerimi. şimdi bir sorun olduğunda eşim benden ailesi adına özür diler oldu ben birşey demeden. eşlerimiz ailelerimizin hatalarını bilirler görürler ama dillendirmek istemezler sen daha fazla konuyu uztma diye hatta eşim bir arkadaşı ile paylaşırken duymuştum bahar daha fazla kin bağlamasın diye ben bildiklerimi gördüklerimi konuşmuyorum demişti. yani aslında onlarda bazı şeylerin farkında ama birşeyleri değiştirmek için onlarında gücü yetmez.
sen onun için kendini lütfen üzme ki rüzgarımız da üzülmesin.
iyi akşamlar canım...
katrem geçmiş olsun canımSelamlar ben geldim kimse yok muuu??
Kızlar nefes darlığı çok oluyor diye göğüs hastalıkları uzmanına gittim
kan testi istedi aşırı kansızlık çıktı
o da ferritin folik asit ve b12 testi istedi
sonuç ferritin 3 çıktı referans değer aralığı 10-120
folik normal
b12 132 çıktı referans değer aralığı 200-835 miş(((
ve ben günde iki tane demir ilacı alıyorum
ferritin de demir eksikliği gibi bişeymiş
ilaç kullanıldığı halde eksiklik varsa kronik kansızlık böbrek hastalığı ya da kan hastalığı olabilirmiş
ayın 10 unda randevumuz vardı şimdi 10 u sabahı hemotoloji uzmanına randevu aldım
inşallah bişey çıkmaz
toxic geçmiş olsun keşke doktor verdiğinde kullanmaya başlasaydın fitili bendede olmuştu ofitiller iyileştiriyor doktorun söylediği şekilde kullan benceBu arada ben normalde ağustos annesiyim ama sezeryan olursam temmuz annesi olacağım geçen yine yazdım ama kimseler merhabalar demedi :)
Canım saolasın.
Yaa gerçekten ne güzel şeyler söylediniz hepiniz aklımı başıma getirmem için.
Evet doğru diyosun onlarda herşeyi biliyolar ama napsınlar aileleri işte.
Ben de kendi ailemle ilgili bişey söylemesine izin vermezdim herhalde.
Hoş eşim benim ailemle çok iyidir,çünkü annem benden çok onu kıymetlendirir.
ama tam tersi olsa ben de anneme babama laf söylettirmezdim.
Evet kimse için üzmüyorum kendimi.
Oğlum Rüzgarım yeter bana biz birbirimizin kıymetlisi olacağız.
Saol canım desteğin için...
Sağol tatlım haklısın tüm söylediklerinde biri buraya böyle şeyler yazsa ben de senin gibi moral verirdim.
ama oluyo işte bazı günler senin de dediğin gibi.
Sizleri kendime yakın hissettiğimden paylaşmak istedim.
Ve bu beni çok rahatlattı.Burada çok arkadaşım yok zaten birine gidip anlatmak da pek hoş değil iki gün sonra sen iyi oluyosun ama anlattığın kişiye eşin öcü gibi görünüyo normal olarak.
Saolun yanımda olduğunuzu bilmek güzel.Sizi seviyoruz KK teyzeleri...
misskapriscim yazdıklarından dolayı gerçekten çok üzüldüm canım.
ama her insanın hayatında dönem dönem duygu patlamaları oluyor. eşinin ailesi hayatında hep var ve olacakta. bir başkası için eşini bile demiyorum bak kendini üzmeye hiç gerek yak çünkü uğruna üzüldüğün kişilerin bir an bile sen sıkıntıdasın diye içi burkulmaz. bende çok fazla sorun yaşamıştım eşimin ailesi ile bunuda sürekli dile getiriyordum da baktım buda çözüm değil amaaaam dedim. kapadım gözlerimi. şimdi bir sorun olduğunda eşim benden ailesi adına özür diler oldu ben birşey demeden. eşlerimiz ailelerimizin hatalarını bilirler görürler ama dillendirmek istemezler sen daha fazla konuyu uztma diye hatta eşim bir arkadaşı ile paylaşırken duymuştum bahar daha fazla kin bağlamasın diye ben bildiklerimi gördüklerimi konuşmuyorum demişti. yani aslında onlarda bazı şeylerin farkında ama birşeyleri değiştirmek için onlarında gücü yetmez.
sen onun için kendini lütfen üzme ki rüzgarımız da üzülmesin.
iyi akşamlar canım...
katrem geçmiş olsun canım
kızlar yine pazar ve sanırım kimsecikler yok,ya bana şu isim konusunda bi yardımcı olsanız sanırım kızım isimsiz kalıcak bugünlerdede bunu takıyorum bilmiyorumkismile ,NİLDA, NİLSU,NİL,MİNA,NİSA,ESİLA ya hangisi bi karar veremiyoruz babası bu aralar NİLDA diyo ama ben niye bu kadar kararsız bi insanım ya :bbo:
selam canımm
bence nisa ismi çok güzel
ama anlamları nedir sadece nisayı biliyorum
o da kuranda bir ayet ve kadınlar demek
slm canım nilsu,nil,nisa:)) bende çok beğeniyorum
slm canım
nilda: mucize" "cennet kapısındaki meleklerden birinin adı"
esila:Esila kuran da geçen arapça bir kelimedir ve geçtiği yer ile anlamı şöyledir: "vezkur isme Rabbike bukreten ve esîla - Rabbinin adını sabah akşam an." buyurulmaktadır. Burada geçen "bukra" Arapça’da sabah demektir. "esila" ise zeval vaktinden gurup vaktine kadar demektir. Bu, öğle namazı ile ikindi namazını kapsar. Ondan sonraki "Geceleyin ona secde et" buyurulmaktadır. Yani gurûb’tan başlayarak gece vaktinde secde etmesi istenmektedir. Bu da akşam ve yatsı namazını kapsar. Hemen peşinde de "Onu geceleri uzun uzun tesbih edin" denilmiştir. Bundan da teheccüt namazına atıfta bulunulmuştur. (İnsan suresi 25. ayet)
mina:. Camın ana maddesi. 2. Liman, iskele. 3. Gökyüzü.dağ ismi
nil zaten nehir nilsu nil+su
bende nisa dedim geçen hafta ama nilda işte çıktı bide ya ne zormuş şu isim konusu ya
slm tatlım evet ya nilsu da kulağıma hoş geliyor soyadımıza da uyumlu sanki nilsu ural
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?