2010 Temmuz Anneleri : )

Canım saolasın.
Yaa gerçekten ne güzel şeyler söylediniz hepiniz aklımı başıma getirmem için.
Evet doğru diyosun onlarda herşeyi biliyolar ama napsınlar aileleri işte.
Ben de kendi ailemle ilgili bişey söylemesine izin vermezdim herhalde.
Hoş eşim benim ailemle çok iyidir,çünkü annem benden çok onu kıymetlendirir.
ama tam tersi olsa ben de anneme babama laf söylettirmezdim.
Evet kimse için üzmüyorum kendimi.
Oğlum Rüzgarım yeter bana biz birbirimizin kıymetlisi olacağız.
Saol canım desteğin için...

katrem geçmiş olsun canım

Bu arada ben normalde ağustos annesiyim ama sezeryan olursam temmuz annesi olacağım geçen yine yazdım ama kimseler merhabalar demedi :)
toxic geçmiş olsun keşke doktor verdiğinde kullanmaya başlasaydın fitili bendede olmuştu ofitiller iyileştiriyor doktorun söylediği şekilde kullan bence

missis kapris bu aile olayları insanı çok yıpratıyo eşimle benimde sorunum olduğunda ogelip konuşmadığı sürece bende huzurlu olamıyorum iki kişi birbirini seviyo ama sevmek evliliği yürütmek için yeterli olmaya biliy aileler bazen gerçekten kıskanıyolar arayı bozuyolar ilk evlendiğim günleri hatırlıyorumda okadar saftımki hep eşimin akrabalarına yaranmaya çalışırdım ama iyilik tek taraflı olmaz şimdi kayınvalide rahametli oldu görümce ve eltiylede konuşmuyorum eşimde 3 senedir alıştı artık bi şey demiyo vallahi şimdi okadar mutluyumki allaha şükür eşinin söyledikleride hiç hoş değil kendini sana affettirmeli bence ondan önce konuşmanı tavsiye etmem aynı şeyleri tekrar edebilir çünki evlendiğin zaamn artık herşey değişiyor ilk önce eşin ve çocuğun ön planda olmalı ama bazı erkekler bunu idrak etmiyor maalesef

kesinlikle öyle ben de eskiden arkadaşlarıma anneme falan anlatırdım
artık bu huyumdan vazgeçtim
biz küsüyoruz iki dakka sonra barışıyoruz :)
sonra onlarla da soğukluk olmasın
biz de sizi seviyoruzzzzz

canım aynen ben de senin gibi yapıyorum
benim eşimin ailesi ile bir sorunum yok çok şükür ama
başlarda herşeyi çok takıyordum söylüyordum
baktım ben söylüyorum o savunacak hala bişey buluyo sustum ben de boşverdim gitti

katrem geçmiş olsun canım

çok sağol hayatımmma.s.

slm kızlar herkese iyi pazarlar,miss kapriscim yazdıklarını okudum inan bende arada aynı psiklojiye giriyorum eşimin benimle ilgilenmemesinden dolayı geçen 2 gün surat yaptım aslında sadece hamilelik döneminde değil hayatımızın her döneminde her olay karşısında kadın ve erkek olmamızdan sanırım doğamızdan kaynaklanıyor yaşıyoruz bu farklılığı,umarım bugün daha ii hissediyorsundur canım

kızlar yine pazar ve sanırım kimsecikler yok,ya bana şu isim konusunda bi yardımcı olsanız sanırım kızım isimsiz kalıcak bugünlerdede bunu takıyorum bilmiyorumkismile ,NıLDA, NıLSU,NıL,MıNA,NıSA,ESıLA ya hangisi bi karar veremiyoruz babası bu aralar NıLDA diyo ama ben niye bu kadar kararsız bi insanım ya :bbo:

selam canımm
bence nisa ismi çok güzel
ama anlamları nedir sadece nisayı biliyorum
o da kuranda bir ayet ve kadınlar demek

selam canımm
bence nisa ismi çok güzel
ama anlamları nedir sadece nisayı biliyorum
o da kuranda bir ayet ve kadınlar demek

slm canım
nilda: mucize" "cennet kapısındaki meleklerden birinin adı"
esila:Esila kuran da geçen arapça bir kelimedir ve geçtiği yer ile anlamı şöyledir: "vezkur isme Rabbike bukreten ve esîla - Rabbinin adını sabah akşam an." buyurulmaktadır. Burada geçen "bukra" Arapça’da sabah demektir. "esila" ise zeval vaktinden gurup vaktine kadar demektir. Bu, öğle namazı ile ikindi namazını kapsar. Ondan sonraki "Geceleyin ona secde et" buyurulmaktadır. Yani gurûb’tan başlayarak gece vaktinde secde etmesi istenmektedir. Bu da akşam ve yatsı namazını kapsar. Hemen peşinde de "Onu geceleri uzun uzun tesbih edin" denilmiştir. Bundan da teheccüt namazına atıfta bulunulmuştur. (İnsan suresi 25. ayet)
mina:. Camın ana maddesi. 2. Liman, iskele. 3. Gökyüzü.dağ ismi
nil zaten nehir nilsu nil+su

bende nisa dedim geçen hafta ama nilda işte çıktı bide ya ne zormuş şu isim konusu ya

evet isim seçmek çok zor
anlamlarına bakınca nilda da güzelmiş ama
nisa yine de hem anlam hem de söyleniş açısından daha güzel

merhaba arkadaşlar isimlere bakmak için girmiştim NİLDA dikkatimi çekti çok güzel kibar bi isimmiş ... benim de Kızım olacak inşallah ESİLA istiyorum ama eşim hiç yanaşmıyor güzel değil diye esila nilda ikis de çok güzel

Günaydın şekerler...

Mutlu, sağlıklı haftalar olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…