bolbol yürüyüş yaptık eşimle haftasonu capricim... kilo topiğinede yazdım 9,5 aldım çok fena napıcamı bilmiyorum
Kızlar ben kızımı görmeye gittim cumartesi günü,ALLAHım esirgesin ne güzeldi ağzını açıp kapatıyo,dilini çıkartıyo el sallıyo bacak bacak üstüne atıyo, dr un da çok hoşuna gitti hareketleri,45 dakikadan fazla izledim minişimi öyle güzel bir duygu ki,sormam gereken soruları bile unuttum sevincimden... kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben kızımı görmeye gittim cumartesi günü,ALLAHım esirgesin ne güzeldi ağzını açıp kapatıyo,dilini çıkartıyo el sallıyo bacak bacak üstüne atıyo, dr un da çok hoşuna gitti hareketleri,45 dakikadan fazla izledim minişimi öyle güzel bir duygu ki,sormam gereken soruları bile unuttum sevincimden... kaydirigubbakcemile3
Canım hadi gözün aydın maşallah prensesine...
Allah'ım yaa sen ne kadar büyüksün nasıl bir mucize bu diye düşünüyorum. ,,,
Allah onları korusun.
Günaydın kızlar.
Linacım gözün aydın canım.
İyice büyüdü bizim minişler çok tatlılar.
Ben de haftaya gideceğim tekrar,insan sabırsızlanıtyo...
teşekkür ederim canım benim,
bu arada geçmişe bir göz attım sabah,haftasonu biraz moralin bozuktu şimdi iyimisin gülüm
Kızlar haftasonu kızıma yine ufak tefek şeyler aldım.
Bir tane 5 li hastane çıkışı aldım.
Bir adet battaniye aldım..
O kadar güzel şeyler var ki.
Güle güle kullansın Defnecik.
Eveet harika şeyleeeeer var.
Yaa biz de takımlı hastane çıkışlarından arıyoruz ama bulamadık nerde var biliyomusun Deniz-Güneş Bursadan annemlere aldırırım orda varsa.
Kızlar haftasonu kızıma yine ufak tefek şeyler aldım.
Bir tane 5 li hastane çıkışı aldım.
Bir adet battaniye aldım..
O kadar güzel şeyler var ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?