2010 Temmuz Anneleri : )

Evt ya..Çok model var karar veremiyor insan..
5 linin içinde bir iç zıbın, bir üst, bir alt patikli pijama, 1 şapka, eldiven ve önlük var.
Bir tane de 10 lu istiyorum bende.
Hem battaniye de alıcaktım 2 tane, hiç olmazsa 10 lu da oluyor battaniyesi.
Ekstradan tulum pijama body falan da oluyor sanırım.
Toplu halde almış oluyorsun işte.
Yedekli olması lazım..
Cumartesi bebek mağazalatındaydım anlayacağınız:)

Kesinlikle karar vermekte zorlanıyorsun okadar cicili bicili şeyler varkii...
İnsanın içi kıpır kıpır oluyor bebiş için bişeyler bakarken...
Bu cumartesi benim kalabalık misafirlerim vardı çıkamadım çarşıya falan...​

Kızlar haftasonu kızıma yine ufak tefek şeyler aldım.

Bir tane 5 li hastane çıkışı aldım.
Bir adet battaniye aldım..
O kadar güzel şeyler var ki.

güle güle sağlıkla giysin kızın cicilerini, bende yaptım biraz alışveriş haftasonu, ya yazın değil ama sonbaharda falan giyeceği şeyler aldım bi sürü, indirimden dayanamadım çok güzellerdi, inşallah elimde patlamazlar

Daha zamanımız var canım ya..
ınsan heves ediyor da duramıyor.:kedi:
Benim de bu haftasonu bebek elışveriş krizim tuttu da, illa ki 1 parça da olsa birşeyler almam lazımmış gibi dolandım durdum..kaydirigubbakcemile3

Giyidirirsin canım neden elinde patlasın.
ıyi günlerde giysin.:lepi:

kızlar size bisi soylemek istedim, kuzenim bebek sekerleri kapı susleri sepetleri yapiyor, cok da guzel ve şık şeyler var, ilgilenirseniz bana ozelden mesaj atın web sitesini vereyim bakın, begenirseniz 2010 Temmuz Anneleri ozel indiriminden yararlandırırım sizi :) [/B

teşekkür ederiz teyzesi olumunekankayizsmile

kızlar daha öncede yazmıştım kimse birşey dememişti.
benim göğüslerimin ikisinden de sıvı geliyor, çok az.
okudum bir kaç yerde normalmiş.
sizde de oldu mu yada oluyor mu?

merhaba arkadaşlar
ben geldim ama yorgunluktan ölüyorum
geçmişe bakıyorum bi yandan da slm veriyim dedim umarım herkes iyidir :)

denizcim nerde buldun ya 200-250 ye. o fiyata bulsam hemen alırım. benim sorduklarım 500 ün altında değil ve inanki kalitesi de hiç iyi görünmüyo. hem dünyanın parası hem iki günde dağılsın. çok sinir bozucu. bizim ailede ilk bebek benimki olucak o nedenle tecrübesiziz bu konuda nerelere bakılır onu da bilmiyoruz ki boshayallersmile

evet canım normal birşey bende de geliyo hatta benimki süt rengini almaya basladı yavas yavas bebişlerimiz için süt salgıları baslıyo :lepi:

Merhaba Nazosan..
Benden gelmedi öyle bir sıvı canım o yüzden bir bilgim yok...
Doktoruna sorsaydın....

slm temmuz anneleri biz geldik kızmla yavruşumla iyiyiz biz dün yavrum kıpır kıprdı hiç durmadı teyzeleri çok mutlu oluyorum onu hissedince SıZLER NASILSINIZ UMARIM ıYıSıNıZDıR.sizlere sormak istedigim bişey var aksamları uyurken el lerinizde şişme ve uyuşma hissediyormusunz bide sabah kalkınca şişlik gözlerde ellerde ayaklarda falan bende oluyor bunlar normalmi tecrübeli annelerden ögrenmek istedim ACıL CEVAP VERıRSENıZ SEVıNıRıM.

evet canım normal birşey bende de geliyo hatta benimki süt rengini almaya basladı yavas yavas bebişlerimiz için süt salgıları baslıyo :lepi:

a.s
birinde daha olduğunu duymak iyi geldi elifbetül saolasın ...
evet demekki bebişlerimizin sütleri yapım aşamasına geçti :dance:

misskapris önce üzdün bizi ama sonra sevindim halletmişsin opuyorumnanaktan

Kızlar haftasonu kızıma yine ufak tefek şeyler aldım.

Bir tane 5 li hastane çıkışı aldım.
Bir adet battaniye aldım..
O kadar güzel şeyler var ki.

ben de aldım hastane çıkışı ama 20'li :kedi: acaba abartmışmıyım dersin
birazdan eklerim diğer tarafa idilbaby markası seninki ne hatırlıyomusun

Hoşgeldinn Yavsib.Maaşallah bebişine..Benimkide bugünler de pek kıpırdak hiç durmuyor..Çok hoşuma gidiyor onun haereket ettiğini hissetmek benimde...tecrübeli anneler deyince bende cevap yazmamıştım ama benimde biraz oluyor bu şişmeler sanırım normal herkesde de olucak diye birşey yok kişiden kişiye de değişiyor bildiğim kadarı ile..

herkese merhaba güzel annelerr

walla bende oluyorum bazen parmaklarım dolma gibi oluyor. uykudan uyanınca yüzüm baloncuk gibi. ama korkmuyorum çünkü aşırı değil her hamile olur onlar diyorlar bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…