herkese merhabalarrr:)))
Kızlar merhaba bende bu sabah şeker yüklemesi kan sayımı ve idrar tahlili yaptırdım eşim sonuçları almaya gitti inşallah iyi haberlerle döner sonucu bildiririm.Birde cumartesi bende eminönüne gittim şu meşhur havuzlu hanı görmeye ama umduğum gibi değil evet mağzalar var ve hepsinde aynı şeyler ambalajsız dışarda belki içeride paketli vardır ama özellikle badylerde üzerinde etiket yok
10 yaşındaki çocuğu başına koymuşlar pamuklumu diye tereddüt ediyorsun tabi evet öyle diyolar ama 10 yaşındaki çocuğun sözüne mi güvenp alınır birde o kadar çok kalabalıktı ki arkadaşlar inanın o kalabalıkta sıkıntıya girmeye hiç gerek yok fiyatlarda öyle ucuz değil yani kendi semtimizdeki mağzalar gibi bence hiç yorulmaya gerek yok tabi ben mothercere deki badyleri de görüncede aklım orda olduğu için ordakiler içime sinmedi renkli baskılı belkide boyalı şeyler tabi bu benim fikrim gezmek isteyen arkadaşlarda olabilir ama mothercare veya cihico tavsiye edeerim %100 içine siniyor ....
ben de aldım hastane çıkışı ama 20'li :kedi: acaba abartmışmıyım dersin
birazdan eklerim diğer tarafa idilbaby markası seninki ne hatırlıyomusun
Ben de bugün şeker sonuçlarımı alıcam ..
Hayırlısı bakalım.
dediğin gibi Chicco ve Mothercare kalitesi tescillenmiş markalar canım ama fiyatlılar biraz..
Ben haftasonu 3 lü hastaneçıkışı sordum Chicco ya 60 küsür dedi almadım tabii.
Ben de bugün şeker sonuçlarımı alıcam ..
Hayırlısı bakalım.
dediğin gibi Chicco ve Mothercare kalitesi tescillenmiş markalar canım ama fiyatlılar biraz..
Ben haftasonu 3 lü hastaneçıkışı sordum Chicco ya 60 küsür dedi almadım tabii.
Tabiki deniz-güneş evet pahalı ben zaten bazı ürünleri yani özellikle badyleri söylüyorum 7 li badyler 32 tl ne bilim bunum gibi ekonomik şeylerde var benin demek istediğim semtimizde veya civar semtlerdeki bebek mağzalarından da temin edebiliriz ya inan eminönü mahmutpaşa o kadar kalabalıktı ki beni başım döndü o sıkıntıya yorulmaya gerek yok demek istiyorum ama tercih sizlerindir tabiki..
Kızlar 2 aylık bebeği olan bir arkadaşım Bahar bebe diye bir markanın çır çıtlı bodylerini önerdi.
bebek mağazalarında söyleyin, çıkarıyorlar.
Tanesi 6 liradan aldım ben gerçekten kullanışlı gibi ve kaliteli..
Fitilli penyelerden ve önü 2 düğmeli. Kollu kolsuz modelleri var..
Bebeği çok rahat sarıyormuş ve düğmeli diye giydirip çıkarması kolay oluyormuş..
Hadi inş.güzel haberler bekliyoruz...
markalı olunca fiyatları iki katına çıkıyor..Hele hele hastane çıkışlarında çok çokta kaliteli olması gerekmiyor galiba..Çünkü çevremdeki herkes hemen küçük kalıyor giydiremiyorsun dediler...Benim hastane çıkışı da İdil baby bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?