2010 Temmuz Anneleri : )

Yavsib benim o derece bir şişmem olmadı henüz ama son aylarda olacak biliyorum.

Tuzu azalt, su iç ve harekete önem ver...

Nazosan. benden süt gelmedi canım..
Ama bilmiyorsan söyleyim meraktan falan sıkma sakın o sütü, hormonları harekete geçirip kasılma yapabiliyor o durum ve Allah korusun erken doğuma neden olabiliyormuş

Kızlar merhaba bende bu sabah şeker yüklemesi kan sayımı ve idrar tahlili yaptırdım eşim sonuçları almaya gitti inşallah iyi haberlerle döner sonucu bildiririm.Birde cumartesi bende eminönüne gittim şu meşhur havuzlu hanı görmeye ama umduğum gibi değil evet mağzalar var ve hepsinde aynı şeyler ambalajsız dışarda belki içeride paketli vardır ama özellikle badylerde üzerinde etiket yok
10 yaşındaki çocuğu başına koymuşlar pamuklumu diye tereddüt ediyorsun tabi evet öyle diyolar ama 10 yaşındaki çocuğun sözüne mi güvenp alınır birde o kadar çok kalabalıktı ki arkadaşlar inanın o kalabalıkta sıkıntıya girmeye hiç gerek yok fiyatlarda öyle ucuz değil yani kendi semtimizdeki mağzalar gibi bence hiç yorulmaya gerek yok tabi ben mothercere deki badyleri de görüncede aklım orda olduğu için ordakiler içime sinmedi renkli baskılı belkide boyalı şeyler tabi bu benim fikrim gezmek isteyen arkadaşlarda olabilir ama mothercare veya cihico tavsiye edeerim %100 içine siniyor ....

Yase, ben sonradan oda yapacağım için beni 1-1,5 sene idare edecek karyolalara baktım yani Kapalıçarşı taraflarında ve bazı markasız mağazalarda 250-275 civarı buldum ama alıcı gözüyle de incelemedim açıkcası henüz..
Dediğin gibi çok çok kaliteli mi bilemem..

Ama 500 civarı olanlar kaliteli olması lazım.

Bak Çilek de çok güzel modeller var.Geçen gün foto ekledim ben hatta netten alıp.

Sanırım 350 civarıymış şu an 1 karyola ama..
Çilek kalitelidir biliyorsun.

Ben de bugün şeker sonuçlarımı alıcam ..

Hayırlısı bakalım.

dediğin gibi Chicco ve Mothercare kalitesi tescillenmiş markalar canım ama fiyatlılar biraz.
.

Ben haftasonu 3 lü hastaneçıkışı sordum Chicco ya 60 küsür dedi almadım tabii.

ben de aldım hastane çıkışı ama 20'li :kedi: acaba abartmışmıyım dersin
birazdan eklerim diğer tarafa idilbaby markası seninki ne hatırlıyomusun

Ekle canım fotoyu mutlaka..Fikir olsun karar veremedim ben.

Ben de ıdil Bebe , Bebetto.Tomurcuk öneriryorum hastane çıkışlarında.
Hatta haftasonu uzman oldum o kadar çok ıdil Bebe baktım ki.

Tabii başka çok marka da var.

Benim 5 li, Özge Bebek diye bir marka ama kaliteli penyesi inceledim .
10 luyu ya ıdil ya Bebetto alıcam.

Son düzenleme:

Tabiki deniz-güneş evet pahalı ben zaten bazı ürünleri yani özellikle badyleri söylüyorum 7 li badyler 32 tl ne bilim bunum gibi ekonomik şeylerde var benin demek istediğim semtimizde veya civar semtlerdeki bebek mağzalarından da temin edebiliriz ya inan eminönü mahmutpaşa o kadar kalabalıktı ki beni başım döndü o sıkıntıya yorulmaya gerek yok demek istiyorum ama tercih sizlerindir tabiki..

Hadi inş.güzel haberler bekliyoruz...
markalı olunca fiyatları iki katına çıkıyor..Hele hele hastane çıkışlarında çok çokta kaliteli olması gerekmiyor galiba..Çünkü çevremdeki herkes hemen küçük kalıyor giydiremiyorsun dediler...Benim hastane çıkışı da ıdil baby bu arada...

Haklısın tabi..
Ben zaten İstanbulda değilim canım dediğin yeri de bilmiyorum ama o sıkıntıyı da çekmeye değermi haklısın.
2 kuruş pahalı olsun ama kaliteli olsun tabii.

Ayrıca 7 li body 32 lira iyiymiş ben de bakayım.

Kızlar 2 aylık bebeği olan bir arkadaşım Bahar bebe diye bir markanın çır çıtlı bodylerini önerdi.

bebek mağazalarında söyleyin, çıkarıyorlar.
Tanesi 6 liradan aldım ben gerçekten kullanışlı gibi ve kaliteli..

Fitilli penyelerden ve önü 2 düğmeli.
Kollu kolsuz modelleri var..
Bebeği çok rahat sarıyormuş ve düğmeli diye giydirip çıkarması kolay oluyormuş..

deniz güneş ben suyu az içiyorum bide tuza aynen devam ama hareket desen süper var hiç oturmuyorum nerdeyse bir bilgisayr başında yazışırken. sence bundanmı olmaya başladı bu şişlik ler bide hamur işi tüketiyorum ben ara aralmaz:sence önemli bişey yok demi doktorumu armamı gerektirecek kadr?

Allah allah...Bizde bi kaç tane fitilli badi aldık görümcem ben bunlarla çok rahat ettim çok kullanışlı dedi ama markasını hatırlamıyorum şimdi eve gidince bakayım bari...

meraba kızlar, ben daha yeni işe geldim.sabahtan beri diğer evin tadilatıyla uğraşıyorum. çok yoruldum. iskiye gittim sonra taa içerenköye sonra nişantaşına filan. sinir bozukluğu da cabası. bitse şu ev kiraya verilse de kurtulsam. neyse hastane çıkışlarıyla ilgili konuşmuşsunuz. ben izmirden bir bebek mağazasından 10 taneli çok güzel bir hastane çıkışı aldım. hem de 60 milyon verdim. 40 kusura da vardı ama ben bunu beğendim. şimdi 1 tane daha alsam mı yoksa evde bol bol çıtçıtlı badi şapka eldiven önlük pike hepsi var aslında. onları da yedek mi koysam bilemiyorum. yani hastane çıkışı sadece takım oluyor. fotoğraf filan çekileceği için. kararsızım yani

Evt canım haklısın.
Hastane çıkışları uzun süre giydirelecek şeyler değil. O yüzden bilemiyorum bana 100 liralık da hastane çıkışları gösterdi mağazalar ama gereksiz bence o kadar paraya..

Ben dediğim gibi 5 liyi Özge Bebek diye bir markadan aldım.
10 luyu da İdil Bebe ya da Bebetto düşünüyorum..
Aklımda kalan 1-2 model var bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…