deniz güneş ben suyu az içiyorum bide tuza aynen devam ama hareket desen süper var hiç oturmuyorum nerdeyse bir bilgisayr başında yazışırken. sence bundanmı olmaya başladı bu şişlik ler bide hamur işi tüketiyorum ben ara aralmaz:sence önemli bişey yok demi doktorumu armamı gerektirecek kadr?
meraba kızlar, ben daha yeni işe geldim.sabahtan beri diğer evin tadilatıyla uğraşıyorum. çok yoruldum. iskiye gittim sonra taa içerenköye sonra nişantaşına filan. sinir bozukluğu da cabası. bitse şu ev kiraya verilse de kurtulsam. neyse hastane çıkışlarıyla ilgili konuşmuşsunuz. ben izmirden bir bebek mağazasından 10 taneli çok güzel bir hastane çıkışı aldım. hem de 60 milyon verdim. 40 kusura da vardı ama ben bunu beğendim. şimdi 1 tane daha alsam mı yoksa evde bol bol çıtçıtlı badi şapka eldiven önlük pike hepsi var aslında. onları da yedek mi koysam bilemiyorum. yani hastane çıkışı sadece takım oluyor. fotoğraf filan çekileceği için. kararsızım yani
Allah allah...Bizde bi kaç tane fitilli badi aldık görümcem ben bunlarla çok rahat ettim çok kullanışlı dedi ama markasını hatırlamıyorum şimdi eve gidince bakayım bari...
meraba kızlar, ben daha yeni işe geldim.sabahtan beri diğer evin tadilatıyla uğraşıyorum. çok yoruldum. iskiye gittim sonra taa içerenköye sonra nişantaşına filan. sinir bozukluğu da cabası. bitse şu ev kiraya verilse de kurtulsam. neyse hastane çıkışlarıyla ilgili konuşmuşsunuz. ben izmirden bir bebek mağazasından 10 taneli çok güzel bir hastane çıkışı aldım. hem de 60 milyon verdim. 40 kusura da vardı ama ben bunu beğendim. şimdi 1 tane daha alsam mı yoksa evde bol bol çıtçıtlı badi şapka eldiven önlük pike hepsi var aslında. onları da yedek mi koysam bilemiyorum. yani hastane çıkışı sadece takım oluyor. fotoğraf filan çekileceği için. kararsızım yani
Sevi bebede iyi arkadaşlar bu arada
Herhalde şekerim..Tuzdan ve az sudan oluyor.
Hamur işi de kilo yapar..
Sen bilirsin çok rahatsızlık hissedersen ara ama gerek yok dersen gittiğin de sor mutlaka..
Bu arada son aylara girdik, hamur işi falan bence azaltalım.
Ben oğlumda son aylardan hangisiydi hatırlamıyorum ama o ay, bir ayda 4 kilo almıştım ona göre..kafamçokkarıştısempatiksalakcinni
ben beyaz almak istiyorum hastane çıkışını mümkün oldukça çok parçalı olsun sanırım daha kullanışlı olur,hem tkm halinde birbiriyle uyumlu olur 2 hastane çıkışı yeterli olur dimi kızlar :CüvCüv:
Sudan bahsedince hemen kalkıp bir bardak su içtimm...Bende çok fazla su içmiyorumm...İçemiyorum daha doğrusu...
haklısın denizim bence de yeter zaten çok kısa zaman için giyinilecek şeyler,diğer parçalara önem vermek en doğrusu olur yaz sıcağında bebişlerimize en sık lazım olucak şeylere bakınmakta fayda var...2 tane yeter valla.
Siz bilirsiniz yine.
Benim aldığım beyaz üzerine pempe puantiyeli ve de pembe zürafa var üzerinde ay çok şirin ya...:asigim:
Heheh bende sabahtan sadece yarım litre içtiğimi farkedipakannehir masada duran şişeye sarıldım.delikafadulden
Aynı anda belki de.delikafadulden
Oooo çok var.
Kapalıçarşı girişinde bir sürü bebek mağazaları var..
Annen bilir.
Her türlü marka da mevcut.Ordan her türlü bebek kıyafeti, eşyası, malzemesi alınabilir.
Ordan aldım..
Valla 1 tane de 10 lu alayım dedim.battaniyesi tulumu da oluyor 10 lunun içinde ayrıyetten ama karar veremedim çok model vardı.
haklısın denizim bence de yeter zaten çok kısa zaman için giyinilecek şeyler,diğer parçalara önem vermek en doğrusu olur yaz sıcağında bebişlerimize en sık lazım olucak şeylere bakınmakta fayda var...
aldıklarını en güzel şekilde kullanırsınız inşallah annesiii
insan aldığı şeylerin içinde bebeğini hayal edince bile dünyalar onun oluyor, opuyorumnanaktan
sağlıkla gelsinler meleklerimiz...
biz anneler çok tuhafız herseye önlem almak istiyoruz bende sen der demez gittim su içtim DENİZ GÜNEŞ hihoyyyt:roflol:
haklısın denizim bence de yeter zaten çok kısa zaman için giyinilecek şeyler,diğer parçalara önem vermek en doğrusu olur yaz sıcağında bebişlerimize en sık lazım olucak şeylere bakınmakta fayda var...
aldıklarını en güzel şekilde kullanırsınız inşallah annesiii
insan aldığı şeylerin içinde bebeğini hayal edince bile dünyalar onun oluyor, opuyorumnanaktan
sağlıkla gelsinler meleklerimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?