2010 Temmuz Anneleri : )

Herhalde şekerim..Tuzdan ve az sudan oluyor.
Hamur işi de kilo yapar..

Sen bilirsin çok rahatsızlık hissedersen ara ama gerek yok dersen gittiğin de sor mutlaka..

Bu arada son aylara girdik, hamur işi falan bence azaltalım.
Ben oğlumda son aylardan hangisiydi hatırlamıyorum ama o ay, bir ayda 4 kilo almıştım ona göre..kafamçokkarıştısempatiksalakcinni

Hoşgeldin canımm..Ya neden bu kadar çok yoruyorsun kendini...Çok dikkat et kendine...Hayırlısı olsun inş..bir an önce tamamlanır...
Pahalı gerçekten hastane çıkışları canım ikinci takım konusunda sana kalmış o şekilde de bir takım oluşrurabilirsin sonuçta renklerine uygun olarak...

ben beyaz almak istiyorum hastane çıkışını mümkün oldukça çok parçalı olsun sanırım daha kullanışlı olur,hem tkm halinde birbiriyle uyumlu olur 2 hastane çıkışı yeterli olur dimi kızlar :CüvCüv:

Ay Allah yardımcın olsun canım ya..
Umarım halledersin.
---------------------
1 takım, 1 de yedek, yeter bence..Evde parça parça aldıklaın varsa tekrar almana gerek yok tabi..
Sen bilirsin yine.

Sevi bebede iyi arkadaşlar bu arada

Onu da duydum evet..

Sudan bahsedince hemen kalkıp bir bardak su içtimm...Bende çok fazla su içmiyorumm...İçemiyorum daha doğrusu...

canım sen çok yorma kendini keyifle yapmadığın belli uğraşma ne sen yorul nede bebişimizi yor annesi babişkosu yorulsun gerekirse ama sen yorulma... aklinialirimsmile

2 tane yeter valla.
Siz bilirsiniz yine.

Benim aldığım beyaz üzerine pempe puantiyeli ve de pembe zürafa var üzerinde ay çok şirin ya...:asigim:

Sudan bahsedince hemen kalkıp bir bardak su içtimm...Bende çok fazla su içmiyorumm...İçemiyorum daha doğrusu...

Heheh bende sabahtan sadece yarım litre içtiğimi farkedipakannehir masada duran şişeye sarıldım.delikafadulden
Aynı anda belki de.delikafadulden

2 tane yeter valla.
Siz bilirsiniz yine.

Benim aldığım beyaz üzerine pempe puantiyeli ve de pembe zürafa var üzerinde ay çok şirin ya...:asigim:
haklısın denizim bence de yeter zaten çok kısa zaman için giyinilecek şeyler,diğer parçalara önem vermek en doğrusu olur yaz sıcağında bebişlerimize en sık lazım olucak şeylere bakınmakta fayda var...
aldıklarını en güzel şekilde kullanırsınız inşallah annesiii
insan aldığı şeylerin içinde bebeğini hayal edince bile dünyalar onun oluyor, opuyorumnanaktan
sağlıkla gelsinler meleklerimiz...

biz anneler çok tuhafız herseye önlem almak istiyoruz bende sen der demez gittim su içtim DENıZ GÜNEŞ hihoyyyt:roflol:

deniz güneş bebişin battaniye ve kıyafetlerini iyi günlerde kullansın canım kaça aldın ikisini birde onlulara baktım demişsin onlar ne kadardı:ecrin_bebek:

amin inşalhh hepimizin yavruları iyi günlerde giysin tek sağlıklı dogsunlarda yavrularımız bir çeşit kıyafetleri olsun hiç mühim degil

Slm kızlar bugün üzerimde öyle bir uyuşukluk var :bbo:hiçbirşey yapasım gelmiyor yazdıklarınızı okuyorum.Aslında bir sıkıntımda yok, akşam olsada gidip yatsam mirmirmirmirdiye bakıyorum...

Ha burada kızlar hastane çıkışını kaç parçayı kaça aldığınızı yazar mısınız fikir olsun aklımda bulunsun...

Amin inşallah hepimiz iyi günlerde giydirebiliriz aldıklarımızı.:Saruboceq: Hayırlısı ile.

biz anneler çok tuhafız herseye önlem almak istiyoruz bende sen der demez gittim su içtim DENİZ GÜNEŞ hihoyyyt:roflol:

Su içme saati demek.sırnaşık şey

kızlar benim kardeşim sevi bebenin hastane çıkışını almıştı çok küçük değillerdi 3-4 ay giydi bebeği

kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için. mecburum yorulmaya napim. eşim bugün yeni işe başladı. izin alamıyor. o evin tadilatı bitmesi lazım ki yeni kiracı arıcaz ve kira gelcek. zaten zor durumdayız para açısından. malesef iş başa düşüyor. istanbulda yakınımız da yok ki ilgilensin bizim adımıza.ama işlerim rast gitmiyor ona sinirim bozuldu. iskiye gittim sözleşmeyi üstüme aldım saate kontör yüklettim suyu açmak için meğer tesisatçılar saati bozmuş. gene su akmıyor. ben de kontörü bitti zannettim iskilerde uğraştım. euyun akması lazım ki tesisatçı seramikçi çalışsın. yani bu terzi kendi söküğünü dikemez olayı mı yoksa benim şanssızlığım mı bilmiyorım ama çok aşırı yoruldum ve aşırı sıkıldım.

ARKADAŞLAR ŞıMDı GELELıM EN ÖNEMLı VE BENıM KAFAMA TAKILAN KONUYA YARDIMLARINIZI VE ÖNERıLERıNıZı BEKLıYORUM.BEBEGıNıZE BEBK ODASIMI YAPACAKSINIZ YOKSA BEŞıK FALNMI ALCAKSINIZ BU KONU HAKKINDA O KADR KARSIZIMKı NE ALSAM BıLMıYORUM BU HAFTA SONU MAGAZALARI GEZDıM AMA KARASIZIM BEBEK ODASIMI ALSAM TEK BEŞıKMı ALSAM NE YAPSAMMMMMMMMMMMMMMM OFFFFFFFFF:uhm:

ya kızlar benim bir tanıdığım bize beşik verdi. böyle sallanan ahşap küçük bir beşik. 6 aya kadar yatar dedi ama bilmiyorum yatar mı? ama yatağı benim gözüme çok ince göründü. yani 3-4cm filan kalınlığı yatağın.ona yeni yatak mı yaptırsam beşik çok kaliteli. bi ara fotosunu yüklerim. bir de bizim odaya sığar yani küçücük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…