2010 Temmuz Anneleri : )

eşinle iyi olamana sevindim canım

Kızlar peki siz günde ortalama ne kadar su içiyorsunuz?

Ben 2 lt içiyorum. Az su içince son aylarda çatır çatır çatlanıyormuş.

Aslında havalarda ısınıyor ki arttırmak lazım.

:ecrin_bebek:
flowercim bizimde öyle tanıdık olsa keşke şimdi yatak odasına alıcam galiba piire cardinin minik beşikleri 120 ye var ama en fazla beş ay kullanır herhalde boşver bari ona para vermedin 4 ay kullansa kardır iyi günlerde kullansın bebişin istersen yatak alma derim sen bilirsin kız kardeşiminde 3 sene önce bebişi olmuştu malzemelerini sana vereyim dedi hepsi çok kötü olmuş ama bayağı eskimiş arabası külüstür olmuş resmen o nedenle almadım canım

kızlar hastane çıkışlarında açılmış konu, ne kadara aldığınızı yazarsanız bende sevinrim çok, ben bi takım aldım henüz, chicconun 5 yada 6 parça 40 tl,ye indirimdeydi oda, bide battaniyeli olanlardan alıyım diyorum..

deniz güneş bebişin battaniye ve kıyafetlerini iyi günlerde kullansın canım kaça aldın ikisini birde onlulara baktım demişsin onlar ne kadardı:ecrin_bebek:

5 li takımı 20 liraya aldım..
Kalitesi de çok güzel..

Battaniye de uzun zamandır aklımda olan bir battaniyeydi.
Son zamanlarda birçok bebekte görmüştüm.
Netten foto aradım ama bulamadım..

Pembe renkli, ince polardan, kendinden yer yer aynı renkte nokta nokta kabartmalı.
Mavi, krem ve pembe renkleri var.
33 liraydı peşin 25 e aldım..

10 lu takımlar biraz daha fiyatlı..

ıdil bebe 10 lu, 60-75 arası.
Bebetto 10 lu 50-60 arası benim beğendiklerim.ama henüz almadıklarım:)

Son düzenleme:
Kızlar peki siz günde ortalama ne kadar su içiyorsunuz?

Ben 2 lt içiyorum. Az su içince son aylarda çatır çatır çatlanıyormuş.

Aslında havalarda ısınıyor ki arttırmak lazım.

ben en az 2.5 lt içiyorum capricim bide hergün bi şişe maden suyu içiyorum, bu arada yürüyüş yapıyomusunuz kızlar

evet o battaniyelerden bende aldım çok güzel gerçekten, bi tarafı peluş gibi diğer tarafı penye, mothercareden aldım ben 20 tl ye, güle güle kullansın kızlarımız

kızlar işte bana verdikleri beşik. bunun yatağı çok mu ince.

Eklentiler

• $MOTHERCARE-SALLANIR-AHSAP-BESIK__21022796_0.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 29

kızlar bende chicodanmı alsam diyorum ama 3 adet badi 36 tl 3 adet patikli alt 28 3adet üst 30 tl bunları alısan elinde 3 takım giysin oluyor ama 90 tlyi buluyo pahalı gibi naşka iyi markalarda var daha uygun fiyatlı sevibebede güzel ama onun hastane çıkılarıda 70 80 milyon

verdimi beşiği tanıdığınız çok iyi olmuş canım ya ben hala ne alayım karar veremedim

kızlar ahdi bekliyorum fikirlerinizi bebginize odamı yapacaksınız yoksa tek beşikmi alacaksınız hengisi rahat olur

Kızlar aldığım battaniyenin resmini buldum..
benimki daha canlı pembe.
ınce polardan..
Belki çevrenizde görmüşsünüzdür şu aralar çok görüyorum ben bebeklerde.
Annem ve kayınvalidem çok beğendi..

aa biliyorum o battaniyeyi yumuşacık ben de görmüştüm ama daha almadım çok güzel cidden hayırlı olsun defnecik mışıl mışıl uyusun onda

evet o battaniyelerden bende aldım çok güzel gerçekten, bi tarafı peluş gibi diğer tarafı penye, mothercareden aldım ben 20 tl ye, güle güle kullansın kızlarımız
Evt ince peluş _polar gibi birşey.
Birçok mağazada var.
Çok kullanışlı gibi duruyor.

20 liraysa 5 litakım iyisidir çünki çarşıda 10 lirayada var ben onları beğenmedim o battaniyeyi biliyorum canım çok güzel bir şey mora babynin burada 30 tl kendinde kabartmalı çok kaliteli güle güle kullansın bebiş bende ondan alıcam inşallah

kızlar ahdi bekliyorum fikirlerinizi bebginize odamı yapacaksınız yoksa tek beşikmi alacaksınız hengisi rahat olur

Benim yerim yok..

Bu yüzden ilk 3 ay için sepetim var oğlumdan kalan yanıbaşımda onu kullanıcam.

Sonrası içinde abisinin odasına 1 karyola alıcam.İçine uyku seti vs..tamamdır.
En fazla 2 sene idare etsin yeter sonra bakalım belki oturma odasını bozarım..

Senin yerin varsa oda yap canım.

flowursan ne güzel beşik bunu kullan ne iyi olmuş ahhhh bizede veren olsa böyle bişey tam kullanışlı olan şey bu.bunu ilk dönem kendi odana koy bebgini yanında yatır rahatca oda düşünüyorsan yap bebegin odasıda hazır durur sonrada odasına geçirirsin ıYı GÜNLERDE KULLAN

Canım kalite kalite haklısın.
10 lirayada vardı evet 5 li takım, 40 lirayada.
Ortası olsun dedim 20 liralıklardan aldım ama dediğim gibi ben 10 lu da lıcam o yüzden çok para vermedim.

Alacağım 10 lu, 60-70 lira arası olacak zaten beğendiklerimden.

verdimi beşiği tanıdığınız çok iyi olmuş canım ya ben hala ne alayım karar veremedim

valla beşikten başka uyku seti badiler battaniyeler oda süslemeleri biberon ısıtıcı araba için sineklik yağmurluk bebek tezsizi elektrikli süt sağma makinesi filan verdiler. zaten bizim yeğenden de biton badi battaniye ıvır zıvır gelmişti. babam halısını perdesini aldı. annem kendini adadı bebek kıyafetlerine. kardeşim arabasını verdi oğlunun. zaten 6 ay kullanmıştı yeğenim onlar başka model almışlar.ben sadece hastane çıkışı aldım. mobilyasını aldım. ve işte ıvır zıvırları. fazla bişey kalmadı aslında alınacak. işler de çok yoğunlaşçakmış iyi ki alışverişler tamamlandı diyorum bakalım fotolarını size eklerim fırsat bulunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…