kızlar işte bana verdikleri beşik. bunun yatağı çok mu ince.
kızlar işte bana verdikleri beşik. bunun yatağı çok mu ince.
flowursan ne güzel beşik bunu kullan ne iyi olmuş ahhhh bizede veren olsa böyle bişey tam kullanışlı olan şey bu.bunu ilk dönem kendi odana koy bebgini yanında yatır rahatca oda düşünüyorsan yap bebegin odasıda hazır durur sonrada odasına geçirirsin İYİ GÜNLERDE KULLAN
kızlar ahdi bekliyorum fikirlerinizi bebginize odamı yapacaksınız yoksa tek beşikmi alacaksınız hengisi rahat olur
kızlar bende chicodanmı alsam diyorum ama 3 adet badi 36 tl 3 adet patikli alt 28 3adet üst 30 tl bunları alısan elinde 3 takım giysin oluyor ama 90 tlyi buluyo pahalı gibi naşka iyi markalarda var daha uygun fiyatlı sevibebede güzel ama onun hastane çıkılarıda 70 80 milyon
canım bende sordum bu beşikten benim oda da çok küçük olduğu için bir süre idare eder bi sorun çıkmaz sanırım ama bizim burada çok pahalıydı bu beşikler (450-500 tl) yatak konusunda bebeklere göre yapıyorlardır mutlaka ama sen istersen bir bilene de danış bakalım yeterli değilse yeni alırsın
Kızlar aldığım battaniyenin resmini buldum..
benimki daha canlı pembe.
İnce polardan..
Belki çevrenizde görmüşsünüzdür şu aralar çok görüyorum ben bebeklerde.
Annem ve kayınvalidem çok beğendi..
burda bi arkadaşa sordum altına battaniyeyle destekle yatır hiçbişi olmaz dedi. bakalım bir de alez almıştık olmazsa onu da sererim üstüne.
canımm bizde bundan almıştık gerçekten çok güzel yumuşacık birde anti bakteriyel ve anti alerjik özelliği de var çok memnun kulananlar sen kaça aldın denizim ?
valla beşikten başka uyku seti badiler battaniyeler oda süslemeleri biberon ısıtıcı araba için sineklik yağmurluk bebek tezsizi elektrikli süt sağma makinesi filan verdiler. zaten bizim yeğenden de biton badi battaniye ıvır zıvır gelmişti. babam halısını perdesini aldı. annem kendini adadı bebek kıyafetlerine. kardeşim arabasını verdi oğlunun. zaten 6 ay kullanmıştı yeğenim onlar başka model almışlar.ben sadece hastane çıkışı aldım. mobilyasını aldım. ve işte ıvır zıvırları. fazla bişey kalmadı aslında alınacak. işler de çok yoğunlaşçakmış iyi ki alışverişler tamamlandı diyorum bakalım fotolarını size eklerim fırsat bulunca.
oooo süper ya maşallah kısmetli bebişin dilerim daim olsun bu şansı hayatı boyunca, banada arkadaşlarım verdiler bi sürü kıyafet falan ama şu elektrikli süt sağma makinesiyle biberon ısıtıcılarından veren olsa süper olurdu
ben en az 2.5 lt içiyorum capricim bide hergün bi şişe maden suyu içiyorum, bu arada yürüyüş yapıyomusunuz kızlar
Ohh ne güzell yaa keşke bende içebilsem okadar su...Maden suyunu da arada içiyorum...
Yürüyüş yapmaya gayret ediyorum...Çok düzenli olduğum söylenemez ama...
Kızlar aldığım battaniyenin resmini buldum..
benimki daha canlı pembe.
İnce polardan..
Belki çevrenizde görmüşsünüzdür şu aralar çok görüyorum ben bebeklerde.
Annem ve kayınvalidem çok beğendi..
HADİ KIZLAR ODA FİKİRLERİ BAŞKA YOKMU PAPATYA sen neler yapacaksın
2 boyutu var dedi bana mağaza yetkilisi..
Büyük boyları, bebek yatak örtüsü gibiymiş. 45 lira dedi.
Ama battaniye boyutu olanlar yani battaniye olarak kullanılacaklar 33 lira dedi..
Peşin 25 e verdi..
denizgüneş çilekten de baktım ben beşik büyüyebilenler hoşuma gitti ama 850 civarında kalitesi çok iyi ama karar veremedim o kadar pahalı bişey alsammı bilmiyorum. eşim de hiç yardımcı olmuyor sağolsun herşeyi bana bırakıyor sen hangisini istersen onu alırız diyo. napıcağımı bilmiyorum anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?