2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar işte bana verdikleri beşik. bunun yatağı çok mu ince.

canım bende sordum bu beşikten benim oda da çok küçük olduğu için bir süre idare eder bi sorun çıkmaz sanırım ama bizim burada çok pahalıydı bu beşikler (450-500 tl) yatak konusunda bebeklere göre yapıyorlardır mutlaka ama sen istersen bir bilene de danış bakalım yeterli değilse yeni alırsın

saol canım bend e çok beğendim. park beşik almıştım ama bunu kullancam yatak odasında. 3-4 ay sonra da büyük beşiği var krem rengi böyle 3 yaşına kadar yatacağı onu verceklermiş. yani biz park beşiği boşa aldık heralde. gerçi izmire götürcem ben onu annemlerin yanında kalıcam 2 ay orda park beşikte yatçak. ne biliyim ben de bu kadar vericeklerini çok sevindim. bir arkadaşım da küveti bornozu bisürü şey var gel vereyim dedi ama gidemedik daha. almıştık gerçi biz küvet. yani oğlumuz şanslı kerata inşallah sağlıkla dünyaya gelsin de herşeyi hazır.:Saruboceq:

kızlar ahdi bekliyorum fikirlerinizi bebginize odamı yapacaksınız yoksa tek beşikmi alacaksınız hengisi rahat olur

canım bende oda yapmayı düşünüyorum ama hem karyola hemde beşikmi alayım yoksa bitek park yataklar varya onlardanmı alayım bilemiyorum,çünkü taşınabilir bi beşiğe ihtiyaç oluyomuş çok,o park yataklarda ne zamana kadar yatabilir acaba

Sen bilirsin canım..
Ama sen sadece patikli alt, body ve üstten bahsediyorsun..
yani sadece bunlara 90 lira çok gibi bence..
Şapka, zıbın, eldiven,battaniyesi de var daha..
Hastane çıkışlarında hepsi oluyor içinde 10 lularda ya da 15 lilerde...

Sen bilirsin yanii..

burda bi arkadaşa sordum altına battaniyeyle destekle yatır hiçbişi olmaz dedi. bakalım bir de alez almıştık olmazsa onu da sererim üstüne.

canımm bizde bundan almıştık gerçekten çok güzel yumuşacık birde anti bakteriyel ve anti alerjik özelliği de var çok memnun kulananlar sen kaça aldın denizim ?

canımm bizde bundan almıştık gerçekten çok güzel yumuşacık birde anti bakteriyel ve anti alerjik özelliği de var çok memnun kulananlar sen kaça aldın denizim ?

2 boyutu var dedi bana mağaza yetkilisi..
Büyük boyları, bebek yatak örtüsü gibiymiş. 45 lira dedi.

Ama battaniye boyutu olanlar yani battaniye olarak kullanılacaklar 33 lira dedi..
Peşin 25 e verdi..

oooo süper ya maşallah kısmetli bebişin dilerim daim olsun bu şansı hayatı boyunca, banada arkadaşlarım verdiler bi sürü kıyafet falan ama şu elektrikli süt sağma makinesiyle biberon ısıtıcılarından veren olsa süper olurdu

sterilizatör almayı düşünüyo musunuz? kimisi diyo mutlaka al hem kolaylık hem hijyen. kaynattıkça biberonlar filan bozuluyor. kimisi de bişi olmaz haftada 1 kaynat yeter diyor.

ben en az 2.5 lt içiyorum capricim bide hergün bi şişe maden suyu içiyorum, bu arada yürüyüş yapıyomusunuz kızlar

Ohh ne güzell yaa keşke bende içebilsem okadar su...Maden suyunu da arada içiyorum...
Yürüyüş yapmaya gayret ediyorum...Çok düzenli olduğum söylenemez ama...

denizgüneş çilekten de baktım ben beşik büyüyebilenler hoşuma gitti ama 850 civarında kalitesi çok iyi ama karar veremedim o kadar pahalı bişey alsammı bilmiyorum. eşim de hiç yardımcı olmuyor sağolsun herşeyi bana bırakıyor sen hangisini istersen onu alırız diyo. napıcağımı bilmiyorum anlayacağın

Ohh ne güzell yaa keşke bende içebilsem okadar su...Maden suyunu da arada içiyorum...
Yürüyüş yapmaya gayret ediyorum...Çok düzenli olduğum söylenemez ama...

ben bugünlerde ilaçlarımı bile ihmal ediyorum demir hapıyla eleviti hatta sütü bile günde 1 bardak içiyorum. insan çok yoğun olunca tüm düzeni kaçıyor. ne kadar su içiyorum onun bile farkında değilim.

herkez burdayken bayagı kalabalık olmuşuz temmuz anneleri hadi bebeklere odamı yapcaksınız tek beşikmi alacaksınız bana fikir verin bekliyorum cevapları :dance:

Hımm bende çok gördüm bunlardan Deniz bizde çok beğenmiştik ama sonradan kararsız kaldım görüntü itibari ile çok güzeller.İyi günlerde kullanın inş..
HADİ KIZLAR ODA FİKİRLERİ BAŞKA YOKMU PAPATYA sen neler yapacaksın

Bizde oda düşünüyoruz yavsib araştırdık falan ama daha erken diye almadık doğuma yakın alıcaz inş..yatak odasına da sepet tarzı 6-7 ay idare edecek birşey bakıyorum şimdi...

2 boyutu var dedi bana mağaza yetkilisi..
Büyük boyları, bebek yatak örtüsü gibiymiş. 45 lira dedi.

Ama battaniye boyutu olanlar yani battaniye olarak kullanılacaklar 33 lira dedi..
Peşin 25 e verdi..

oyyy oyyy oyyyy
ya biz fena kazıklanmışız arkadaşım bize 75 e verdiler :sinifsinif:

yase aynen senin gibi kararsızım ve eşimde aynı seninki gibi herseyi bana bırakıyor bende tabi ne yapacagımı bilmiyorum off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…