2010 Temmuz Anneleri : )

850 çok pahalı bence de tek karyola için haklısın..

Off zor işler vallaakannehir ama bir o kadar da heyecanlı ve zevkli şeyler bunlar.hihoyyyt

kızlar merhaba,

bir iş seyahati çıktı , aynı gün uçakla gidilip gelinmesi gerekiyor, 25. haftamdayım. Doktoruma sordum, izin veriyor ama siz olsanız ne yapardınız ? Açıkçası karar veremiyorum, seyahat yurtiçi olacak.

Cevaplarınızı bekliyorum,

sterilizatör almayı düşünüyo musunuz? kimisi diyo mutlaka al hem kolaylık hem hijyen. kaynattıkça biberonlar filan bozuluyor. kimisi de bişi olmaz haftada 1 kaynat yeter diyor.

haftasonu aventin sordum %30 indirimde 230 tl dedi akannehir çok fazla ,işte hediyeleri falan varmış.. ama ben internette biyerde arçeliğin 70 tl civarında bi makinesini görmüştüm hem biberon ısısını ayarlıyomuş hemde steril ediyomuş ama şimdi bulamıyorum o makineyi gidip sormak lazım arçelik bayine, onun fiyatı uygun geldi eğer bulursam öyle bişey alırım diye düşünüyorum

Ohh ne güzell yaa keşke bende içebilsem okadar su...Maden suyunu da arada içiyorum...
Yürüyüş yapmaya gayret ediyorum...Çok düzenli olduğum söylenemez ama...

içmek lazım gerçekten bol bol su çatlamamak için eyvahedigeldismile yürüyüşte çok önemliymiş kolay doğum için hergün yürümeye çalışıyorum bende ama çalışırken zor işte, kendimize zaman ayıramıyoruz ki hiç

doktor izin verdıyse git..

HADİ KIZLAR ODA FİKİRLERİ BAŞKA YOKMU PAPATYA sen neler yapacaksın

eğer bebk için ayırabileceyin bir odan varsa bence mutlaka oda takımı yap derim çilekinkiler çok güzel odan yoksa büyüyen beşik yada park beşik alabilirsin iki çocuk olacaksa ranzalı oda takımı yapabilirsin birde park beşik alırsın yani yerine ve maddi durumuna göre değişir

sterilizatör almayı düşünüyo musunuz? kimisi diyo mutlaka al hem kolaylık hem hijyen. kaynattıkça biberonlar filan bozuluyor. kimisi de bişi olmaz haftada 1 kaynat yeter diyor.

vallahi hiç düşünmüyorum canım kaliteliyse biberonların hiçbirşey olmuyor kaynatınca yeğenimden biliyorum ama senin çoğu şeyin hediye gelmiş araba ana kucağı almayacaksın istersen ona bütçe ayırabilirsin bu arada nevresim battaniye falan aldınmı

canım dr önermiş gitmen gerekiyorsa tabii git belki sana ve bebeğine de bu kısa seyhat iyi gelir annesi, havada karada gezginci bir bebek ne güsel kaydirigubbakcemile3

Off zor işler vallaakannehir ama bir o kadar da heyecanlı ve zevkli şeyler bunlar.hihoyyyt

bebek arabası 370 e aldık chico ana kucağı olabilen mama sandalyesi aldık 270 park beşik 390 daha alıcaz birde yatak ucu için minik beşik 120 de o hepsi 1100 yapıyo sonbaharda giymasi içinde indirimden birşeyler amıştım120 tl verim ve daha bir dosya dolusu eksik var kızlar inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı ve eksiksiz herşeyleri tamam olur kızlar

yineee çok yoğun bir gunnn 10 dak mola verdimmm patronlar glince işler tekrar ühühüh odam tıklım tıklımm ay neler alınmış bebişlereee bizim daha bir çöpümüz bile yok bu gidişle benm bebikkk yataksız kalıcak valla şu işler hafiflesin artık haziran gibi annemi kandırırsam başlarız alışverişe

Selam kızlar,

Ara ara yazdıklarınızı okuyorum ama işler yoğun yazamıyorum..Ne çok kaynatmıssınız :))) aklım burda kaldı ..Bir selam atıyım dedim...öpüyorummmmmmm

peki kızlar uzatmalı beşikmi iyi sizce

yaa dağıldığını söyluyorlar o yuzden oneren pek yok ama iice araştırmak lazım ama 800 tl fiyatları daha fazla iileri bende onun yerıne şimdi normal beşik alsan buyuncede bazasını alsan aynı fiyata geliorr

yase aynen senin gibi kararsızım ve eşimde aynı seninki gibi herseyi bana bırakıyor bende tabi ne yapacagımı bilmiyorum off

en azından fiyat aralığı verseydiler dimi CADIARZU

bakıcaz bakalım daha zamanımız var
senin de aklında olsun eğer gözüne takılan bişey olursa haber verirsen sevinirim yerimseniben

arkadaşın dediğide doğru büyümeyen beşik çilekte 360 tl 3-4 yaşına kadar yatar sonra bazalı tek kişilik yatak alırsın ama çemece yada dolabın yoksa büyüyen beşiklerin yanında onlar var bebeğin eşyalarını koyman için ortamını bilsek ona göre yazarız

peki kızlar uzatmalı beşikmi iyi sizce
Kullanırım dersen uzatmalı iyi ama benim oğlum aklı erince beğenmedi yatağını uzatamadan onun istediğini aldık.kaydirigubbakcemile3

evet normal cnm gözün aydn
Teşekkürler.kaydirigubbakcemile2
Selam kızlar,
Ara ara yazdıklarınızı okuyorum ama işler yoğun yazamıyorum..Ne çok kaynatmıssınız :))) aklım burda kaldı ..Bir selam atıyım dedim...öpüyorummmmmmm

Selam.kaydirigubbakcemile2
gözün aydın canım

Teşekkürler.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…