denizgüneş çilekten de baktım ben beşik büyüyebilenler hoşuma gitti ama 850 civarında kalitesi çok iyi ama karar veremedim o kadar pahalı bişey alsammı bilmiyorum. eşim de hiç yardımcı olmuyor sağolsun herşeyi bana bırakıyor sen hangisini istersen onu alırız diyo. napıcağımı bilmiyorum anlayacağın
sterilizatör almayı düşünüyo musunuz? kimisi diyo mutlaka al hem kolaylık hem hijyen. kaynattıkça biberonlar filan bozuluyor. kimisi de bişi olmaz haftada 1 kaynat yeter diyor.
Ohh ne güzell yaa keşke bende içebilsem okadar su...Maden suyunu da arada içiyorum...
Yürüyüş yapmaya gayret ediyorum...Çok düzenli olduğum söylenemez ama...
kızlar merhaba,
bir iş seyahati çıktı , aynı gün uçakla gidilip gelinmesi gerekiyor, 25. haftamdayım. Doktoruma sordum, izin veriyor ama siz olsanız ne yapardınız ? Açıkçası karar veremiyorum, seyahat yurtiçi olacak.
Cevaplarınızı bekliyorum,
HADİ KIZLAR ODA FİKİRLERİ BAŞKA YOKMU PAPATYA sen neler yapacaksın
sterilizatör almayı düşünüyo musunuz? kimisi diyo mutlaka al hem kolaylık hem hijyen. kaynattıkça biberonlar filan bozuluyor. kimisi de bişi olmaz haftada 1 kaynat yeter diyor.
kızlar merhaba,
bir iş seyahati çıktı , aynı gün uçakla gidilip gelinmesi gerekiyor, 25. haftamdayım. Doktoruma sordum, izin veriyor ama siz olsanız ne yapardınız ? Açıkçası karar veremiyorum, seyahat yurtiçi olacak.
Cevaplarınızı bekliyorum,
850 çok pahalı bence de tek karyola için haklısın..
Off zor işler vallaakannehir ama bir o kadar da heyecanlı ve zevkli şeyler bunlar.hihoyyyt
Kızlar şeker testi sonuçlarımı aldım.
Açlık 73
Tokluk 110 ..
Normalmiş.
peki kızlar uzatmalı beşikmi iyi sizce
Açlık 73
Tokluk 110 ..
Normalmiş.
yase aynen senin gibi kararsızım ve eşimde aynı seninki gibi herseyi bana bırakıyor bende tabi ne yapacagımı bilmiyorum off
850 çok pahalı bence de tek karyola için haklısın..
yaa dağıldığını söyluyorlar o yuzden oneren pek yok ama iice araştırmak lazım ama 800 tl fiyatları daha fazla iileri bende onun yerıne şimdi normal beşik alsan buyuncede bazasını alsan aynı fiyata geliorr
Açlık 73
Tokluk 110 ..
Normalmiş.
Kullanırım dersen uzatmalı iyi ama benim oğlum aklı erince beğenmedi yatağını uzatamadan onun istediğini aldık.kaydirigubbakcemile3peki kızlar uzatmalı beşikmi iyi sizce
Teşekkürler.kaydirigubbakcemile2evet normal cnm gözün aydn
Selam kızlar,
Ara ara yazdıklarınızı okuyorum ama işler yoğun yazamıyorum..Ne çok kaynatmıssınız :))) aklım burda kaldı ..Bir selam atıyım dedim...öpüyorummmmmmm
gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?