Kızlar şeker testi sonuçlarımı aldım.
Açlık 73
Tokluk 110 ..
Normalmiş.
en azından fiyat aralığı verseydiler dimi CADIARZU
bakıcaz bakalım daha zamanımız var
senin de aklında olsun eğer gözüne takılan bişey olursa haber verirsen sevinirim yerimseniben
Mersi şeker.Hadi gözün aydın deniz'cim...
maşşallah canım sonuçların çok iyi çıkmış
benim de cuma randevum var zaman geçmek bilmiyo çok özledim ben bebişimi boshayallersmile
Benim kontrolüme de 10 gün var ve benden şeker testi istemedi acaba o zamana geç kalıyor muyuz?
sağol bebiş.Gözünaydın canım...
Kızlar şeker testi sonuçlarımı aldım.
Açlık 73
Tokluk 110 ..
Normalmiş.
kızlar benim bebk odası yapacak orta boy bir odam var içinde bilgisayar masası ve sandıgım birde halım var serili ben bu odayı bebk odası yapmak istiyorum,ama dedigim gibi kararsızım bazıları beni lafım meclicten dısarı caydırıyor yok beşikte yatamaz falan filan kullanılmıyor diye bazısı sadece beşik al eşyalarını kendi sifonyeri ne koy diyor sonra genç odası alırsın diyor.iannın kimin dedgini yapacagım sasırdım babn söyle biri bir akıl verip yol gösterse tecrübeli veya herseyi iyi bilen biri çok ihtiyacım var fikre inannın.benim BEBGİMİN KIYAFETLERİNİ KOYACAK BİR YERİM DAHİ YOK BEN SIKIŞ TIKIŞ SEVİMİYORUM ÇOK DERLİ TOPLU BİR İNSANIM İSTİYORUMKİ HERSEYİM SEPLİ OLSUN DÜZGÜNCE YERLEŞTİREYİM .AMA NE YAPACAGIMI BANA SASITRTI ETRAFIMDAKİ İNSANLAR YOK SUNU AL YOK BUNU AL BEN NE ALAYIM YA BAŞIMI BEYNİMİ YEDİLER.BEN BEBGİMİ NERE YATIRACGIM BU BEBK NERDE YATR NE İYİDİR NE KULLANIŞLIDIR ALLAH RIZASI İÇİN BİRİ YAZSIN
ev benim evim degil arkadslar kira onu belirteyim.başka fikri olan varsa sevinirim yazsın cevap verenlere tşk ederim
maşallah denizcim değerlerin çok güzel
kızlar benim bebk odası yapacak orta boy bir odam var içinde bilgisayar masası ve sandıgım birde halım var serili ben bu odayı bebk odası yapmak istiyorum,ama dedigim gibi kararsızım bazıları beni lafım meclicten dısarı caydırıyor yok beşikte yatamaz falan filan kullanılmıyor diye bazısı sadece beşik al eşyalarını kendi sifonyeri ne koy diyor sonra genç odası alırsın diyor.iannın kimin dedgini yapacagım sasırdım babn söyle biri bir akıl verip yol gösterse tecrübeli veya herseyi iyi bilen biri çok ihtiyacım var fikre inannın.benim BEBGİMİN KIYAFETLERİNİ KOYACAK BİR YERİM DAHİ YOK BEN SIKIŞ TIKIŞ SEVİMİYORUM ÇOK DERLİ TOPLU BİR İNSANIM İSTİYORUMKİ HERSEYİM SEPLİ OLSUN DÜZGÜNCE YERLEŞTİREYİM .AMA NE YAPACAGIMI BANA SASITRTI ETRAFIMDAKİ İNSANLAR YOK SUNU AL YOK BUNU AL BEN NE ALAYIM YA BAŞIMI BEYNİMİ YEDİLER.BEN BEBGİMİ NERE YATIRACGIM BU BEBK NERDE YATR NE İYİDİR NE KULLANIŞLIDIR ALLAH RIZASI İÇİN BİRİ YAZSIN
vallahi hiç düşünmüyorum canım kaliteliyse biberonların hiçbirşey olmuyor kaynatınca yeğenimden biliyorum ama senin çoğu şeyin hediye gelmiş araba ana kucağı almayacaksın istersen ona bütçe ayırabilirsin bu arada nevresim battaniye falan aldınmı
evet normal cnm gözün aydn
kızlar merhaba,
bir iş seyahati çıktı , aynı gün uçakla gidilip gelinmesi gerekiyor, 25. haftamdayım. Doktoruma sordum, izin veriyor ama siz olsanız ne yapardınız ? Açıkçası karar veremiyorum, seyahat yurtiçi olacak.
Cevaplarınızı bekliyorum,
oo süper.alkisalkisalkis benim test sonuçlarım yarın çıkacak. bana şekerin yükselmiş heralde suyun fazla demişti ayrıntılıya gittiğim prof. kendi doktorum da dedi ki baştan beri senin bebeğin iri bir bebek önde gidiyo ona orantılarsan suyun çok ta fazla değil aslında. bakalım test sonucuna göre hareket ederiz dedi işallah iyi çıkar sonucumm benim dee.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?