2010 Temmuz Anneleri : )

Benim kontrolüme de 10 gün var ve benden şeker testi istemedi acaba o zamana geç kalıyor muyuz?

en azından fiyat aralığı verseydiler dimi CADIARZU
bakıcaz bakalım daha zamanımız var
senin de aklında olsun eğer gözüne takılan bişey olursa haber verirsen sevinirim yerimseniben

Olur.. ben de alıcam bir karyola ama bakalım daha netleşmedi.

Hadi gözün aydın deniz'cim...
Mersi şeker.
maşşallah canım sonuçların çok iyi çıkmış
benim de cuma randevum var zaman geçmek bilmiyo çok özledim ben bebişimi boshayallersmile

Sağol..Benim randevuma 1 ay var daha.

eşim park yatak istiyor belki biz büyüyüne kadr park yatak alırız karar veremedik ama herkez kullanışlı olduğunu söyluyorda benn tahta beşikleri beğeniorum bakalım kısmett

kızlar benim bebk odası yapacak orta boy bir odam var içinde bilgisayar masası ve sandıgım birde halım var serili ben bu odayı bebk odası yapmak istiyorum,ama dedigim gibi kararsızım bazıları beni lafım meclicten dısarı caydırıyor yok beşikte yatamaz falan filan kullanılmıyor diye bazısı sadece beşik al eşyalarını kendi sifonyeri ne koy diyor sonra genç odası alırsın diyor.iannın kimin dedgini yapacagım sasırdım babn söyle biri bir akıl verip yol gösterse tecrübeli veya herseyi iyi bilen biri çok ihtiyacım var fikre inannın.benim BEBGıMıN KIYAFETLERıNı KOYACAK BıR YERıM DAHı YOK BEN SIKIŞ TIKIŞ SEVıMıYORUM ÇOK DERLı TOPLU BıR ıNSANIM ıSTıYORUMKı HERSEYıM SEPLı OLSUN DÜZGÜNCE YERLEŞTıREYıM .AMA NE YAPACAGIMI BANA SASITRTI ETRAFIMDAKı ıNSANLAR YOK SUNU AL YOK BUNU AL BEN NE ALAYIM YA BAŞIMI BEYNıMı YEDıLER.BEN BEBGıMı NERE YATIRACGIM BU BEBK NERDE YATR NE ıYıDıR NE KULLANIŞLIDIR ALLAH RIZASI ıÇıN BıRı YAZSIN

kızlar hastane çıkışını eklemiştim ya diğer tarafa
marka ve fiyat soran arkadaşlar vardı bu arada ben yemekteydim şimdi geldim, biraz geç oldu ama
markası idilbaby
fiyatı da 90'dı 75 'e aldım
hepsini aynı yerden nakit alınca biraz indirim yaptı.
tavsiye ederim kızlar yumuşacık bi dokusu var ben çok beğendim
havlusu da çok kaliteli ben şimdilik başka havlu almayı düşünmüyorum 1 yaşında filan minik bornoz tarzı havlular var ya ondan alırım diyorum.

canım odan var ve evin kendıne aitsee beşik ve şifonyer al şimdilik benm arkadaş oyle yaptı şimdi buyudu genc odası yaptı diğer beişktede 2. bebeği yatıorr yanı tek çocuk olarak düşünmee salanabilen 3 - 4 yaşına kadr kullanabileceği yatak ve şifonyer yeterli bence

ev benim evim degil arkadslar kira onu belirteyim.başka fikri olan varsa sevinirim yazsın cevap verenlere tşk ederim

ev benim evim degil arkadslar kira onu belirteyim.başka fikri olan varsa sevinirim yazsın cevap verenlere tşk ederim

Canım sen kendi imkanlarına göre, evinin durumuna göre karar vereceksin artık..
Sonuçta çocuk odası, maddiyata ve evin durumuna göre, yaptırılıyor.
Herkesin imkanları farklı farklı..

Şahsen fazla odam olsaydı yaptırırdım..:lepi:

Kiradaymışsın , bence al bir park yatak kullan.
Sonrası Allah kerim.

Başka bir fikir gelmiyor aklıma bu konuda benim.bilmiyorumkismile

maşallah denizcim değerlerin çok güzel

sağol canım.

Canım yerin varmış.

Paran da varsa yaptır o zaman bir oda..
Yani 1 karyola,1 dolap,1 şifonyer.
ohh misss gibi.

Benim oturma odası büyüklüğünde kocaman bir çocuk odam var ama ben de maddi sıkıntıya gireceğimiz için şimdilik yapmıyorum.
Çünkü daha çok masrafımız olacak ki biz daha ev alalı 10 ay oldu.

Eğer ki imkanım olsa o odayı kafama göre bıcır bıcır oğluşuma layık düzenlerim ama inşallah ilerde yapıcam.

canım uaun vadeli düşünürsen şöyle yap derim hemde sürekli masraf yapmamış olursun benim eşim ilk hamileliğimde genç odasına heves edip almıştı şimdi o var markalı olduğu için kaliteli ve modası geçmedi ben ilave bir büyümeyen beşik yada park yatak alıcam senin odan varmış sen güzel bir üç kapılı dolap bir şifonyer al tavsiyem bunların yanına bir büyümeyen beik yada park beşik al bebiş 3-4 yaşına gelince beşiği kaldırıp bazalı tek kişilik yatak alırsın çok güzel olur hem herşeyin toplu olur genç odası takımlarının parçalarını tek tek satıyorlar canım

nevresim takımı yorgan yastık filan ikeadan aldım. birkaç tane çarşaf ta dün gittiğim arkadaşım verdi. onları bi ayırıp yerleştirmem lazım. daha da alınacak tabiiki. ama annem adadı kendini battaniye nevresim işine. çarşı pazar geziyo habire bana bişiler almaya çalışıyo. bakalım yoruldum ben çok biraz ara vercem bu alışveriş işine. bir de çok sıkıştık para açısından. kolay gelsin valla bana herşeyi verdiler gene de biton masraf var. gerçi bizi öbür ev bitirdi.

VALLA ıŞıN ACIGI ev benim evim degil ama güzel bir çocuk odam var ehh birazda bebge hangisini begenirsem alacak param var.ama ben her zaman kullanmayacagım seyi almam kullanışlı bişey almak benim TEK SIKINTIM BU

evet normal cnm gözün aydn

oo süper.alkisalkisalkis benim test sonuçlarım yarın çıkacak. bana şekerin yükselmiş heralde suyun fazla demişti ayrıntılıya gittiğim prof. kendi doktorum da dedi ki baştan beri senin bebeğin iri bir bebek önde gidiyo ona orantılarsan suyun çok ta fazla değil aslında. bakalım test sonucuna göre hareket ederiz dedi işallah iyi çıkar sonucumm benim dee.:Saruboceq:

ben 2 hafta önce bindim uçağa izmire gittim geldim hiç sakıncası olmuyor. benim bir arkadaşım 7-8 aya kadar her hafta bahreyne uçuyordu nerdeyse. 2 tane oğlu var 2 oğlunda da çok sık yurtdışı seyahati yaptı. hiçbişi olmaz. yanlız insan ne kadar uçakla gitse de yanlız gidiyosan benim gibi yoruluyor dikkat et yorma kendini.

inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…