2010 Temmuz Anneleri : )

VALLA İŞİN ACIGI ev benim evim degil ama güzel bir çocuk odam var ehh birazda bebge hangisini begenirsem alacak param var.ama ben her zaman kullanmayacagım seyi almam kullanışlı bişey almak benim TEK SIKINTIM BU

Eee tamam işte..CADIARZU
Kullanışlı derken;
Bir yatak alıcan elbet.
Kıayefteler için de birşey alman lazım, bu da 1 dolap demek..
1 de ufak şifonyer tamamdır.
Al sana oda.
Hepsi de kullanılacak şeyler bunların.

Hiç sıkıntıya girmene gerek yok, yaptır bir oda.

http://www.bebekmarket.com/magaza/product_info.php/cPath/138_142/products_id/4494
bu sitede sterilizatörler var. 1 tane var hem yoğurt yapma makinesi hem banyo termometresi hem de sterilazatör 3 ü birarada 150 milyon. ama 30 milyona da sterilazatör var yani bi bak istersen. ben almayı düşünüyorum. kaynat soğut. ne biliyim hayatım zaten çok yoğun uğraşmıyım diyorum 5 dakkada sterilize ediyomuş.

VALLA İŞİN ACIGI ev benim evim degil ama güzel bir çocuk odam var ehh birazda bebge hangisini begenirsem alacak param var.ama ben her zaman kullanmayacagım seyi almam kullanışlı bişey almak benim TEK SIKINTIM BU

kaliteli alırsan modası geçmez merak etme uzun yıllar kullanırsın

Hayırlı günler kızlar.........Nasılsınız.

Bebek odası eşyasından bahsedilmiş. birde çok masraflı oluyor demişsiniz.
Birde beni düşünün,herşeyden ikişer tane alıyoruz.
Sadece yatağımızı tek aldık,gittiği yere kadar aynı yatakta yatacaklar.birde dolap aldık.Ayrı odamız yok,yatak odamız müsait oraya tıkıştırdık dolabı ve yatağımızı.

ben buraya ekleyemedim resmini ama yapamadım belis bebebden bir mobilya begendim doga mdf bebk oda takımı onu almaya niyetliyim arkadaslar beyaz agırlıklı çok hafif üzerinde yeşil tonlar var kulplarda falan sade ve şık geldi bana yatagı uzatmalı bir model ama ne dersiniz? ben bu arad park yatak düşmanıyım hiç begenmiyorum park yatagı çok basit duruyor.sallanırken ses çıkarıyor kullanışsız bişey bu benim sahsi fikrim

artvinli kurban olurum ben onlara iki tane küçük kuzucuk ohh iyi yapmışsın yatsınlar yan yana kuzucuklar sende haklısın tabii.ama ikisini bir arada büyütürsün daha iyi kurtarırsın ohh annesi maşşlhh yavrularına.onlara hersey deger valla.ben şimdiden kokusunu almadan onun yoluna ölürüm canımın içi TOSTİŞİM BENİM:teytey:

kızlar ben kaçıyorum markete gidicem yemek için alış veriş yapmam lazım.eşimin esofmanının altınıda yptıracm gideyim işlerimi halledeyim.siz yazın ben gelince girer okurum görüşürüz herkezden tavsiyeler bekliyorum unutmayın siz yazın ben keyif alıp dikkate alıyorum herseyi

oyy aynı yatakta 2 bebiş. amaan çok tatlı olur onlar annesiii.aynı karındaa büyüyolar. herşeyi paylaşırlar onlar.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

caqnım ben odayla ilgili neler yaptığımı daha önce bayaa ayrıntılı anlatmıştım 2. baskı olmasın die yazmıyorum tekrar.

teşekkür ederim inceliyim bende.. bencede almak mantıklı diğeri zaman kaybı ama acele etmemek lazım belkide bi süre biberona fazla ihtiyaç olmayabilir

teşekkür ederim inceliyim bende.. bencede almak mantıklı diğeri zaman kaybı ama acele etmemek lazım belkide bi süre biberona fazla ihtiyaç olmayabilir

bilmiyorum mesela chickonun mikrodalga sterilizatör diye bişeyi var 45 milyon.hangsi iyi acaba? mikrodalga dedikleri mi yoksa buharla sterilize edenler mi?ya ben biberonu enazından 2 günde 1 ya da günde 1 filan verip alıştırmayı düşünüyorum çünkü doğum izni bitince işe başlıcam. sütümü sağıp bırakçam annem biberonla içircek mesela. biberona alışmazsa kötü olur benim için. ayhh valla sağlıklı olsunlar yaa bazen korkuyorum bu kadar herşeyi hazır bişi olursa naparım ben diye.aklıma getirmemeye çalışıyorum. paranoyak oluyo insan bazen. Allahım sağlık ver bebeklerimizeeee:Saruboceq:

Allah kolaylıklar versin canım

kötü şeyler aklına getirme kardeşimin bebeği hastaneden eve yeni geldiğinde mecburen biberonla vermiştik hemen emdi öyle alışmama sorunu olmaz merak etme canım çalışıyorsanda steril makinası şart sana al bence

amin canım allaha emanet olsunlar.. bende çalışmaya başlayınca çok ihtiyaç duyarım diye düşünüyorum ama kimi diyo başlarda biberon verirsen anne memesine alışmaz, dr. larda öyle diyor genelde, kimide hiç zorlanmıyo her türlü besliyor yavrusunu, bakalım inşallah bebeklerimiz inatçı olmaz üzmezler bizi

Allah kolaylıklar versin canım

Ain canım.rabbim hepimize kolaylık nasip etsin.

İnşallah canım.sağlıkla gelsinler kuzularım ben aynı yatakta büyütmeye razıyım.ama biri kız biri erkek olunca ne kadar idare ederler bilemiyorum.Birde ilerde oda gerekecek,o zaman renk seçimi zor olacak tabi.Ama ben odanın duvarlarının yarısını kızım için lila boyatmak istiyorum.oğlum içinde turkuaz boyatmak istiyorum.ama renklerde çok uyumsuzmu olur oda soru işareti:uhm:.Ah gözümün önüne geldi kuzularım odalarında yatarken.rabbim o günlere hayırlısıyla kavuştursun.

oyy aynı yatakta 2 bebiş. amaan çok tatlı olur onlar annesiii.aynı karındaa büyüyolar. herşeyi paylaşırlar onlar.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Çok haklısın canım.Aynı karında küçücük yeri paylaşıyorlarda,yataklarınımı paylaşamayacaklar kaydirigubbakcemile5

Ya kızlar bu ara ben JUSTREADER arkadaşımızı hiç görmüyorum buralarda.
Merak ettim haberi olan varmı.Herşey yolundadır iyidir inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…