VALLA İŞİN ACIGI ev benim evim degil ama güzel bir çocuk odam var ehh birazda bebge hangisini begenirsem alacak param var.ama ben her zaman kullanmayacagım seyi almam kullanışlı bişey almak benim TEK SIKINTIM BU
haftasonu aventin sordum %30 indirimde 230 tl dedi akannehir çok fazla ,işte hediyeleri falan varmış.. ama ben internette biyerde arçeliğin 70 tl civarında bi makinesini görmüştüm hem biberon ısısını ayarlıyomuş hemde steril ediyomuş ama şimdi bulamıyorum o makineyi gidip sormak lazım arçelik bayine, onun fiyatı uygun geldi eğer bulursam öyle bişey alırım diye düşünüyorum
içmek lazım gerçekten bol bol su çatlamamak için eyvahedigeldismile yürüyüşte çok önemliymiş kolay doğum için hergün yürümeye çalışıyorum bende ama çalışırken zor işte, kendimize zaman ayıramıyoruz ki hiç
VALLA İŞİN ACIGI ev benim evim degil ama güzel bir çocuk odam var ehh birazda bebge hangisini begenirsem alacak param var.ama ben her zaman kullanmayacagım seyi almam kullanışlı bişey almak benim TEK SIKINTIM BU
Hayırlı günler kızlar.........Nasılsınız.
Bebek odası eşyasından bahsedilmiş. birde çok masraflı oluyor demişsiniz.
Birde beni düşünün,herşeyden ikişer tane alıyoruz.
Sadece yatağımızı tek aldık,gittiği yere kadar aynı yatakta yatacaklar.birde dolap aldık.Ayrı odamız yok,yatak odamız müsait oraya tıkıştırdık dolabı ve yatağımızı.
Kızlar şeker testi sonuçlarımı aldım.
Açlık 73
Tokluk 110 ..
Normalmiş.
Sadece yatağımızı tek aldık,gittiği yere kadar aynı yatakta yatacaklar.birde dolap aldık.Ayrı odamız yok,yatak odamız müsait oraya tıkıştırdık dolabı ve yatağımızı.
kızlar ben kaçıyorum markete gidicem yemek için alış veriş yapmam lazım.eşimin esofmanının altınıda yptıracm gideyim işlerimi halledeyim.siz yazın ben gelince girer okurum görüşürüz herkezden tavsiyeler bekliyorum unutmayın siz yazın ben keyif alıp dikkate alıyorum herseyi
http://www.bebekmarket.com/magaza/product_info.php/cPath/138_142/products_id/4494
bu sitede sterilizatörler var. 1 tane var hem yoğurt yapma makinesi hem banyo termometresi hem de sterilazatör 3 ü birarada 150 milyon. ama 30 milyona da sterilazatör var yani bi bak istersen. ben almayı düşünüyorum. kaynat soğut. ne biliyim hayatım zaten çok yoğun uğraşmıyım diyorum 5 dakkada sterilize ediyomuş.
teşekkür ederim inceliyim bende.. bencede almak mantıklı diğeri zaman kaybı ama acele etmemek lazım belkide bi süre biberona fazla ihtiyaç olmayabilir
kötü şeyler aklına getirme kardeşimin bebeği hastaneden eve yeni geldiğinde mecburen biberonla vermiştik hemen emdi öyle alışmama sorunu olmaz merak etme canım çalışıyorsanda steril makinası şart sana al bencebilmiyorum mesela chickonun mikrodalga sterilizatör diye bişeyi var 45 milyon.hangsi iyi acaba? mikrodalga dedikleri mi yoksa buharla sterilize edenler mi?ya ben biberonu enazından 2 günde 1 ya da günde 1 filan verip alıştırmayı düşünüyorum çünkü doğum izni bitince işe başlıcam. sütümü sağıp bırakçam annem biberonla içircek mesela. biberona alışmazsa kötü olur benim için. ayhh valla sağlıklı olsunlar yaa bazen korkuyorum bu kadar herşeyi hazır bişi olursa naparım ben diye.aklıma getirmemeye çalışıyorum. paranoyak oluyo insan bazen. Allahım sağlık ver bebeklerimizeeee:Saruboceq:
bilmiyorum mesela chickonun mikrodalga sterilizatör diye bişeyi var 45 milyon.hangsi iyi acaba? mikrodalga dedikleri mi yoksa buharla sterilize edenler mi?ya ben biberonu enazından 2 günde 1 ya da günde 1 filan verip alıştırmayı düşünüyorum çünkü doğum izni bitince işe başlıcam. sütümü sağıp bırakçam annem biberonla içircek mesela. biberona alışmazsa kötü olur benim için. ayhh valla sağlıklı olsunlar yaa bazen korkuyorum bu kadar herşeyi hazır bişi olursa naparım ben diye.aklıma getirmemeye çalışıyorum. paranoyak oluyo insan bazen. Allahım sağlık ver bebeklerimizeeee:Saruboceq:
Allah kolaylıklar versin canım
artvinli kurban olurum ben onlara iki tane küçük kuzucuk ohh iyi yapmışsın yatsınlar yan yana kuzucuklar sende haklısın tabii.ama ikisini bir arada büyütürsün daha iyi kurtarırsın ohh annesi maşşlhh yavrularına.onlara hersey deger valla.ben şimdiden kokusunu almadan onun yoluna ölürüm canımın içi TOSTİŞİM BENİM:teytey:
oyy aynı yatakta 2 bebiş. amaan çok tatlı olur onlar annesiii.aynı karındaa büyüyolar. herşeyi paylaşırlar onlar.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?