iyi akşamlar kızlarr:)
slm kızlar.
Günaydın canlarım,
Gelemiyorum hiç yerime eleman yetiştirmeye çalışıyorum o yüzden takılamıyorum.
Herkes iyidir umarım.
İzine çıkınca artık katılırım aranıza.
Ne zaman izne çıkmayı düşünüyorsun canım?
ben 2 hafta önce bindim uçağa izmire gittim geldim hiç sakıncası olmuyor. benim bir arkadaşım 7-8 aya kadar her hafta bahreyne uçuyordu nerdeyse. 2 tane oğlu var 2 oğlunda da çok sık yurtdışı seyahati yaptı. hiçbişi olmaz. yanlız insan ne kadar uçakla gitse de yanlız gidiyosan benim gibi yoruluyor dikkat et yorma kendini.
deniz gunes, lila ve flowersun cevaplarınız için teşekkürler. Ben de doktor izin verdi ama birkaç arkadaş bence kendini yorma falan dediler, insan çok kararsız kalabiliyor. Açıkçası birazdan rezervasyon yapılacak ben hala kararsızım bakalım :) Ama doktor izin verdiyse sorun olmaz bence zaten, gereksiz kuruntuya luzum yok. En kötü ihtimalle ertesi günü izin alırım evde yatarım napim..
esma canım müsaitmisin?
Nisan sonunda ayrılıcam sanırım.
günaydın kızlar. nasılsınız? gebelik şekeri sonucum 165 çıkmış moralim bozuk başladım güne. son hafta o kadar da dikkat etmiştim ama düşmemiş. egzersiz diyolar yani 2 haftadır enaz 2-3km yol yürüyorum ben. daha nasıl yapayım egzersiz ayaklarım şişti yürümekten. ama bir de şeker için en kötü şey aç kalmakmış. aç kalınca kan şekeri düşüyomuş ve normal yiyecekleri bile parçalayıp şekere dönüştürüyomuş vücut. ben koştururken yemeği de ihmal ettim sanırım. az ve sık yemek gerekiyormuş. yoksa idrarda keton birikiyormuş. yani idrar tahlili de verdi zaten kesin o da kötü çıkçak akıntım olmaya başladı çünkü. kızıyorum kendime çok.
günaydın kızlar. nasılsınız? gebelik şekeri sonucum 165 çıkmış moralim bozuk başladım güne. son hafta o kadar da dikkat etmiştim ama düşmemiş. egzersiz diyolar yani 2 haftadır enaz 2-3km yol yürüyorum ben. daha nasıl yapayım egzersiz ayaklarım şişti yürümekten. ama bir de şeker için en kötü şey aç kalmakmış. aç kalınca kan şekeri düşüyomuş ve normal yiyecekleri bile parçalayıp şekere dönüştürüyomuş vücut. ben koştururken yemeği de ihmal ettim sanırım. az ve sık yemek gerekiyormuş. yoksa idrarda keton birikiyormuş. yani idrar tahlili de verdi zaten kesin o da kötü çıkçak akıntım olmaya başladı çünkü. kızıyorum kendime çok.
Yaaa ben hala bu izin muhabbetini pek çözemedim.
Bizim İK. izinde...
Normal yasaya göre 32. haftadan itibaren yasal iznimizi başlatabiliyoruz. İstersek doktor raporuyla çalışmaya devam edebiliyoruz. Çalıştığımız dönemde aniden bişe olursa izinlerimiz yanıyor mu yani geçen ki konuşmalarımızdan bunu çıkardım ben.
Doğru mu anladım bilmem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?