2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın canlarım,
Gelemiyorum hiç yerime eleman yetiştirmeye çalışıyorum o yüzden takılamıyorum.
Herkes iyidir umarım.
ızine çıkınca artık katılırım aranıza.

Günaydın canlarım,
Gelemiyorum hiç yerime eleman yetiştirmeye çalışıyorum o yüzden takılamıyorum.
Herkes iyidir umarım.
İzine çıkınca artık katılırım aranıza.

Ne zaman izne çıkmayı düşünüyorsun canım?

deniz gunes, lila ve flowersun cevaplarınız için teşekkürler. Ben de doktor izin verdi ama birkaç arkadaş bence kendini yorma falan dediler, insan çok kararsız kalabiliyor. Açıkçası birazdan rezervasyon yapılacak ben hala kararsızım bakalım :) Ama doktor izin verdiyse sorun olmaz bence zaten, gereksiz kuruntuya luzum yok. En kötü ihtimalle ertesi günü izin alırım evde yatarım napim..

bişiycik olmaz yaa ne olcak. aklına getirme kötü şeyler. ben uçağa binmiyorum ama 2 haftadır ne kadar yorulduğumu anlatamam. resmen tabanlarımın üstüne basamıyodum dün akşam. ne olacak benim halim bilmiyorum. işler de yoğunlaştı. işallah bişi olmaz bebeğime.

günaydın kızlar. nasılsınız? gebelik şekeri sonucum 165 çıkmış moralim bozuk başladım güne. son hafta o kadar da dikkat etmiştim ama düşmemiş. egzersiz diyolar yani 2 haftadır enaz 2-3km yol yürüyorum ben. daha nasıl yapayım egzersiz ayaklarım şişti yürümekten. ama bir de şeker için en kötü şey aç kalmakmış. aç kalınca kan şekeri düşüyomuş ve normal yiyecekleri bile parçalayıp şekere dönüştürüyomuş vücut. ben koştururken yemeği de ihmal ettim sanırım. az ve sık yemek gerekiyormuş. yoksa idrarda keton birikiyormuş. yani idrar tahlili de verdi zaten kesin o da kötü çıkçak akıntım olmaya başladı çünkü. kızıyorum kendime çok.

Nisan sonunda ayrılıcam sanırım.

Yaaa ben hala bu izin muhabbetini pek çözemedim.

Bizim İK. izinde...

Normal yasaya göre 32. haftadan itibaren yasal iznimizi başlatabiliyoruz. İstersek doktor raporuyla çalışmaya devam edebiliyoruz. Çalıştığımız dönemde aniden bişe olursa izinlerimiz yanıyor mu yani geçen ki konuşmalarımızdan bunu çıkardım ben.

Doğru mu anladım bilmem?

üzüntüde cnm şeker için ii değil bol su iç duzenli yürüyüşş vee dengeli beslenmee tamammı anniş üzülmek yok boyle detaylı şeylerde öğrenme şeker onu yapıor bunu yapıor die evham yaprsın rabbımden yardım dile inşallah düşer kuju şekerinn :Saruboceq: :Saruboceq:

Amaaaan canım yaa evi batsın bırak yaaa inan benm de canım sıkıldı.

Bu kadar yorma kendini şu son zamanlara geldik ki en kritik zamanlarımız çok dikkat etmeliyiz, düzenli beslenmeli, düzenli uyumalı ve hareketlerimize önem göstermek zorundayız. Sen kendini ve bebişini bu aralar fazla ihmal ettin. Kendini iyi hissedebilirsin hareket ederken ama Allah korusun gebelik bu yaaa bişeye benzemez birden bişe olsa Allah korusun. Aman canım yaa bırak evi mevi kendine dikkat et.

Daha evin işleri çok mu?

tatlım geçmiş olsun benimde şekerim yüksek çıktı.
şimdi dikkat ediyorum.
son olarak kaç gr yükleme yapıldı da şekerin o kadar çıktı.

izinler yanmıyor bildiğim kadarıyla. işyerimden arkadaşın eşi son ana kadar çalıştı.
kontrole gitti işe gidicekti suyu azalmış doğuma aldılar. İzinleri sonra kullandı.
Tabi dediğim devlet memuru, özel sektörde işverene kalan bir durum keyfine göre uygulama yapabilir
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…