2010 Temmuz Anneleri : )

canım geçmiş olsun,
dikkatli beslenmen gerekiyor sanırım üzüntü stresten de olabiliyor bildiğim lütfen dikkat et olurmu

Nedense bugün benim hiç keyfim yok yaa kendime gelmeye çalışıyorum olmuyor...

Havada çok güzel ama benim ruh halim iyi değil...

Nedenini ben de bilmiyorum
.

canım geçmiş olsun,
dikkatli beslenmen gerekiyor sanırım üzüntü stresten de olabiliyor bildiğim lütfen dikkat et olurmu

Flowersun dikkat et kendine canım,merak etme gebelikten sonra düzelir ..Daha önce bir arkadaşa daha yazmıştım,sana da yazıyım ..Şekerin ilacı bol yürüyüş ve yürüyüşten sonra bacaklara birinin masaj yapması (aşağıdan yukarıya doğru)..
Yediklerine de dikkat etmen ..Hiç moral bozma gelip geçicek canım..Tekrar geçmiş olsunn.

Bu arada arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum?
Bebek bazen rahim ağzına doğru tekmeliyor ve canım çok yanıyor ( mesela dün akşam hep bunu yaptı,çok canım acıdı...

ya kızlar benim sol bileğim öyle ağırıyor ki tarifi bile zor sizlerde de ağrı oluyor mu ? özellikle geceleri bileğim takılı kalıyor çok canım acıyor mafoldumben

Bu arada arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum?
Bebek bazen rahim ağzına doğru tekmeliyor ve canım çok yanıyor ( mesela dün akşam hep bunu yaptı,çok canım acıdı...

Benim bebiş hep o durumda ve resmen aşağı tarafım tabiri caizse çürüdü...:roflol::roflol:

Vura vura vura alt takım kalmadı bende...:roflol::roflol::roflol:

Hele son zamanlarda tekmeler daha da güçlendi ki resmen hoplatuyor beni canım...

canım sana doktor diyet falan vermedi mi ? yani yemen gereken yemek listesi ve saatleri ile birlikte veriliyor diye biliyorum ? bir kere kesinlikle günde 6 öğün yemen lazım, ayrıca meyveler bile ölçülü olmalı çünkü o da şeker.

kaydirigubbakcemile5
ohh beee birilerinde olması rahatlattı resmen kaydirigubbakcemile3
bende aynı durumdayım hop hop hoplatıyor eşşşeekkkk......Kalkıp geziniyorum ki yapmasın ama yatınca yine aynı şey delikafadulden

herkese günaydın
ya kızlar benim sol bileğim öyle ağırıyor ki tarifi bile zor sizlerde de ağrı oluyor mu ? özellikle geceleri bileğim takılı kalıyor çok canım acıyor mafoldumben
bikaç hafta önce aynı orum ağ bacağımın eklem yerinde oluyordu... takılıyodu hareket ettiremiyodum yürüyemiyodumbebek bi anda kalsiyumu çektiği için olabiliyomuş... daha fazla süt yoğurt yada peynir ye canım geçecek göreceksin

Nedense bugün benim hiç keyfim yok yaa kendime gelmeye çalışıyorum olmuyor...

Havada çok güzel ama benim ruh halim iyi değil...

Nedenini ben de bilmiyorum
.

canım güzel bir şarkı dinlesen eğlenceli kıpır kıpır birşey mesela
bak mesela ben bgn sabah,bir nostaji yaptım sevdiğim bir şarkıyı açtım işyerinde olduğumu umursamadan eşlik ettim öyle rahatladım ki kızım da bize eşlik etti pıt pıt zıpladı durdu kaydirigubbakcemile3
Bak bir varmış bir yokmuş, eski günlerde
Tatlı bir kız yaşarmış, Boğaziçi'nde
......
yada çikolata yemeni tavsiye ederim canım o da çok ii geliyor her yaşta her cinste insana mutluluk veriyor :icecream:

ahh ahh sormayın aşağı aşağı tekmeler idrar torbama tekmeler mahvoluyorum evdeyken neysede dışardayken idrar torbama vurunca ne yapacağımı şaşırıyorum... gözlerimi açıoyorum kocaman eşim hemen anlıyo zaten yinemiiii diyeee..
ama artık arada ırada mideme doru tekmeler yemeğe başladım sürekli pozisyon değiştiriyo galiba

Flowersun doktor ne yapman gerektiğini söyler meraklanma biraz dikkatle düzelir.Sanırım senin son zamanlardaki düzensizliğinden de yüksek çıkmıştır.

Bu arada benim bebiş de arada sırada aşağı doğru tepiniyor, evet o an insanın orası acır gibi oluyor yaa..

haziran annelerinin kilolarına baktım çok moralim bozuldu herkesin 30. haftada aldığı kiloya ulaşmışım şimdiden (((

Ayyy çok sağol canım benim hemen bir müzk açıyorum...
:dance::dance::dance:

evin işleri bitiyor çok şükür. artık komisyoncuya vercez ve kiracı bulursa görmeye gidicez.ben son zamanlarda çok yoruldum tabi. eşim ev işlerinde bana çok yardımcı ama bu tip konularda malesef hiçbişi beceremiyor. yani düşün ustanın parasını daha işi yapmadan peşin vermiş. ben şimdi adamın peşinden koşuyorum. o anlamayınca iş bana düşüyor tabi.yapmasam kira gelmiycek. biz de burda kirada oturuyoruz.yani bizim evin para işleri bu tip işleri hep bende malesef. ben de çok yoruldum artık. ama ona güvenip te devredemiyorum hiçbişeyi. işte böle. neyse moralimi çok bozmıyım.

Neyse canım az kalmış inşallah çok iyi birilerine düşersiniz bu defa bu kadar emeğin ve ödünlerin adına...

Hiç moralini bozma birçok kişide çıkuyor zaten artık bundan sonra daha çok dikkat edersin. Arkadaşların ve doktorunun önerileine uyarsan Allah'ın izniyle bişeycik olmaz...

valla bu izin meseleleri karışık. ben süt iznimi de toplu almayı talep edicem ama dün patron bana ne zaman doğum iznine çıkıyosun dedi. ben de daha 2 ay enaz var sonrasını bilemiyorum dedim. o da işlerimiz çok yoğun yeni kazakistanda bir işe başlıyoruz ona göre program yapıcam önümüzdeki yıl full yoğun olcaz dedi. yani hemen doğum iznini kullan dön ihtiyacımız var dedi. bu da sorun çıkarcak izin konusunda demektir. zaten aksi olsa şaşardım. 1 aydır boş oturuyoruz 2 ay daha işler yoğun olmasın diye dua ettim ama olmadı. bugünden işi yığdılar önüme. valla yoruldum ben yaa. iş yoğun evin yükü bende şimdi bir de çocuk eklenicek. ben mi çok iş alıyorum üstüme bilmiyorum ki.neyse bebeğim sağlıklı olsun ben sağlıklı olayım gerisi hallolur. en ufak bir olumsuzluk bile insanı nasıl sarsıyor.

Hayırlısı olsun canım.

Seni çok iyi anlıyorum iş olmaz boş oturulur tam geçerli bir sebeple izne ayrılacak olursun iş çıkar..

Ben yazın yıllık izinlerde çok yaşarım bu durumu çook sinir bozucu..

Sanırım bizim de doğum izninde işler yoğunlaşır burda heheheeh şanssss işte:)))

Hayırlısı olsun boşver arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…