9,5 10 diyelim mafoldumbenmafoldumben
üzülme canım ya
bende aynı şekildeyim 60 kg ile başladım şimdi 70 lere vardım üzülme şekerim hemen hemen hepimiz aynıyızdır hem nohut beslemiyoruz ki içimizde bebişlerimiz var onlarında belirli bir ağırlığı ve hacmi var üzülme olur mu yemeğinden de kısma bebeğe yarayacak her şeye devam... cokacimcoook
herkese günaydın
bikaç hafta önce aynı orum ağ bacağımın eklem yerinde oluyordu... takılıyodu hareket ettiremiyodum yürüyemiyodumbebek bi anda kalsiyumu çektiği için olabiliyomuş... daha fazla süt yoğurt yada peynir ye canım geçecek göreceksin
bende bir o kadar kilo aldım tartılmıyorum moralim bozuluyor dra gidince mutlak tartıyor.
aşırı yememeyede çalışıyorum ama yinede aldım.
selam kızlar,
benim de oluyodu bileklerimde ve dizlerimde kramp gibi takılmalar. doktorum kalsiyum tableti verdi ondan kullanıyorum bir daha hiç olmadı.
tabi süt ve yoğurdu ihmal etmemek lazım...
Ayy kızlar bugün çok sevinçliyim yaa.
biz okulda haftanın bir günü nöbet tutuyorduk.Tenefüsdlerde de dinlenemiyorsun yani.Sürreeekli ayaktasın.
6 aylık oldum diye beni nöbetten düşmüüşler normalde bugün nöbet günümdü ama artık tutmayacağım
Ohhh beee oğlumu çok seviorum annesi çok yorucu bi işten kurtardı.
Ayrıca emzirme izninden dolayı önümüzdeki yıl da tutmayacaakmışım:))))hihoyyyt
Ben de bu son ay kilo aldım. İlk 5 ay her ay bir kilo ile gidiyordum. Sonradan sapıttım işte...
ben de 55le başladım 62 kiloyum. ama ilk 3 ay nerdeyse 2 kilo filan almıştım.son 3 ay 5 kilo almışım. suyum da fazla olduğu için beni işyerinde gören ne zaman doğum iznine çıkçaksın çok şişmişsin diye soruyor. kime ne lazımsa. ben de artık çıkarım bi ara diyorum.
kızlar 4-5 yaşındaki oğlan çocuklarını görüyorum sokaklarda. diyorum ki benim oğlum da böle koşçak oynucak. acaip oluyorum yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?