2010 Temmuz Anneleri : )

neyse kızlar ben de biraz müzik dinliyim ve işime konsantre olayım yoksa bitmiyor ara ara bakarım. dikkat edin kendinize.teşekkürler paylaştığınız için .

9,5 10 diyelim mafoldumbenmafoldumben

üzülme canım ya
bende aynı şekildeyim 60 kg ile başladım şimdi 70 lere vardım üzülme şekerim hemen hemen hepimiz aynıyızdır hem nohut beslemiyoruz ki içimizde bebişlerimiz var onlarında belirli bir ağırlığı ve hacmi var üzülme olur mu yemeğinden de kısma bebeğe yarayacak her şeye devam... cokacimcoook

aynen canım 60 la başladım 70 oldum yemeden kısmıyorum zaten....kiloya çok takıntılı olmadığım halde üzülüyorum hamilelikten galiba :)

bende bir o kadar kilo aldım tartılmıyorum moralim bozuluyor dra gidince mutlak tartıyor.
aşırı yememeyede çalışıyorum ama yinede aldım.

Ayy kızlar bugün çok sevinçliyim yaa.
biz okulda haftanın bir günü nöbet tutuyorduk.Tenefüsdlerde de dinlenemiyorsun yani.Sürreeekli ayaktasın.
6 aylık oldum diye beni nöbetten düşmüüşler normalde bugün nöbet günümdü ama artık tutmayacağım
Ohhh beee oğlumu çok seviorum annesi çok yorucu bi işten kurtardı.
Ayrıca emzirme izninden dolayı önümüzdeki yıl da tutmayacaakmışım:))))hihoyyyt

selam kızlar,
benim de oluyodu bileklerimde ve dizlerimde kramp gibi takılmalar. doktorum kalsiyum tableti verdi ondan kullanıyorum bir daha hiç olmadı.
tabi süt ve yoğurdu ihmal etmemek lazım...

bende bir o kadar kilo aldım tartılmıyorum moralim bozuluyor dra gidince mutlak tartıyor.
aşırı yememeyede çalışıyorum ama yinede aldım.

Yaa ben kilo olarak normalim şu anda aslında .
Bu sabah itibariylle 57 olmuşum fazla değil ama
Hamilelik öncesi 48 kiloydum bana da fazla geliyor ama napalım bebişlerimiz için değer.
Veririrz be kızlar ben plates yapıyodum yine onla veririm yürüyüşlere çıkın artık hem daha kolay doğum olur hem de kilo almamız yavaşlar.

selam kızlar,
benim de oluyodu bileklerimde ve dizlerimde kramp gibi takılmalar. doktorum kalsiyum tableti verdi ondan kullanıyorum bir daha hiç olmadı.
tabi süt ve yoğurdu ihmal etmemek lazım...

Evet Cal-D çok iyi bu konuda,kesinlikle bende de olmuştu ben de kullanıyorum artık iyiyim.

Düzenli ve sık emziren anneler 1 yıl içerisinde aldıklarını geri verebiliyorlarmış,doğumdan sonra ilk 6 ay rejim ve spor yasak demişti dr. bebişim 7. ayını doldurduğunda başlayacağım spora ve rejime eski halimden de zayıf olmak istiyorum kızlar 55 kg ii benim için guclubacismile

canım çok sevindim senin adına,daha az yorucu olacaktır senin için okul
bebişlerimizin şansına...RABBİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN :CüvCüv:

kilolardan açılmış konu, benimde yarama tuz basılmış ( bende 28. haftadayım 10 kilo aldım, bunun 4 kilosunu geçen ay aldım, bu ay mecburen kontrollüyüm, aslında yiyorum yine çok ama tuzu kestim biraz normale döndüm diyebilirim

Bugün ki halimizi de koyduk diğer topiğe teyzeleri...

1 gün bile nasıl fark ediyor yaa...

Ben de bu son ay kilo aldım. ılk 5 ay her ay bir kilo ile gidiyordum. Sonradan sapıttım işte...

Ben de bu son ay kilo aldım. İlk 5 ay her ay bir kilo ile gidiyordum. Sonradan sapıttım işte...

ben de 55le başladım 62 kiloyum. ama ilk 3 ay nerdeyse 2 kilo filan almıştım.son 3 ay 5 kilo almışım. suyum da fazla olduğu için beni işyerinde gören ne zaman doğum iznine çıkçaksın çok şişmişsin diye soruyor. kime ne lazımsa. ben de artık çıkarım bi ara diyorum.

kızlar 4-5 yaşındaki oğlan çocuklarını görüyorum sokaklarda. diyorum ki benim oğlum da böle koşçak oynucak. acaip oluyorum yaa.

Aslında rakamsal olarak az almışsın canım ama görüntüden mi acaba öyle diyorlar....

Ama şu da var biliyorsun dimi giyim çok önemli giydiğin şeyler bazen çok kilolu bazen de çok zayıf gösterebiliyor.

Ben senden daha çok kilo almışım. Ben de muzurperi gibi 9 kilo belki şimdi 10 olmuşumdur.

Neyse kızlar ben yemeğe gidiyorum. Gidip şişip geleyim.

kızlar 4-5 yaşındaki oğlan çocuklarını görüyorum sokaklarda. diyorum ki benim oğlum da böle koşçak oynucak. acaip oluyorum yaa.

Bende dun bır kız bebegı gordum 3 aylık olmuş.. nasıl içimm gıttı .. dedım kıı ayyy benım kızımdamı bole olcak 3 aylık oldugundaa.. bana ne oluyor bılmıyorum ama sureklı gozum kız cocuklarında.. benım kızımda bu yaşta boyle şu yasta boyle dıyorum..:asigim:

RABBİM hayırlısıyla gostersin İNŞAALLAH o gunlerıı:Saruboceq:

Kızlar nasılsınız herkesler iyimi ben cumartesi günü doktordaydım bebişimi gördüm oğluşum yine kilo almış bende almışım doktor hafif kzıgın nasıl diyetse bu dedi bende anlasam dedim okadar az yememe rağmen oranın tattısında 1,5 kilo fazla çıktım ama çok su içmiştim açta gitmedim kahvaltı falanda yapmıştım şimdi evde yine normal çıkıyorum bebişimde 1430 gr olmuş oda şişmiş anlıycağınız diyeti gösterdim orda günde 9dilim hakkım vardı günde 3dilim kesti 6dilim hakkım kaldı 2sabah 2öğlen 2de akşam bide ara öğünlerim var onlar meyve falan bebişim çok tatlıydı kızlar napıyodu biliyomusunuz ayak parmağını emiyodu ay dedim babasıda güldü şimdide kıpır kıpır pıtırcanım kaydirigubbakcemile3

Merhabalar....
Bugün biraaz geç kaldım...
Sabahtan işlerimiz vardı...Eşim arabamızı satmıştı bugünde yenisini buldu...
Satışını aldım üzerime o yüzden giremedim siteye falanda...
herkes iyidir inş...
Dün teyzesi kızıma ciciler almış...Ahh kırmızı converslerimiz var resimlerini ekliyecem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…