2010 Temmuz Anneleri : )

Oyy maaşallah bebişine canım...İnş.daha da düzelir şeker oranın....

maşallah oğluna canım benim kilosuda süper, ah keşke onlar alması gerekeni alsa ama biz hiç kilo almasak dimi, bende yarın akşam gidicem dr. a evdeki tartıdan 2 kilo fazla çıkıyorum orda hepte akşamları gidiyorum kontrole, bakalım nolcak bu sefer

Canım keşke dediğin gibi olsa oğluşumda gerekenden fazla alıyor malesef ama moralimi bozmayıp dikkat etmeye çalışıyorum işte seninki kaç kilo olmuş?

merhaba kızlar;

bugün berbat bir şekilde uyandım. sabah eşim işe giderken kan ilacımı içmiştim daha sonrada yattım. uykudan feci bir mide bulantısıyla uyandım ama lavaboya koştum bişi yok boş öğürtü tansyonum falanda çok düştü galiba gözümün önü falan karardı, soğuk soğuk terlemede var tabi arkasından ishal olduğumu farkettim. başım hala sepet gibi.

Hay allah ya...Çok geçmiş olsun canım..İnş.biraz daha iyisindir şimdi...

ben çok kilo almadım ama göbeğim şiş bayaa. suyum fazlaymış. yani geçenlerde fotoyu koymuştum ama her gün daha da şişiyo. bir de bazen gaz oluyo e yemek yiyoruız filan onlar da eklenince kocaman oluyo. bizim burda kızlar tığ gibi onlara acaip geliyo heralde.

benim de gözüm hep oğlan çocuklarında valla.

Bahar1 geçmiş olsun..Kan ilacı mı yaptı acaba?

Flowersun sen inceciksin ya, sadece göbek var sende.Boşver sen onu bunu..

Bu arada Capri de haklı.
Bazı hamile kıyafetleri insanı gerçekten kilolu gösteriyor.
Çok bol pantalonlar, çok bol ve büzgülü bluzlar da yanıltıyor insanları..

Boşverin..
Ben de çok takıyorum aslında ama düşünüyorum da anormal bir durum yoksa olacak tabii.
.Hamileyiz yaniiiiiiiii.
Sağlık sınırlarını zorlamadığı sürece takmamak lazım.
Snırıı aşarsanız doktorunuz uyarır zaten.

sen kaç haftalıktın canım? ben 23+5 te gittim doktora ctesi günü 24+4 çıktı bebek 1 hafta önde gidiyomuş. 690gr dedi doktor. iri bir bebek dedi bana. ahh bu şeker zor düşüyor heralde yaa. ben de diyet yapıyorum güyaa ama 165 çıktı şekerim nasıl düşürcez. çok üzülüyorum ben suyu normale dönsün bebeğim etkilenmesin istiyorum. benim hatam yüzünden. şişman da değilim telöre edemedi demek ki vücudum neden yükseldi bu kadar.

tansiyonun düşmüştür belki geçmiş olsun canım. dinlen istirahat et ishalin için muz ye.

saol canım benim hep pozitifsin zatenopuyorumnanaktan

QUOTE=yakamoz_35;12514912]Kızlar nasılsınız herkesler iyimi ben cumartesi günü doktordaydım bebişimi gördüm oğluşum yine kilo almış bende almışım doktor hafif kzıgın nasıl diyetse bu dedi bende anlasam dedim okadar az yememe rağmen oranın tattısında 1,5 kilo fazla çıktım ama çok su içmiştim açta gitmedim kahvaltı falanda yapmıştım şimdi evde yine normal çıkıyorum bebişimde 1430 gr olmuş oda şişmiş anlıycağınız diyeti gösterdim orda günde 9dilim hakkım vardı günde 3dilim kesti 6dilim hakkım kaldı 2sabah 2öğlen 2de akşam bide ara öğünlerim var onlar meyve falan bebişim çok tatlıydı kızlar napıyodu biliyomusunuz ayak parmağını emiyodu ay dedim babasıda güldü şimdide kıpır kıpır pıtırcanım kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

canım benim maşallah ikinize de
dünyada ki en büyük mutluluk bebeklerimiz sağlıcakla gelsinle inşallah :Saruboceq:

kıslarrrrrrrrrrrr selam ne var ne yok bakem çok özlemişim sizleri yaaa bizim modem arızalı eşim yaptıracak inşallah umutluyurm kaydirigubbakcemile3 bugünde annemlerdeyim bi bakayım dedim :))) opuyorumnanaktan

Ben daha hiç hamile kıyafeti üst olarak almadım. Almak da istemiyorum çünkü hem çok olgun gösteriyorlar hem de çok kilolu...

Hamile pantolonlarım var. 4 tane aldım. Üzerine de hep büyük beden kıyafetler alıyorum. XL veya XXL gibi yine kendi tarzımdan henüz ödün vermedim. zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Bir de şu çok önemli alt tarafı bol giyinmişsen kesinlikle üstü bol giymeyeceksin. Topalak oluyorsun.

Alt darsa da üzerine tunik gibi salaş geniş giyinilmesi lazım ben öyle yapıyorum.

Son aylarda bunu belki yapamam onda da son ay izne ayrılırım zaten evde ifil ifil elbiselerle, şort, tişörtlerle gezerim diyorum ama yarın nasıl olacağımızı bilemem şimdilik düşüncem bu.
:sm_cool::sm_cool:

üst bende almadım senin gibi büyük beden aldım onlar rahatlıkla oluyor.
ama pantolonlar kesinlikle olmuyor. onları mecbur aldım.

Ben de üst olarak hamile kıyafeti almadım.
Zaten bu sene hep tunik tarzı uzun şeyler moda..

Capri nin dediği gibi üst bedende tarzı değiştirmeye gerek yok..
1-2 beden büyük tişörtler, tuniklerle bu işi tamamlarız inş:)

Ben haftasonu LCwaikikiden kot aldım bir tane ..

Çok güzel valla.
Bol paça kot dümdüz iniyor aşağı doğru, tam yazlık, belinde kendinden kalın ipli kuşaklı falan çok şık..

Kotun üstüne de herşey gidiyor biliyorsunuz normalde de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…