kızlar sterilizatör nasıl kullanılıyor ? yani kirli biberon direkt içine mi atılıyor yoksa çalkalanıyor da mı konuyor bilen varsa yardım lütfen
Canım maşallah bebişine...Kızlar nasılsınız herkesler iyimi ben cumartesi günü doktordaydım bebişimi gördüm oğluşum yine kilo almış bende almışım doktor hafif kzıgın nasıl diyetse bu dedi bende anlasam dedim okadar az yememe rağmen oranın tattısında 1,5 kilo fazla çıktım ama çok su içmiştim açta gitmedim kahvaltı falanda yapmıştım şimdi evde yine normal çıkıyorum bebişimde 1430 gr olmuş oda şişmiş anlıycağınız diyeti gösterdim orda günde 9dilim hakkım vardı günde 3dilim kesti 6dilim hakkım kaldı 2sabah 2öğlen 2de akşam bide ara öğünlerim var onlar meyve falan bebişim çok tatlıydı kızlar napıyodu biliyomusunuz ayak parmağını emiyodu ay dedim babasıda güldü şimdide kıpır kıpır pıtırcanım kaydirigubbakcemile3
Merhabalar....
Bugün biraaz geç kaldım...
Sabahtan işlerimiz vardı...Eşim arabamızı satmıştı bugünde yenisini buldu...
Satışını aldım üzerime o yüzden giremedim siteye falanda...
herkes iyidir inş...
Dün teyzesi kızıma ciciler almış...Ahh kırmızı converslerimiz var resimlerini ekliyecem...
merhaba kızlar;
bugün berbat bir şekilde uyandım. sabah eşim işe giderken kan ilacımı içmiştim daha sonrada yattım. uykudan feci bir mide bulantısıyla uyandım ama lavaboya koştum bişi yok boş öğürtü tansyonum falanda çok düştü galiba gözümün önü falan karardı, soğuk soğuk terlemede var tabi arkasından ishal olduğumu farkettim. başım hala sepet gibi.
kıslarrrrrrrrrrrr selam ne var ne yok bakem çok özlemişim sizleri yaaa bizim modem arızalı eşim yaptıracak inşallah umutluyurm kaydirigubbakcemile3 bugünde annemlerdeyim bi bakayım dedim :))) opuyorumnanaktan
Ben haftasonu LCwaikikiden kot aldım bir tane ..
Çok güzel valla.
Bol paça kot dümdüz iniyor aşağı doğru, tam yazlık, belinde kendinden kalın ipli kuşaklı falan çok şık..
Kotun üstüne de herşey gidiyor biliyorsunuz normalde de..
kızlar sterilizatör nasıl kullanılıyor ? yani kirli biberon direkt içine mi atılıyor yoksa çalkalanıyor da mı konuyor bilen varsa yardım lütfen
Yakamoz 35 canım kaç haftalısın acaba?
sen kaç haftalıktın canım? ben 23+5 te gittim doktora ctesi günü 24+4 çıktı bebek 1 hafta önde gidiyomuş. 690gr dedi doktor. iri bir bebek dedi bana. ahh bu şeker zor düşüyor heralde yaa. ben de diyet yapıyorum güyaa ama 165 çıktı şekerim nasıl düşürcez. çok üzülüyorum ben suyu normale dönsün bebeğim etkilenmesin istiyorum. benim hatam yüzünden. şişman da değilim telöre edemedi demek ki vücudum neden yükseldi bu kadar.
Merhaba papatya'cım...
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
Prensesin de sağlıklı günlerde kullanır inşallah cicilerini...
Çok güzel valla.
Bol paça kot dümdüz iniyor aşağı doğru, tam yazlık, belinde kendinden kalın ipli kuşaklı falan çok şık..
23+3 günlükken biri 642 gr biri 663 gr sıpalarım.
Canım keşke dediğin gibi olsa oğluşumda gerekenden fazla alıyor malesef ama moralimi bozmayıp dikkat etmeye çalışıyorum işte seninki kaç kilo olmuş?
merhaba kızlar;
bugün berbat bir şekilde uyandım. sabah eşim işe giderken kan ilacımı içmiştim daha sonrada yattım. uykudan feci bir mide bulantısıyla uyandım ama lavaboya koştum bişi yok boş öğürtü tansyonum falanda çok düştü galiba gözümün önü falan karardı, soğuk soğuk terlemede var tabi arkasından ishal olduğumu farkettim. başım hala sepet gibi.
Çok güzel valla.
Oyy maaşallah Ayeşcinarlı bebişlerine...Cinsiyetleri ney..
hoşbuldum kıslarr sağolun :) capri teyzesi oğluşumda bende iyiyiz çok şükür ama son haftalarda çok hızla büyümeye başladı bende kilo artışı çok belirgin olmuyor ama göbişim büyüyor :)) pazartesi günü kontrolümüz var iple çekiyoruz bakalım :))
Güle güle Deniz...
Benimde bir tane pantolona daha ihtiyacım var bakmam lazım...
Rahat oluyor...
Ya birde birşey sorucam sana.
Hani sen dedin ya o puantiyeli battaniyeden aldım 25 tl peşinde diye..Dün ablamda görmüş onlardan hoşuna gitmiş ama 35 dediler fiyatlarına diyor..Aaa dedim ben hatırlamıyorum nekadar olduğunu bakmıştım dedim...Sonra senin aldığın aklıma geldi..Nereden aldın 25 tl ye canım merak ettim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?