2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar sterilizatör nasıl kullanılıyor ? yani kirli biberon direkt içine mi atılıyor yoksa çalkalanıyor da mı konuyor bilen varsa yardım lütfen

Bir kızlar niye hamile kıyafetlerine o kadar para verelim ki yaa...

Bakıyorum mesela hamilelik satan reyonlara fiyatlar 3 kat artmış ve hiç benim tarzımla da alakası yok.

Zaten şimdi Deniz'in de dediği gibi tunikler, geniş kıyafetler moda ucuz ucuz al giy.zemuszemus

Hatta inanın ben artık markasına bile dikkat etmiyorum bakıyorum yakıştı mı uygun mu tamam...

Zaten 10 gün sonra onlar da olmuyor... En azından bu aldıklarımı gebelik sonrasında da giyebilirim. Dolaplarda beklemesine gerek yok.
:dance::dance:

bende sadece pantolon almıştım 1 keten 1 kot,genelde ben elbise giyinmeyi daha çok tercih ediyorum daha miniş daha hamiş oluyosun hem çok rahat oluyor koca göbişle eğil pantolonu çek kemeri ayarla derdi çok olmuyo,yukarıdan hop indir bitti şirin mi şirin olduk işte,hamilelik sonrası da kullanıma daha uygun... :CüvCüv:

Canım maşallah bebişine...

İnşallah şeker durumun en kısa zamanda düzene girer...

Merhaba papatya'cım...

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...

Prensesin de sağlıklı günlerde kullanır inşallah cicilerini...

Geçmiş olsun canım...

Şimdi nasılsın?

kıslarrrrrrrrrrrr selam ne var ne yok bakem çok özlemişim sizleri yaaa bizim modem arızalı eşim yaptıracak inşallah umutluyurm kaydirigubbakcemile3 bugünde annemlerdeyim bi bakayım dedim :))) opuyorumnanaktan

Gull hoş heldin canım...

Bebiş ve sen nasılsınız?

Güle güle sağlıklı günlerde kullan canım.

kızlar sterilizatör nasıl kullanılıyor ? yani kirli biberon direkt içine mi atılıyor yoksa çalkalanıyor da mı konuyor bilen varsa yardım lütfen

Ben de bilmiyorum nasıl bişe olduğunu bile görmedim şimdiye kadar hiç işim olmadı...

sanırım temizlendikten sonra konuluyordur. steril etmek için olduğuna göre atıklar temilenmeli bence.
ama çevrem çocuğu olupta alıp kullanan kimseyi görmedim.

Canım canını çok sıkma lütfen bebişini etkileme herşey yoluna gircek suyunda şekerden dolayı fazla doktor kaç kalorilik bir diet uyguladı sana bana 2200 kalorilik uyguladı diyetisyen ama kendi doktorum burdaki ekmekleri kesti bende başta şekerim düşmüyo diye çok üzülüp ara öğünleri kesmiştip yani meyvelerdeki şekerden etkilendiğimi düşündüm ama yanlış yapmışım ilgisi yok ve hatta meyve çok önemliymiş ama muz incir üzüm yok tabi bide canım hemen düşmüyor zamana bırakman lazım benimkide yeniyeni düşmeye başladı senin gibi çok üzülüyodum benim yüzümden bebeğimde etkileniyor diye ama bunu yapma sonra bebişte üzülüp tekmelemiyor bu arada şeker ölçme cihazı aldınmı?

kızlar ben 25 haftalık ikiz hamileyim.toplam 8 kilo aldım şimdiye dek .Ama az evvel dr dan sonuç aldık.gebelik şekerim 143 çıkmış.Doktor sınırda demiş.Kötü de mi senağlama

Merhaba papatya'cım...

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...

Prensesin de sağlıklı günlerde kullanır inşallah cicilerini...

Merhaba canım...
Saolasınn aminn inş...
Kızımız uğurlu geldi galiba bize...
Öpüyoruzz...

hoşbuldum kıslarr sağolun :) capri teyzesi oğluşumda bende iyiyiz çok şükür ama son haftalarda çok hızla büyümeye başladı bende kilo artışı çok belirgin olmuyor ama göbişim büyüyor :)) pazartesi günü kontrolümüz var iple çekiyoruz bakalım :))

Güle güle Deniz...
Benimde bir tane pantolona daha ihtiyacım var bakmam lazım...
Rahat oluyor...
Ya birde birşey sorucam sana.
Hani sen dedin ya o puantiyeli battaniyeden aldım 25 tl peşinde diye..Dün ablamda görmüş onlardan hoşuna gitmiş ama 35 dediler fiyatlarına diyor..Aaa dedim ben hatırlamıyorum nekadar olduğunu bakmıştım dedim...Sonra senin aldığın aklıma geldi..Nereden aldın 25 tl ye canım merak ettim de...

Canım keşke dediğin gibi olsa oğluşumda gerekenden fazla alıyor malesef ama moralimi bozmayıp dikkat etmeye çalışıyorum işte seninki kaç kilo olmuş?

benimki 24. hftada 660 gr dı, şimdi ne kadar olmuş yarın akşam öğrenicem merak ediyorum çok :ecrin_bebek: bu arada canım sende hergün bi bardak tarçın çayı içebilirsin bak, şekeri en iyi dengeleyen şeymiş, çubuk tarçınlar varya, sıcak suyun içine at, onlardan tadıda hoş

çok geçmiş olsun, ben hamileliğim boyunca öyle çok ishal oldum ki hatta bi tanesi 1 hafta sürdü, serumlarla beslendim bir iki gün, sonra ilaçlar bile işe yaramadı ama ben en çok kolanın faydasını gördüm bilmiyorumkismile yani zararlı hamilelikte diye içmek istememiştim ilk zamanlar ama baktım geçmek bilmiyo içtim biraz bolca ve kesti, eğer geçmezse dene istersen canım

güle güle giy canım kıyafetlerini

gül naslsın bende bu kız nerelere kayboldu diyordum

Kızılayın girişinde sağa doğru Bebeler Sarayı var ordan aldım ama Kapalıçarşının içindeki şubesi değil.

Bana da 33 dediler nakit 25 e verdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…