hoşbuldum kıslarr sağolun :) capri teyzesi oğluşumda bende iyiyiz çok şükür ama son haftalarda çok hızla büyümeye başladı bende kilo artışı çok belirgin olmuyor ama göbişim büyüyor :)) pazartesi günü kontrolümüz var iple çekiyoruz bakalım :))
sen kaç haftalıktın canım? ben 23+5 te gittim doktora ctesi günü 24+4 çıktı bebek 1 hafta önde gidiyomuş. 690gr dedi doktor. iri bir bebek dedi bana. ahh bu şeker zor düşüyor heralde yaa. ben de diyet yapıyorum güyaa ama 165 çıktı şekerim nasıl düşürcez. çok üzülüyorum ben suyu normale dönsün bebeğim etkilenmesin istiyorum. benim hatam yüzünden. şişman da değilim telöre edemedi demek ki vücudum neden yükseldi bu kadar.
gül naslsın bende bu kız nerelere kayboldu diyordum
sağol canım iyiyiz çok şükür modemimiz arıza yaptı evde yedek modem vardı oda çalışmadı bugünde annemlerdeyim azıcık bakayım bari dedim. inşallah bugün yarın gelir modem alışkın olunca yalnız kalmış gibi hissettim kendimi(
sen nasılsın canımcım :))
Kızılayın girişinde sağa doğru Bebeler Sarayı var ordan aldım ama Kapalıçarşının içindeki şubesi değil.
Bana da 33 dediler nakit 25 e verdi.
kızlar ben 25 haftalık ikiz hamileyim.toplam 8 kilo aldım şimdiye dek .Ama az evvel dr dan sonuç aldık.gebelik şekerim 143 çıkmış.Doktor sınırda demiş.Kötü de mi senağlama
benimki 24. hftada 660 gr dı, şimdi ne kadar olmuş yarın akşam öğrenicem merak ediyorum çok :ecrin_bebek: bu arada canım sende hergün bi bardak tarçın çayı içebilirsin bak, şekeri en iyi dengeleyen şeymiş, çubuk tarçınlar varya, sıcak suyun içine at, onlardan tadıda hoş
hemen deniycem canım zararı yoktur inşallah dimi 1tane çubuğu kaynamış bir bardak suyun içine atıcm dimi 5dk demleyip içerim doğrumu
kızlar ben 25 haftalık ikiz hamileyim.toplam 8 kilo aldım şimdiye dek .Ama az evvel dr dan sonuç aldık.gebelik şekerim 143 çıkmış.Doktor sınırda demiş.Kötü de mi senağlama
papatya ve denizgüneş ben anlamadım ya bakırcıların girişinde sağda değilmi bebeler sarayı başka şubesi nerde ki
Ay demin papatya ya tarif ederken ben de karıştırdım mı diye düşündüm biran..
Şimdi Kızılayın ordan gir, Kapalışçarşıya girmeden sağa dön, 50 metre yürü karşında olacak..
Umarım karıştırmamışımdır çünkü dediğim gibi geçen haftasonu, hastaneçıkışlarına bakarken beynim döndü oralarda benim.kaydirigubbakcemile3
Ayrıca Kapalıçarşının içindeki Bebeler Sarayında ve ordaki tüm bebe mağazalarında da bu battaniyeden var....
Belki daha uygun fiyata da alabilirsiniz ordan ya da diğerlerinden.
kızlar görümcemin yaptığını anlatayım size bir aylık hamileyken istanbuldan iki kızı var onların eski kıyafetlerini toplamış kargoyla gödermiş pembeli çiçekli şeyler şaşırdım bende sanki ondan birşey isteyen oldu şimdi bizim bebiş erkek miş ben ne yapıcam onları hayret birşey ya
Kızlar sırt üstü yatmak sakıncalı mı? bebişimi görünce heycandan doktoruma sormayı unutuyorum :kedi:
Ay demin papatya ya tarif ederken ben de karıştırdım mı diye düşündüm biran..
Şimdi Kızılayın ordan gir, Kapalışçarşıya girmeden sağa dön, 50 metre yürü karşında olacak..
Umarım karıştırmamışımdır çünkü dediğim gibi geçen haftasonu, hastaneçıkışlarına bakarken beynim döndü oralarda benim.kaydirigubbakcemile3
Ayrıca Kapalıçarşının içindeki Bebeler Sarayında ve ordaki tüm bebe mağazalarında da bu battaniyeden var....
Belki daha uygun fiyata da alabilirsiniz ordan ya da diğerlerinden.
Altıntop un mağazı var karşısında hatta yase...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?