2010 Temmuz Anneleri : )

Maşallah size canım...

İnşallah güzel haberlerle gelirsin.

Benim kontrolüm de 15 Nisan'da ve bu defa doktorum bana kızacak bunu biliyorum. 4 kilo birden aldım o güne kadar Allah kerim
.

flower geçmiş olsun canım biraz daha dikkat etmeye çalış

gül naslsın bende bu kız nerelere kayboldu diyordum

sağol canım iyiyiz çok şükür modemimiz arıza yaptı evde yedek modem vardı oda çalışmadı bugünde annemlerdeyim azıcık bakayım bari dedim. inşallah bugün yarın gelir modem alışkın olunca yalnız kalmış gibi hissettim kendimi (

sen nasılsın canımcım :))

kızlar bu gün kilolardan bahsedilmiş lütfen dikkat edelim kızlar ekmek makarna pilav az yemeye çalışalım acıktığınızda abur cubur yerine kuruyemiş yada meyve yiyin hazır meyve suyu yerine elma çilek muz falan yiyin sonrasında kilo vermek çok zor kızkardeşim hamilelikten sonra depresyona girmişti aldığı kilolar yüzünden bende 22 haftalığım korkuyorum iştahım açılırsa diye ama karbonhidrat çok yememeye çalışıcam

yaptır biran önce canım ya benimde göbiş şişti bayağı diyorumki bu göbek eski haline nasıl gelir acaba inşallah çatlamayız gerçi bir şey sürmüyorum ben göbeyime üşengeçim o konularda

kızlar ben 25 haftalık ikiz hamileyim.toplam 8 kilo aldım şimdiye dek .Ama az evvel dr dan sonuç aldık.gebelik şekerim 143 çıkmış.Doktor sınırda demiş.Kötü de mi senağlama

çok yüksek değil şekerin 140 olması gerekiyor en fazla.
biraz tatlı yiyecekleri azaltırsan düşer.
pilav, olgun meyve yeme.
benim ilk yüklemede 155 çıktı. sonra dr liste verdi ona göre yiyorum ikinici yüklemede düşmüştü.
arada tatlıyı kaçırıyorum itiraf edeyim. kızımdan öncede en çok tatlı yerdim şimdi ona birşey olamsın diye kestim ama arada kaçıyor.

kızlar ben 25 haftalık ikiz hamileyim.toplam 8 kilo aldım şimdiye dek .Ama az evvel dr dan sonuç aldık.gebelik şekerim 143 çıkmış.Doktor sınırda demiş.Kötü de mi senağlama

sınırdaysa çok kötü denilemez ama dikkat etmek lazım bu 100gr lık şeker yükleme sonucumu?bide izmirde hangi doktora gdiyosun memnunmusun doktorundan doğumu nerde düşünüyosun?

papatya ve denizgüneş ben anlamadım ya bakırcıların girişinde sağda değilmi bebeler sarayı başka şubesi nerde ki

papatya ve denizgüneş ben anlamadım ya bakırcıların girişinde sağda değilmi bebeler sarayı başka şubesi nerde ki

Ay demin papatya ya tarif ederken ben de karıştırdım mı diye düşündüm biran..

Şimdi Kızılayın ordan gir, Kapalışçarşıya girmeden sağa dön, 50 metre yürü karşında olacak..

Umarım karıştırmamışımdır çünkü dediğim gibi geçen haftasonu, hastaneçıkışlarına bakarken beynim döndü oralarda benim.kaydirigubbakcemile3

Ayrıca Kapalıçarşının içindeki Bebeler Sarayında ve ordaki tüm bebe mağazalarında da bu battaniyeden var....
Belki daha uygun fiyata da alabilirsiniz ordan ya da diğerlerinden.

Altıntop un mağazı var karşısında hatta yase...

Merhaba kızlar biz heldik nasılsınız bebişler nasıl?
Dün babamız izinliydi hava da güneşli yürüyüş yaptık çok güzel bir gündü uzun bir aradan sonra çok iyiyiz oğlum nedense şu pc nin başına geçince tekme atmaya başlıyor nedense :)

kızlar görümcemin yaptığını anlatayım size bir aylık hamileyken istanbuldan iki kızı var onların eski kıyafetlerini toplamış kargoyla gödermiş pembeli çiçekli şeyler şaşırdım bende sanki ondan birşey isteyen oldu şimdi bizim bebiş erkek miş ben ne yapıcam onları hayret birşey ya

kaydirigubbakcemile3

ıyilik yapayım demiş ama cinsiyet belli olmadan ayrıca sormadan da yollaması anlamsız olmuş.
Neyse canım boşver.kaydirigubbakcemile3

Geri yolla sen de..Ya da sor de ki, başkasına vericem bir mahsuru var mı? falan de:)))

Kızlar sırt üstü yatmak sakıncalı mı? bebişimi görünce heycandan doktoruma sormayı unutuyorum :kedi:

Ben yatamıyorum artık:))

Nefesim tıkanıyor, oğlumda da yatamazdım bu aylardan sonra..

Sanırım bir sakıncası var.
Hatta ani baygınlık durumu olabilir diye duymuştum önceki hamileliğimde.

Altıntop un mağazı var karşısında hatta yase...

hımm siz özdileğin oralardan bahsediyosunuz sanırım bilmiyorumkismile

herkese tekrardan selamlar. geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim.

biraz daha iyiyim bir duş aldım rahatlattı beni. ama bebeğim bugün çok mutsuz galiba hiç hareket yok arada bir pıt yapıyor o kadar.

dün aşı oldum oda kolumu ağrıtıyor. offf ne kadar mız mız oldum bugün((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…