- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
sınırdaysa çok kötü denilemez ama dikkat etmek lazım bu 100gr lık şeker yükleme sonucumu?bide izmirde hangi doktora gdiyosun memnunmusun doktorundan doğumu nerde düşünüyosun?
benimki 24. hftada 660 gr dı, şimdi ne kadar olmuş yarın akşam öğrenicem merak ediyorum çok :ecrin_bebek: bu arada canım sende hergün bi bardak tarçın çayı içebilirsin bak, şekeri en iyi dengeleyen şeymiş, çubuk tarçınlar varya, sıcak suyun içine at, onlardan tadıda hoş
hemen deniycem canım zararı yoktur inşallah dimi 1tane çubuğu kaynamış bir bardak suyun içine atıcm dimi 5dk demleyip içerim doğrumu
aynen canım hiçbi zararı olmaz ben geçen haftaya kadar hergün bir bardak içiyodum , sıcak suya bırakıyosun çubuğu bikaç dk sonra içersin, hem bağırsaklarada iyi geliyor, inşallah sende faydasını görürsün
hımm siz özdileğin oralardan bahsediyosunuz sanırım bilmiyorumkismile
Ben yatamıyorum artık:))
Nefesim tıkanıyor, oğlumda da yatamazdım bu aylardan sonra..
Sanırım bir sakıncası var.
Hatta ani baygınlık durumu olabilir diye duymuştum önceki hamileliğimde.
Kızlar sırt üstü yatmak sakıncalı mı? bebişimi görünce heycandan doktoruma sormayı unutuyorum :kedi:
benimde en rahat ettiğim yatış şekliydi,sadece sağa yada sola yatamıyorum popişim ağırıyo ama bu söylediğini dikkate almalıyım kendi rahatım değil bebeğimin sağlığı söz konusu teşekkür ederim denizim....
Sırt üstü yatamıyorum ben de.anında tansiyonum düşüyor,bayılcak gibi hissediyorum.bebekler de rahatsız oluyor sanırım,kasılmalar başlıyor.benneyaptımki
Dikkat etmek lazım..yani rahatsızlık duymuyorsan bilemem de ben istesem de yatamıyorum.
Aynen..fenalık geliyor içime, hemen yana doğru kaykılıyorum..
Kızlar sırt üstü yatmak sakıncalı mı? bebişimi görünce heycandan doktoruma sormayı unutuyorum :kedi:
Merhaba kızlar biz heldik nasılsınız bebişler nasıl?
Dün babamız izinliydi hava da güneşli yürüyüş yaptık çok güzel bir gündü uzun bir aradan sonra çok iyiyiz oğlum nedense şu pc nin başına geçince tekme atmaya başlıyor nedense :)
selam kızlar bende geçen sene bu vakitler sizle aynıydım çok şükür benim oğlum şuanda 9 aylık oldu inşallah sizinkilerde sağ salim doğar Allah kucağınıza almayı nasip etsin hepinize
Ben bir de bu sitede bir şey okudum.Nestle çocuk büyüme sütü içen annelerin bebekleri hamilelikte iyi kilo alıyorlarmış ..
içip denemek lazım hem tadı da güzel :içelim:
Evt canım..
Kızılayın ordan girdin mi, sağlı sollu hep bebe mağazaları var biliyorsun.
Birçok şeyi ordan aldım kalanları da ordan alıcam..
Fiyatlar daha büyük mağazalara göre daha uygun ayrıca indirim de yapıyorlar nakitte.
selam kızlar bende geçen sene bu vakitler sizle aynıydım çok şükür benim oğlum şuanda 9 aylık oldu inşallah sizinkilerde sağ salim doğar Allah kucağınıza almayı nasip etsin hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?