2010 Temmuz Anneleri : )

sınırdaysa çok kötü denilemez ama dikkat etmek lazım bu 100gr lık şeker yükleme sonucumu?bide izmirde hangi doktora gdiyosun memnunmusun doktorundan doğumu nerde düşünüyosun?

sınırı çok az geçmiş.sınır 140 mış.
50 liğin sonucu canım
8 kilo aldım,şeker çıkmaz diyordum ama belli olmuyormuş demek.
namık demire gidiyorum.bir de şenay aycana.
erken doğum sözkonusu olmazsa kent hastanesini düşünüyorum değilse dokuz eylül hastanesini düşünüyorum.küvez falan gerekirse diye.

hımm siz özdileğin oralardan bahsediyosunuz sanırım bilmiyorumkismile

Evt canım..

Kızılayın ordan girdin mi, sağlı sollu hep bebe mağazaları var biliyorsun.
Birçok şeyi ordan aldım kalanları da ordan alıcam..
Fiyatlar daha büyük mağazalara göre daha uygun ayrıca indirim de yapıyorlar nakitte.

Ben yatamıyorum artık:))

Nefesim tıkanıyor, oğlumda da yatamazdım bu aylardan sonra..

Sanırım bir sakıncası var.
Hatta ani baygınlık durumu olabilir diye duymuştum önceki hamileliğimde.

benimde en rahat ettiğim yatış şekliydi,sadece sağa yada sola yatamıyorum popişim ağırıyo ama bu söylediğini dikkate almalıyım kendi rahatım değil bebeğimin sağlığı söz konusu teşekkür ederim denizim....

Kızlar sırt üstü yatmak sakıncalı mı? bebişimi görünce heycandan doktoruma sormayı unutuyorum :kedi:

Sırt üstü yatamıyorum ben de.anında tansiyonum düşüyor,bayılcak gibi hissediyorum.bebekler de rahatsız oluyor sanırım,kasılmalar başlıyor.benneyaptımki

Dikkat etmek lazım..yani rahatsızlık duymuyorsan bilemem de ben istesem de yatamıyorum.

Sırt üstü yatamıyorum ben de.anında tansiyonum düşüyor,bayılcak gibi hissediyorum.bebekler de rahatsız oluyor sanırım,kasılmalar başlıyor.benneyaptımki

Aynen..fenalık geliyor içime, hemen yana doğru kaykılıyorum..

Kızlar sırt üstü yatmak sakıncalı mı? bebişimi görünce heycandan doktoruma sormayı unutuyorum :kedi:

Çocuğa giden oksijen ve kan akımı yavaşlaşıyormuş iyi değlmiş ama ben gece uykumun arasında yatıyorum kolum ağrıyor atık yan yatmaktan....

Ben bir de bu sitede bir şey okudum.Nestle çocuk büyüme sütü içen annelerin bebekleri hamilelikte iyi kilo alıyorlarmış ..

canım slm kırklareli limisin??

selam kızlar bende geçen sene bu vakitler sizle aynıydım çok şükür benim oğlum şuanda 9 aylık oldu inşallah sizinkilerde sağ salim doğar Allah kucağınıza almayı nasip etsin hepinize

haklısın tatlım ben de ordaki mağazaların birinden aldım zaten. diğer ihtiyaçlar için de oralardan bakmayı düşünüyorum. battaniye filan hiç almadım daha

selam kızlar bende geçen sene bu vakitler sizle aynıydım çok şükür benim oğlum şuanda 9 aylık oldu inşallah sizinkilerde sağ salim doğar Allah kucağınıza almayı nasip etsin hepinize

teşekkürler canım
amin

selamlar canım,zaman ne hızlı geçiyor desene,maşallah sana ve oğluna, inşallah bizlerde gelecek sene bu günler gibi anne adaylarına bir kaç satır yazarız,bebeklerimizden bahsederiz... yerimseniben

kızlar bebişler en çok anne sol tarafına yatınca rahat ederlermiş, karaciğere baskı olmadığı için

merhaba güzel anneler nasılsınız ?? :asigim:

bir kaç sayfa geçmişi okudum herşey güzelmiş ...

bende iyiyim çok şükür. ben eskiden tüm gün forumda dolanır dururdum ama malesef son

zamanlarda vaktim olmuyor. arada girip okuyorum yazılanları..

kızlar kıyafet konusunda bende hamile kıyafeti almayı düşünmüyorum biraz büyük beden tişötler alınabilir geçen gün eşimle gittik eşofman altı almaya mağazalarda çok pahalı nike nin vardı l beden çok rahat birazda bol oldu ben medyumunu aldım o tam oldu 70 milyon hemen eskitemeyizki hamilelikten sonrada giyerim hiç değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…