slm kızlar seker testı sonucum 142 cıkmıs 140 olması gerekırken benım gıbı cıkan varmıydı aranızda.canım cok sıkıldı.
benim de 143 çıkmış.dr tekrar şeker testine gerek görmedi.sınırda demiş.meyve çok yiyordum meyveyi azalt demiş.annem gitti de sonuç almaya..
saol canım cevaın ıcın banada 100lülte bakılcak dedı.
benim göbek nasıl ? avatara koydum.buraya koyamadım :)
ya 2 değer fazla geldiği için mi CADIARZU
oyy çok tatlı, oğlan galiba dimi baya sivri duruyo ama
ayse göbüsününde masallahı var erkek mı?
çok teşekkür ederiz,biri erkek biri kız :kedi:
Yavaş yavaş başlıcam.Yan yastığı aldınız mı ?Tşkler canım.hepimiz inşallahtebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah alışveriş yaptınmı bebişler için
Yavaş yavaş başlıcam.Yan yastığı aldınız mı ?Tşkler canım.hepimiz inşallah
slm kızlar seker testı sonucum 142 cıkmıs 140 olması gerekırken benım gıbı cıkan varmıydı aranızda.canım cok sıkıldı.
canım neden canını sıkıyorsun ki?benim 50 lik yüklemem 254 çıktı.100lük yapıldı ertesi günü.fakat yüklemeden sonra saat başı alınan kana rağmen sekerim hiç düşmedi.hep yükseldi.yani benim durumum içler acısı.beterden de beter.daha önce bende de ailemde de seker hastalığı olmamasına rağmen gebelikte karsıma cıktı:doktorum diyetisyene yönlendirdi beni.1 haftadır diyetteyim.diyetle şekerimin düzene girmesini sağlacakmışız.ama 15 gün sonra tekrar kan sekerime bakılacak.eğer sekerim bu diyete rağmen düzene girmediyse insüline başlayacakmışım.yani benim halimi düşün bi.herşey yasak.bebeğim tehlikeye girmesin diye herşeyden vazgeçtim.senin doktorunda cok abartmış yani.allah bebişlerimizi korusun:Saruboceq:
canım neden canını sıkıyorsun ki?benim 50 lik yüklemem 254 çıktı.100lük yapıldı ertesi günü.fakat yüklemeden sonra saat başı alınan kana rağmen sekerim hiç düşmedi.hep yükseldi.yani benim durumum içler acısı.beterden de beter.daha önce bende de ailemde de seker hastalığı olmamasına rağmen gebelikte karsıma cıktı:doktorum diyetisyene yönlendirdi beni.1 haftadır diyetteyim.diyetle şekerimin düzene girmesini sağlacakmışız.ama 15 gün sonra tekrar kan sekerime bakılacak.eğer sekerim bu diyete rağmen düzene girmediyse insüline başlayacakmışım.yani benim halimi düşün bi.herşey yasak.bebeğim tehlikeye girmesin diye herşeyden vazgeçtim.senin doktorunda cok abartmış yani.allah bebişlerimizi korusun:Saruboceq:
slm kimse yokmu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?