2010 Temmuz Anneleri : )

slm kızlar seker testı sonucum 142 cıkmıs 140 olması gerekırken benım gıbı cıkan varmıydı aranızda.canım cok sıkıldı.

slm kızlar seker testı sonucum 142 cıkmıs 140 olması gerekırken benım gıbı cıkan varmıydı aranızda.canım cok sıkıldı.

benim de 143 çıkmış.dr tekrar şeker testine gerek görmedi.sınırda demiş.meyve çok yiyordum meyveyi azalt demiş.annem gitti de sonuç almaya..

Yavaş yavaş başlıcam.Yan yastığı aldınız mı ?Tşkler canım.hepimiz inşallah

vallahi alışverişi bitirenler bile var kimide yavaş yavaş alıyor ben araba ile ana kucağı birde hastane çıkışı aldım daha çok şey var alınacak. yan yatış yastığı herkez met ediyor bende alıcam

canım neden canını sıkıyorsun ki?benim 50 lik yüklemem 254 çıktı.100lük yapıldı ertesi günü.fakat yüklemeden sonra saat başı alınan kana rağmen sekerim hiç düşmedi.hep yükseldi.yani benim durumum içler acısı.beterden de beter.daha önce bende de ailemde de seker hastalığı olmamasına rağmen gebelikte karsıma cıktı:doktorum diyetisyene yönlendirdi beni.1 haftadır diyetteyim.diyetle şekerimin düzene girmesini sağlacakmışız.ama 15 gün sonra tekrar kan sekerime bakılacak.eğer sekerim bu diyete rağmen düzene girmediyse insüline başlayacakmışım.yani benim halimi düşün bi.herşey yasak.bebeğim tehlikeye girmesin diye herşeyden vazgeçtim.senin doktorunda cok abartmış yani.allah bebişlerimizi korusun:Saruboceq:

Bana da dr abartmış gibi geldi.:sinifsinif:
özel hastane miydi?

asiyan selem, şimdiden geçmiş olsun, inşallah düzene girer şekerin,
diyetin faydası olacaktır eminim,
hiç şikayetin var mıydı peki? yoksa yükleme yapılınca mı anlaşıldı?
bu aya kadar beslenmen nasıldı, çok tatlı tüketiyor muydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…