2010 Temmuz Anneleri : )

iyi diyelim iyi olalım :))
bugün ikinci detaylıya girdik ve sonucumuz aynı çıktı göbek kordonunda bi damarımız eksik
ama doktorumuz sorun olmadığını söyledi

gunaydnn sevgili annişlerr :') çok yoğunum giremıorum ama geçmişi okuyarak telafi ediyorum herkeze mutlu gunlerrr

Günaydın bizdeeee geldik kızalar kucukinsan.com adresine bi girin çok güzel bi site bütün sorularınızın cevabını bulabilirsiniz benim çok hoşuma gitti paylaşmak istedim....

canım iyi haberlerle gelirsin dilerim,ben de senden farklı sayılmam gece bir sağa bir sola dönmekten her yerim ağırıyor, uyuyup dinlenmek istiyorum ama ne fayda bir dünya iş var başımda,.. boshayallersmile

benim içinde uyu yakamozcum, benimde çok uykum var, deliksiz uyumak imkansız dimi, hele o rüyalar, bende dün çok tuhaf rüyalar gördüm gitmek istiyorum gidemiyorum, geç kalıyorum kayboluyorum, off fenaydı yaa

kızlar bugün bir arkadaşa bilek ağrılarımdan bahsettim yetersiz kalsiyumdan kaynaklanıyor olabilir dedi,sütün yanına birde harnup yememi önerdi Kalsiyum bakımından çok zenginmiş (sütün 3 katı) meleklerimizin ve bizim sağlığımız açısından yemekte fayda var guclubacismile

canım o ne sorması ayıp:))

benim içinde uyu yakamozcum, benimde çok uykum var, deliksiz uyumak imkansız dimi, hele o rüyalar, bende dün çok tuhaf rüyalar gördüm gitmek istiyorum gidemiyorum, geç kalıyorum kayboluyorum, off fenaydı yaa

Off offf sormayın ya benimde çok uykum var...Bende gece tuhaf tuhaf rüyalar gördüm.Köpek ısırdı bacağımdan kanadı ağrıdı morardı falan böyle...Birilerinden kaçtım durdum...Aklıma takıldı benimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…