2010 Temmuz Anneleri : )

uyuyodur canım rahat ol arada bende hissediyorum hareketi olmadığını uyuyodur mutlaka akıllı bebişler bunlarrr:))

ne dersin canım doğunca da böylesi akıllı olurlar mı ? ben inşallah deyip ümit etmek istiyorum ama öyle örnekler var ki önümde pek ihtimal de veremiyorum kaydirigubbakcemile3

Herkese günaydın..
Burda acayip yağmur var.

Ayyy evet canım annemle konuştum sabah o da aynısını söyledi.
Bursaya ne olduysa bu sene?
Her yer güllük gülistanlık ne zaman annemle konuşsam yağmur var diyor.
Bereketli memleketim benim.

ne dersin canım doğunca da böylesi akıllı olurlar mı ? ben inşallah deyip ümit etmek istiyorum ama öyle örnekler var ki önümde pek ihtimal de veremiyorum kaydirigubbakcemile3

valla canım bilemiyorum ama kızım çok yaramaz uykusuz bi bebekti inş. ablasına benzemez diyorumm:))

günaydın:))
Burasıda soğukk

Bahar yağmurları bunlar:)

Günaydınnn DenizgüneşŞeniz

Rüyan hayır olsun şekerim.
Neye yorarsan ona çıkar rüyalar biliyorsun.:))

Ayyy evet canım annemle konuştum sabah o da aynısını söyledi.
Bursaya ne olduysa bu sene?
Her yer güllük gülistanlık ne zaman annemle konuşsam yağmur var diyor.
Bereketli memleketim benim.

Dün öğleden sonra başladı bayağı da sağnak şeklinde yağıyor..

günaydın kızlarr. yağmurlu bir günde hepinize merhaba. nasılsınız bakalım? burda yağmur var ama aynı zamanda soğuk ta kış geri geldi galiba.

valla canım bilemiyorum ama kızım çok yaramaz uykusuz bi bebekti inş. ablasına benzemez diyorumm:))

Aynen..Benim oğlum da uykudan nefret eden bir bebek ve çocuktu.ohaoldumsmile
Hala da öyle.
Uyku dedin mi gözleri doluyor uyumak istemiyor.:sinifsinif:

İnşallah kızım abisine çekmez ya..
Neyse sağlıklı doğsunlar da napalım.:Saruboceq:

günaydın kızlarr. yağmurlu bir günde hepinize merhaba. nasılsınız bakalım? burda yağmur var ama aynı zamanda soğuk ta kış geri geldi galiba.

Günaydın çok şükür ben iyiyim..sen? Marmara ve Ege yağmur altında sanırım.
------------
Kızlar bu arada dün akşamdan beri aklıma Liyadora geliyor.Umarım iyidir.

herkese selam..aynen dün adanada yarım kolla gezioduk..şimdi gök gürültüsüyle uyandık...acaıp yağıyor...

ben bütün tecrübemi bu bebeğimde yaşayacağım inşallah, çok huysuz olmadıkları sürece yaramaz çocukları severim...

Bahar yağmurları bunlar:)

Rüyan hayır olsun şekerim.
Neye yorarsan ona çıkar rüyalar biliyorsun.:))

Dün öğleden sonra başladı bayağı da sağnak şeklinde yağıyor..

Saol Deniz inş. canım hayrolsun diyorum bakalım..

Günaydıııınnnn...Evet burasıda yağmurlu ve soğuk tam hastalık havaları dikaktli olmamız lazım....

bazen bir gecede bir sürü kötü rüya gördüğüm bile oluyor benimde, e sık sık uyanınca uykuyuda almıyoruz ve her sabah uyanırken ay artık yeter bıktım diyorum her sabah erken kalkmaktan mafoldumben haftasonları yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…