canım o ne sorması ayıp:))
canım keçi boynuzu meyvesi (harnup) pekmezi de var faydalarını okuyordum ki yok yok...
eee hadi kızlarr uyuyomusunuz daha yoksaa kimsenin sesi çıkmıyoo:))
canım ya bebişim bugün çok sakin acaba o uyuyormudur insan hissetmöeyince korkuyo yaa :sinifsinif:
uyuyodur canım rahat ol arada bende hissediyorum hareketi olmadığını uyuyodur mutlaka akıllı bebişler bunlarrr:))
Herkese günaydın..
Burda acayip yağmur var.
Herkese günaydın..
Burda acayip yağmur var.
ne dersin canım doğunca da böylesi akıllı olurlar mı ? ben inşallah deyip ümit etmek istiyorum ama öyle örnekler var ki önümde pek ihtimal de veremiyorum kaydirigubbakcemile3
Herkese günaydın..
Burda acayip yağmur var.
ne dersin canım doğunca da böylesi akıllı olurlar mı ? ben inşallah deyip ümit etmek istiyorum ama öyle örnekler var ki önümde pek ihtimal de veremiyorum kaydirigubbakcemile3
günaydın:))
Burasıda soğukk
Günaydınnn DenizgüneşŞeniz
Ayyy evet canım annemle konuştum sabah o da aynısını söyledi.
Bursaya ne olduysa bu sene?
Her yer güllük gülistanlık ne zaman annemle konuşsam yağmur var diyor.
Bereketli memleketim benim.
valla canım bilemiyorum ama kızım çok yaramaz uykusuz bi bebekti inş. ablasına benzemez diyorumm:))
günaydın kızlarr. yağmurlu bir günde hepinize merhaba. nasılsınız bakalım? burda yağmur var ama aynı zamanda soğuk ta kış geri geldi galiba.
[
------------
Kızlar bu arada dün akşamdan beri aklıma Liyadora geliyor.Umarım iyidir.[/B]
Bahar yağmurları bunlar:)
Rüyan hayır olsun şekerim.
Neye yorarsan ona çıkar rüyalar biliyorsun.:))
Dün öğleden sonra başladı bayağı da sağnak şeklinde yağıyor..
günaydın kızlarr. yağmurlu bir günde hepinize merhaba. nasılsınız bakalım? burda yağmur var ama aynı zamanda soğuk ta kış geri geldi galiba.
Off offf sormayın ya benimde çok uykum var...Bende gece tuhaf tuhaf rüyalar gördüm.Köpek ısırdı bacağımdan kanadı ağrıdı morardı falan böyle...Birilerinden kaçtım durdum...Aklıma takıldı benimde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?