kötü bir durum mu söz konusu yoksa????eyvahedigeldismile
ya kızlar bişey sorcam size, benim tek yanağımda kızarık kızarık bişeyler çıktı, normalde hiç cilt problemlerim olmazdı, ergenlikte bile sivilcem çıkmadı, görenler hamileliktendir diyolar ama ben korkuyorum, geçen ay çıktı aslında ama küçüktü, yani ne sivilce ne isilik, kızarık bişey ve bu hafta yayıldı biraz, böyle cilt problemleri yaşayan varmı
valla canım bilemiyorum ama kızım çok yaramaz uykusuz bi bebekti inş. ablasına benzemez diyorumm:))
ya kızlar bişey sorcam size, benim tek yanağımda kızarık kızarık bişeyler çıktı, normalde hiç cilt problemlerim olmazdı, ergenlikte bile sivilcem çıkmadı, görenler hamileliktendir diyolar ama ben korkuyorum, geçen ay çıktı aslında ama küçüktü, yani ne sivilce ne isilik, kızarık bişey ve bu hafta yayıldı biraz, böyle cilt problemleri yaşayan varmı
herkese günaydın
bu sabah canım kahvaltı etmek istemedi bir muz yedim şimdi de cevizle çekirdekli üzüm yiyorum acaba iyi mi yapıyorum kötü mü ?
ayrıca demir ilacım da bitmiş cumaya kadar ara versem nolur ki :kedi:
Günaydın çok şükür ben iyiyim..sen? Marmara ve Ege yağmur altında sanırım.
------------
Kızlar bu arada dün akşamdan beri aklıma Liyadora geliyor.Umarım iyidir.
herkese günaydın
bu sabah canım kahvaltı etmek istemedi bir muz yedim şimdi de cevizle çekirdekli üzüm yiyorum acaba iyi mi yapıyorum kötü mü ?
ayrıca demir ilacım da bitmiş cumaya kadar ara versem nolur ki :kedi:
tv8de gebelik sekerını anlatıyor.
evet canım ben varım benimde sağ yanağımda çıktı ne büyüyüp çirkinleşiyo nede geçiyo kesinlikle sivilce değil dr.uma sordum hamilelikle alakalı geçecek merak etme dedi:))
benim hiç o tarz bir problemim olmadı ama aşırı derecede kuruluk var hamileliğimden beri
pul pul dökülüyo resmen yüzüm. bacaklarım bile kuru. artık her yerime bebe yağı kullanıyorum özellikle banyodan sonra ve ıslakken. bi de ben hamile kalmadan önce hiç su içmezdim şimdi durmadan su içiyorum buna ramen bunca kuruluk nerden hiç anlamıyorum :1shok:
ben de bugün daha iyiyim canım. her sabah tuvalete gittikten sonra giyinmeden önce tartılıyorum geçen hafta boyunca 62 kg geliyodum bu hafta da hergün tartılıyorum 61.5 geliyorum. iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum ama sanki ben şekeri kesince şişkinliğim azalıyor suyum dengeleniyor enazından kilo almadım gibi yorumladım. neyse 2 hafta sonra tekrar çağırdı bebeğimin gelişimini kontrol etmek için bir de tekrar şeker bakılacak. inşallah düzene girer.
dinleyip bize de yazsana neler diyor. nasıl düşürcekmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?