2010 Temmuz Anneleri : )

ya kızlar bişey sorcam size, benim tek yanağımda kızarık kızarık bişeyler çıktı, normalde hiç cilt problemlerim olmazdı, ergenlikte bile sivilcem çıkmadı, görenler hamileliktendir diyolar ama ben korkuyorum, geçen ay çıktı aslında ama küçüktü, yani ne sivilce ne isilik, kızarık bişey ve bu hafta yayıldı biraz, böyle cilt problemleri yaşayan varmı

herkese günaydın

bu sabah canım kahvaltı etmek istemedi bir muz yedim şimdi de cevizle çekirdekli üzüm yiyorum acaba iyi mi yapıyorum kötü mü ?
ayrıca demir ilacım da bitmiş cumaya kadar ara versem nolur ki :kedi:

evet canım ben varım benimde sağ yanağımda çıktı ne büyüyüp çirkinleşiyo nede geçiyo kesinlikle sivilce değil dr.uma sordum hamilelikle alakalı geçecek merak etme dedi:))

valla canım bilemiyorum ama kızım çok yaramaz uykusuz bi bebekti inş. ablasına benzemez diyorumm:))

hatce
canım bebeğim uyandı,çok şükür zıp zıp zıplıyo şimdi ,bu gün o da kk teyzeleri ve kk kardeşleri gb tembellik yapmak istedi herhalde kaydirigubbakcemile3
hava yağmurlu olunca tadını çıkarmak istemiş benim akıllı kızım yerimseniben

benim hiç o tarz bir problemim olmadı ama aşırı derecede kuruluk var hamileliğimden beri
pul pul dökülüyo resmen yüzüm. bacaklarım bile kuru. artık her yerime bebe yağı kullanıyorum özellikle banyodan sonra ve ıslakken. bi de ben hamile kalmadan önce hiç su içmezdim şimdi durmadan su içiyorum buna ramen bunca kuruluk nerden hiç anlamıyorum :1shok:

canım bence bişi olmadır bende sabah işe geldğimde ilacımı içmeden unutuyorum çay içiyorum maalesefki ilacımı içmemiş oluyorum(

Günaydın çok şükür ben iyiyim..sen? Marmara ve Ege yağmur altında sanırım.
------------
Kızlar bu arada dün akşamdan beri aklıma Liyadora geliyor.Umarım iyidir.

ben de bugün daha iyiyim canım. her sabah tuvalete gittikten sonra giyinmeden önce tartılıyorum geçen hafta boyunca 62 kg geliyodum bu hafta da hergün tartılıyorum 61.5 geliyorum. iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum ama sanki ben şekeri kesince şişkinliğim azalıyor suyum dengeleniyor enazından kilo almadım gibi yorumladım. neyse 2 hafta sonra tekrar çağırdı bebeğimin gelişimini kontrol etmek için bir de tekrar şeker bakılacak. inşallah düzene girer.

bişiy olmaz canım yaa. ben geçen hafta hep unuttum hem demiri hem eleviti içmeyi. yani bir haftada 1-2 kere içmişimdir. mesela görümcem diyo ki ben hiç elevit içmedim hiç süt içmedim hiç demir ilacı içmedim. ama demek ki yemeklerden alıyo bebeği turp gibi bir problemi de yok.bence iyi yapıyorsun bol kalori protein ve demir almışsın yediklerinle. sadece calsium almamışsın. onu da tamamlarsın yoğurtla filan. ama muza dikkat kabız yapar biliyosun çok yiyince.

evet canım ben varım benimde sağ yanağımda çıktı ne büyüyüp çirkinleşiyo nede geçiyo kesinlikle sivilce değil dr.uma sordum hamilelikle alakalı geçecek merak etme dedi:))

evet aynen geçmiyo sivilcede değil, ben bu hafta biraz kurcaladım sanırım o yüzden yayıldı biraz, sakın dokunma canım sen, benim yaptığımı yapma

bende bazen badem yağı bazen bebe yağı kullanıyorum ama gerçekten kuruyo cilt çok, neyseki ben çok terleyen biriyim, hep şikayet ederdim şimdi avantajlarını görüyorum :) su içmekte çok önemliymiş çatlaklar için, çok iyi yapıyosun canım bol su içmekle

canım gebelık sekerı senın kac cıktı?benım 142 cıktı dün 100lük seker yüklemesı yapaılcak.

yok canım ben yaşamadım ama bence güzelce temizle sadece çok kötü olursa doktora göster ama benim bir arkadaşımın bütün yüzü sivilce içindeydi. hamileyken oldu öncesinde yoktu öyle bişey. doktora gitti sadece temizleyici losyon vermiş. bazen yapıyo hormonlar böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…