canım gebelık sekerı senın kac cıktı?benım 142 cıktı dün 100lük seker yüklemesı yapaılcak.
canım bence bişi olmadır bende sabah işe geldğimde ilacımı içmeden unutuyorum çay içiyorum maalesefki ilacımı içmemiş oluyorum(
yasecim birkac günden bisey olmaz galıba.
bişiy olmaz canım yaa. ben geçen hafta hep unuttum hem demiri hem eleviti içmeyi. yani bir haftada 1-2 kere içmişimdir. mesela görümcem diyo ki ben hiç elevit içmedim hiç süt içmedim hiç demir ilacı içmedim. ama demek ki yemeklerden alıyo bebeği turp gibi bir problemi de yok.bence iyi yapıyorsun bol kalori protein ve demir almışsın yediklerinle. sadece calsium almamışsın. onu da tamamlarsın yoğurtla filan. ama muza dikkat kabız yapar biliyosun çok yiyince.
[B .!.:bende bazen badem yağı bazen bebe yağı kullanıyorum ama gerçekten kuruyo cilt çok, neyseki ben çok terleyen biriyim, hep şikayet ederdim şimdi avantajlarını görüyorum :) su içmekte çok önemliymiş çatlaklar için, çok iyi yapıyosun canım bol su içmekle[/B]
yok canım ben yaşamadım ama bence güzelce temizle sadece çok kötü olursa doktora göster ama benim bir arkadaşımın bütün yüzü sivilce içindeydi. hamileyken oldu öncesinde yoktu öyle bişey. doktora gitti sadece temizleyici losyon vermiş. bazen yapıyo hormonlar böyle şeyler
ya kızlar bişey sorcam size, benim tek yanağımda kızarık kızarık bişeyler çıktı, normalde hiç cilt problemlerim olmazdı, ergenlikte bile sivilcem çıkmadı, görenler hamileliktendir diyolar ama ben korkuyorum, geçen ay çıktı aslında ama küçüktü, yani ne sivilce ne isilik, kızarık bişey ve bu hafta yayıldı biraz, böyle cilt problemleri yaşayan varmı
ben hergün kecı boynuzu pekmezı ıcıyordum yarım cay bardagı kesmem gerekcek galiba artık.
kızlar internetten yaptığım incelemeye göre şeker için sadece şekeri kesmek yeterli değilmiş. makarna mantı poğça ekmek gibi hamur işlerine de elveda demek gerekiyormuş. 1-2 ince dilim ekmek sadece yemekle yiyebilirmişsin. bir de aç kalmamak gerekiyormuş.aç kalınca kan şekeri düştüğü için vücut tüm karbonhidrat ve proteinleri şekere dönüştürüyormuş. 2 hafta full dikkat edicem. kendi hatam yüzünden bebeğime de kendime de zarar verdim. çok suçluluk duyuyorum.meyve de 1 elma 1 portakal ya da 3 adet kayısı gibi şeyler yemek fazlasını yememek gerekiyormuş. bir de tarçın çayı için diyolar 1 bardak ama doktora sormak lazım mı acaba zararı olur mu?
evet ya karbonhidratta yükseltirmiş şekeri, muzda ve havuçtada çok şeker varmış, bide yaz meyvelerinde, karpuz üzüm falan, bide tarçın çayının hiçbi zararı yok diye biliyorum ben yani günde bir bardaktan hiçbişey olmaz bence hatta faydasını görürsün, ben şeker testinden önce içiyodum çubuk tarçınlardan bi fincan sıcak suya atıyosun, tadıda güzel.. şimdi ıhlamur içiyorum öksürüğümü kesmesi için.. ama ara ara tarçında yapıyorum kendime.. ayrıcada hiç suçluluk duyma canım sen bilmiyodunki böyle sonuçlar doğurduğunu yediklerimizin, önemli olan öğrendikten sonra dikkatli olmak olumunekankayizsmile
Eveet arkadaşım ben de aynı sorunu yaşıyorum.
Cildin beyaz mı.Ben beyaz tenliyim.Ve bende de kızarıklıklar var doğum sonrasında %100 geçeermiş doktorum öyle dedi.
Güneşe fazla çıkmamam gerekiyormuş.Sebamedin en yüksek faktörlü güneş losyonunu önerdi.Onu kullanıyorum.
Ve makyaj yapmayı bıraktım.Kesinlikle fondoten,pudra,allık sürmüyorum yüzüme.Sadece kalem çekiyorum.İyi de oldu aslında yüzüm dinleniyor.Hem daha doğal görünüyorum hoşuma gidiyor.
Sen de dikkat et canım çok oynama.
Bende her sabah pekmez içiyorum ama yarım çay bardağı değil 1 çay kaşığı veya 1 tatlı kaşığı falan...Ama şekerimde bir problem yok çok şükür...
kasılmalar için günde 1 tane adalat kullanıyorum.
kasılmalar için günde 1 tane adalat kullanıyorum.
neden kasılmaların mı var?
"Tarçın Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir." diyo tarçın için acaba dr. mı danışmalı??
yaklaşık aynı günlerdeyiz ama senin göbek te benim ki gibi aynı. öne doğru gidiyo. maşallah.
evet nst ye girdiğimde 100 e çıkmıştı kasılma şiddeti.Ama iyiyim şimdi.ikiz olunca kasılmalar erken başlıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?