- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
kızlar erken doğum sebeplerinde baş sırada suyun fazla olması yazıyor yaa napıp edip dengelemem lazım şu şekeri ve suyu. yoksa rahim aşırı gerginliğe tepki olarak erkenden kasılma başlatıyormuş. korkuyorum valla.
aa senin ikiz mi? yaa benim ikiz hamileler kadar karnım var yaa . süper Allah bağışlasın canım
Bir de kabız olmamak ve wc ihtiyacın geldiğinde biriktirmeden ihtiyacı karşılamak gerekiyormuş.
ya büyük tuvaletimi yaparken karnım patlıycak gibi oluyor. çok zor oluyor yapması her seferinde kan ter içinde kalıyorum. ve korkuyorum napmak loazım acaba. artık şekerli şeyler de yasak olduğu için çukulata filan gibi. daha da zor. duphalak diye bir şurup var arada içmek mi lazım acaba
yok canım ben yaşamadım ama bence güzelce temizle sadece çok kötü olursa doktora göster ama benim bir arkadaşımın bütün yüzü sivilce içindeydi. hamileyken oldu öncesinde yoktu öyle bişey. doktora gitti sadece temizleyici losyon vermiş. bazen yapıyo hormonlar böyle şeyler
merhaba kızlar,
benim yüzümde ve sırtımda sivilce patlaması yaşanıyor
yüzümdekiler yine küçük fazla farkedilmiyor ama sırtım çok fena omuzlarımda filan böyle büyük büyük dokununca acıyo
doktoruma sordum gebelikten dedi. oysa benim cildim çok kurudur, mevsim geçişlerinde filan pul pul dökülür hep ama şimdi böyle oldubilmiyorumkismile
bir de çok afedersiniz sizin debüyük tuvaletiniz de farklılık var mı? ben hiç kabız olmadım şimdiye kadar ama rengi çok koyu nerdeyse siyah:kedi:
sizlerde de böyle mi? acaba demirden elevitten filan mı kaynaklanıyor?bilmiyorumkismile
Demir büyük tuvaletin rengini koyulaştırır.nefti yeşil gibi yani.
uykum geldi.mirmirmirmir
Flowersun çok takıyorsun bazı şeylere..Yediklerine dikkat edersen şekerin normal düzeye gelir.Bu kadar..CADIARZU
Demir büyük tuvaletin rengini koyulaştırır.nefti yeşil gibi yani.
hatta simsiyah yapar.
Sivilce problemim yok çok şükür..
Büyük tuvaletimin rengi evet biraz koyu ama siyah değil.hhehehe
Doktorum balık yağı hapı verdi 1 hafta önce ama ben kullanmaya başlamadım henüz.
Halbuki haftada 1 balık yediğimi biliyor neden verdi acaba?
kilo yapar mı acaba?poff
Kullanmasam ne olur? Balık kokuyor kutu
Hergün calsiyum, demir, magnezyum ve 3 günde 1 , elevit alıyorum.
Kabızlık sorunum yok..
Bu kadar..
Nasıl rapo verdim ama :)))
maşşallah :)
denizcim sen hangi calsiyum ilacını kullanıyodun ismini söylermisin
Sivilce problemim yok çok şükür..
Büyük tuvaletimin rengi evet biraz koyu ama siyah değil.hhehehe
Doktorum balık yağı hapı verdi 1 hafta önce ama ben kullanmaya başlamadım henüz.
Halbuki haftada 1 balık yediğimi biliyor neden verdi acaba?
kilo yapar mı acaba?poff
Kullanmasam ne olur? Balık kokuyor kutu
Hergün calsiyum, demir, magnezyum ve 3 günde 1 , elevit alıyorum.
Kabızlık sorunum yok..
Bu kadar..
Nasıl rapo verdim ama :)))
Ya benim doktorumda balık yiyiyorsun dimi dedi.Evet yiyiyorum dedim.Haftada 2 kere yemen lazım yada tavukla dengele demişti yada balık yağı vereyim dedi.Yok yiyiyorum gerek yok dedim..Sonradan da düşündüm benim ek takviyeye ihtiyacım var aslında diye bir dahaki gidişimde yazmasını söyliyeceğim...
evet canım ben varım benimde sağ yanağımda çıktı ne büyüyüp çirkinleşiyo nede geçiyo kesinlikle sivilce değil dr.uma sordum hamilelikle alakalı geçecek merak etme dedi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?