2010 Temmuz Anneleri : )

Öfff yaa ana bilgisayara virüs girmiş hemde antivirüs programı varken...Nasıl oluyor bu iş anlamadımm..Üstelik virüsler,antivirüs programını sistem dışı bırakmışlar....Aldılar kasayı gittiler...
Ana pc olduğu için programa giremiyorum kaldım öylece..Pöfffkafamçokkarıştı

kızlar bu balık yağlarıyla ilgili bi yazı okumuştum. biçoğu balığın karaciğerinden mi ne yapılıyomuş ta cıva içeriyomuş önerilmiyormuş ama bazıları içilebilirmiş filan diye bilginiz var mı? ben sadece demir ve elevit içiyorum onları da aksatıyorum. doktoruma sorsam mı calsium magnezyum balık yağı gibi takviyeler alsam daha mı iyi olur? calsium alımımı artırdım biraz günde 1ltye yakın süt içmeye başladım bir de 2-3 kaşık yoğurt yiyorum ama sütten öğk gelmek üzere yumurta yiyemiyorum çok tiksiniyorum artı salata yiyoruz her akşam. ama bazen gece kasılmalar oluyo bacaklarımın arkalarında.balık valla hayatta haftada 1 yiyemiyorum. 2 haftada 1 ancak.

cildin normalde kuru mu yaglı mıydı canım?

denizcim balık yağı birde elevit çok kilo yapıyor kız kardeşim 80 kg ye doğru çıkmaya başlayınca doktor kesmişti ben olsam kullanmazdım ama sen bilisin canım

Hımm anladım canım..Ya ben et yemediğim için balığı falan fazla tüketmem lazım...O da uyardı beni ama ben yok istemem deyince...Oyüzden birdahkine hatırlatayım..

doktoruna sor canım masallah sütü cok ıı ıcıyormusun.bende yumurta yıyemıyorum hergün günde ıkı bardak süt ıcıyorum.balık aynn seın gıbı ıkı haftada bır.bilmiyorumkismile

her gün balık yağı ve elevit alıyorum.8 kilo aldım sadece ikiz hamileliğe rağmen.yapı ile alakalı sanırım .
o kadar da abartılı kilo aldırdığını sanmam.

Valla ben herşeyden yiyorum ama doktorum yazdı bana bu ay demir, calsiyum, magnzeyum, balık..(bu ay başladım) Elevit 3.aydan beri var ama az alıyorum haftada 2-3 tane gibi.

Kasılma vs olmaması için magnezyum kullanacaksın dedi.(kasılmam yok çok şükür ama önlem olarak dedi sanırım..)

Balık içmek istemiyorum ama ben..kilo aldırıyor diye biliyoruz balık yapı nı
yaaaaa:sinifsinif:

cildin normalde kuru mu yaglı mıydı canım?

benim cildim kuruydu hamile kalınca görmeliydin her iki yanağında elimiz büyüklüğnde yağılmıştı sivilceler hormonlar değiştiği içinmiş nutricina birde clean cleer dengeledi yağ oranını bir haftada geçti

denizcim balık yağı birde elevit çok kilo yapıyor kız kardeşim 80 kg ye doğru çıkmaya başlayınca doktor kesmişti ben olsam kullanmazdım ama sen bilisin canım

Farkındayım zaten..kafamçokkarıştı
Kilo alımım atağa geçti bu ay..
Son 15 günde 1 kilo almışım kiohaoldumsmile biliyorsunuz ben çok dikkat ediyorum normalde hamur işi ve tatlı çok çok çok az...ama almışım işte.

Analmıştım zaten eleviti azalttım işte..CADIARZUkafamçokkarıştı
Doğru mu yapıyoruz bilmiyorum ya..bilmiyorumkismile
Balık yapını da bu yüzden kullanmak istemiyorum ama doktora sormadan da..bilmiyorumkismile

flower geçmiş olsun canı istersen sütü iki bardağa indir yeter ya iki bardak su fazlalığı için doktorun bir şeyler söylemiştir mutlaka

gecen hafta ben bartholın kıstınden amelıyat oldum kızlar enfeksıyona cok dıkkat edın bırde vajınal sıslık oldugunda hemen dr gıdın benım cok büyümüstütenıs topu kadardı bosalltı doktorum genel anestezi ile.

evet bazı balık yağları karaciğerdenmiş.bol a vitamini içerdikleri için önerilmiyor.ben marincap kullanıyorum.civa içermiyor,karaciğerden yapılmamış.

benim doktorumda yaşlı bilgili amerikalarda okumuş ben bütün sıkıntımı söylüyorum doktoruma ben dedimki doktor bey ben hamileliğimden önce 74 lere çıktım boyum 1-59 herkez hamileyim sanıyordu spor ve diyetle 9 kiloyu bir yılda verdim dedim gereğinden fazla kilo almak istemiyorum dedim oda bana elevit kullanma ozaman bunların kilo yapıcı etkisi var vitaminleri yediklerinden almaya çalış dedi ben extra vitamin kullanmıyorum ama her şeyden yemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…