kızlar benim yüzüm hamilelikte çok sivilcelendi doktor hormonlardandırdır demişti kızarılıkta vardı nutricina yüz yıkama jeli birde claen cler yğsız nemlendirici kullandım 1 haftada geçti hiç kalmadı tavsiye ederim
Ay benimki de demir calsiyum vs yazarken balık da yazmış, haberim yoktu..bilmiyorumkismile
eczaeneden alırken haberim oldu..:kedi: ama kullanmaya başlamadım ..bilmiyorumkismile
Ek takviyeye ihtiyacın varsa söyle doktoruna yazsın..
Ay benimki de demir calsiyum vs yazarken balık da yazmış, haberim yoktu..bilmiyorumkismile
eczaeneden alırken haberim oldu..:kedi: ama kullanmaya başlamadım ..bilmiyorumkismile
Ek takviyeye ihtiyacın varsa söyle doktoruna yazsın..
kızlar bu balık yağlarıyla ilgili bi yazı okumuştum. biçoğu balığın karaciğerinden mi ne yapılıyomuş ta cıva içeriyomuş önerilmiyormuş ama bazıları içilebilirmiş filan diye bilginiz var mı? ben sadece demir ve elevit içiyorum onları da aksatıyorum. doktoruma sorsam mı calsium magnezyum balık yağı gibi takviyeler alsam daha mı iyi olur? calsium alımımı artırdım biraz günde 1ltye yakın süt içmeye başladım bir de 2-3 kaşık yoğurt yiyorum ama sütten öğk gelmek üzere yumurta yiyemiyorum çok tiksiniyorum artı salata yiyoruz her akşam. ama bazen gece kasılmalar oluyo bacaklarımın arkalarında.balık valla hayatta haftada 1 yiyemiyorum. 2 haftada 1 ancak.
cildim hamile kalınca daha bir düzeldi,pembeleşti gibi..
kızlar bu balık yağlarıyla ilgili bi yazı okumuştum. biçoğu balığın karaciğerinden mi ne yapılıyomuş ta cıva içeriyomuş önerilmiyormuş ama bazıları içilebilirmiş filan diye bilginiz var mı? ben sadece demir ve elevit içiyorum onları da aksatıyorum. doktoruma sorsam mı calsium magnezyum balık yağı gibi takviyeler alsam daha mı iyi olur? calsium alımımı artırdım biraz günde 1ltye yakın süt içmeye başladım bir de 2-3 kaşık yoğurt yiyorum ama sütten öğk gelmek üzere yumurta yiyemiyorum çok tiksiniyorum artı salata yiyoruz her akşam. ama bazen gece kasılmalar oluyo bacaklarımın arkalarında.balık valla hayatta haftada 1 yiyemiyorum. 2 haftada 1 ancak.
cildin normalde kuru mu yaglı mıydı canım?
denizcim balık yağı birde elevit çok kilo yapıyor kız kardeşim 80 kg ye doğru çıkmaya başlayınca doktor kesmişti ben olsam kullanmazdım ama sen bilisin canım
her gün balık yağı ve elevit alıyorum.8 kilo aldım sadece ikiz hamileliğe rağmen.yapı ile alakalı sanırım .
o kadar da abartılı kilo aldırdığını sanmam.
ben cok kılo aldım galıba 45 kılo ıle hamıle kaldım suan 54 kiloyum.
gecen hafta ben bartholın kıstınden amelıyat oldum kızlar enfeksıyona cok dıkkat edın bırde vajınal sıslık oldugunda hemen dr gıdın benım cok büyümüstütenıs topu kadardı bosalltı doktorum genel anestezi ile.
Farkındayım zaten..kafamçokkarıştı
Kilo alımım atağa geçti bu ay..
Son 15 günde 1 kilo almışım kiohaoldumsmile biliyorsunuz ben çok dikkat ediyorum normalde hamur işi ve tatlı çok çok çok az...ama almışım işte.
Analmıştım zaten eleviti azalttım işte..CADIARZUkafamçokkarıştı
Doğru mu yapıyoruz bilmiyorum ya..bilmiyorumkismile
Balık yapını da bu yüzden kullanmak istemiyorum ama doktora sormadan da..bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?