evet bazı balık yağları karaciğerdenmiş.bol a vitamini içerdikleri için önerilmiyor.ben marincap kullanıyorum.civa içermiyor,karaciğerden yapılmamış.
evet bazı balık yağları karaciğerdenmiş.bol a vitamini içerdikleri için önerilmiyor.ben marincap kullanıyorum.civa içermiyor,karaciğerden yapılmamış.
benımde marincap canım.
Nefertiti50 verdiğin bilgiler için teşekkürler..
Bildiğim kadarı ile böyle bir rahatsızlığım yok çok şükür.
Farkındayım zaten..kafamçokkarıştı
Kilo alımım atağa geçti bu ay..
Son 15 günde 1 kilo almışım kiohaoldumsmile biliyorsunuz ben çok dikkat ediyorum normalde hamur işi ve tatlı çok çok çok az...ama almışım işte.
Analmıştım zaten eleviti azalttım işte..CADIARZUkafamçokkarıştı
Doğru mu yapıyoruz bilmiyorum ya..bilmiyorumkismile
Balık yapını da bu yüzden kullanmak istemiyorum ama doktora sormadan da..bilmiyorumkismile
şimdi doktorumla konuştum.magnezyum için toz haline satılan bişi önerdi akşamları 1 bardak suya atıp iççekmişim. zaten ihtiyaç artçakmış gerekliymiş. calsiumu eğer hiçbir şekilde süt ve süt ürünü içemiyorsam almam lazımmış normalde gerek yokmuş ama ilerki zamanlarda dişeti kanamaları olursa ayak bileklerinde ağrı olursa filan alabilirmişim şu anda gerek yokmuş balık yağını da önermiyormuş. eğer 2 haftada 1 balık bile yiyorsam yeterliymiş. bir de günde 2-3 tane ceviz yiyerek tamamlayabilirmişim balık yağını önermiyormuş. hele ki bizim ülkemizde balık cenneti varken bu vitaminleri gerçek besin kaynaklarından almak gerekiyormuş hele ki haftada 1 yiyorsam asla almam gerekmezmiş dedi kendileri. sizle de paylaşayım.
flower geçmiş olsun canı istersen sütü iki bardağa indir yeter ya iki bardak su fazlalığı için doktorun bir şeyler söylemiştir mutlaka
magnesium diasporal i kastetmiş doktorun.
şimdi doktorumla konuştum.magnezyum için toz haline satılan bişi önerdi akşamları 1 bardak suya atıp iççekmişim. zaten ihtiyaç artçakmış gerekliymiş. calsiumu eğer hiçbir şekilde süt ve süt ürünü içemiyorsam almam lazımmış normalde gerek yokmuş ama ilerki zamanlarda dişeti kanamaları olursa ayak bileklerinde ağrı olursa filan alabilirmişim şu anda gerek yokmuş balık yağını da önermiyormuş. eğer 2 haftada 1 balık bile yiyorsam yeterliymiş. bir de günde 2-3 tane ceviz yiyerek tamamlayabilirmişim balık yağını önermiyormuş. hele ki bizim ülkemizde balık cenneti varken bu vitaminleri gerçek besin kaynaklarından almak gerekiyormuş hele ki haftada 1 yiyorsam asla almam gerekmezmiş dedi kendileri. sizle de paylaşayım.
aksama balık yapcam bu arada dolaba koymustuk temızleyıp cıkarttım sımdı.
Bana verdiği de marincap ama kullanmadım henüz duruyor öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?