bıde 7 aydan ıtıbaren gögüs kremıne basla diyor bütün arkadslarım garmastana baslıycam bende.2 ay kullanıcam ınsallah faydsı olur.
Bizde annemlere gidicez bu akşam babam balık almış çağırdılar saolsunlardelikafadulden
şimdi doktorumla konuştum.magnezyum için toz haline satılan bişi önerdi akşamları 1 bardak suya atıp iççekmişim. zaten ihtiyaç artçakmış gerekliymiş. calsiumu eğer hiçbir şekilde süt ve süt ürünü içemiyorsam almam lazımmış normalde gerek yokmuş ama ilerki zamanlarda dişeti kanamaları olursa ayak bileklerinde ağrı olursa filan alabilirmişim şu anda gerek yokmuş balık yağını da önermiyormuş. eğer 2 haftada 1 balık bile yiyorsam yeterliymiş. bir de günde 2-3 tane ceviz yiyerek tamamlayabilirmişim balık yağını önermiyormuş. hele ki bizim ülkemizde balık cenneti varken bu vitaminleri gerçek besin kaynaklarından almak gerekiyormuş hele ki haftada 1 yiyorsam asla almam gerekmezmiş dedi kendileri. sizle de paylaşayım.
Bizde annemlere gidicez bu akşam babam balık almış çağırdılar saolsunlardelikafadulden
ellerıne saglık yarasın kuzuya.
Ooo.. iyi balık lafının üstüne gelirmiş böyle..:jeyyar:
ogluma yesıl bır hırka aldım fermuarlı bıde beyaz bır süveter ve gömlek aldım.
kızlar erken doğum sebeplerinde baş sırada suyun fazla olması yazıyor yaa napıp edip dengelemem lazım şu şekeri ve suyu. yoksa rahim aşırı gerginliğe tepki olarak erkenden kasılma başlatıyormuş. korkuyorum valla.
hırkayı boynerden 20 tlye aldım.süveter ve gömlegı lcw den 22 tl galba.
Canım bende korkuyorum vallaha sabah şekerimi ölçtüm yine yüksek çıktı akşam iyi çıkmıştı halbuki çok zor dengelemek vallaha önceden yazmışın yaa aç kalmamman lazım yediğin meyvelere dikkat etmen ekmeğe dikkat etmen yani diyete bire bir uyman lazım çok zorladı beni vallaha bide kansızlık sorunum var ama etten almaya çalışçakmışım kansızlık sorunumu
denem yaprken eklendı dıger tarafa ekleyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?