2010 Temmuz Anneleri : )

evet benim içtiğim de öyle toz halinde suya karıştırarak içiyorsun sarı renk oluyor ama adını unuttum yaa..

içmedim zaten daha balık yağını.
içmeyim en iyisi. söylerim doktoruma da gidince içmiyorum diye.

Bizde annemlere gidicez bu akşam babam balık almış çağırdılar saolsunlardelikafadulden

bizim anne ile kayınvalide rahmetli oldu maalesef hazır akşam yemeyi bayılırım ne olursa olsun hazır önümüze gelicek ya

denem yaprken eklendı dıger tarafa ekleyım.

Eklentiler

• $Görüntü020.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

Canım bende korkuyorum vallaha sabah şekerimi ölçtüm yine yüksek çıktı akşam iyi çıkmıştı halbuki çok zor dengelemek vallaha önceden yazmışın yaa aç kalmamman lazım yediğin meyvelere dikkat etmen ekmeğe dikkat etmen yani diyete bire bir uyman lazım çok zorladı beni vallaha bide kansızlık sorunum var ama etten almaya çalışçakmışım kansızlık sorunumu

arkadaslar ben 25 haftalığım ve sürekli ayaklarıma ve belime kramplar giriyor sizede oluyor mu ayrıca nst ye ne zaman baslanıyor

hırkayı boynerden 20 tlye aldım.süveter ve gömlegı lcw den 22 tl galba.

bebiş kıyafetleri çok pahalı kızlar onlar sağlıkla dünyaya gelsinde kesenin ağzını açarız neyapalımchicoda bebek alt üst kışlık takımlar indirimdeydi bende 4 tane aldım bi takım 30 tl ye geldi ama kışlık önümüzdeki sonbahar için 3-6aylık

ya bu evde yaptığın şeker ölçme testleri hamilelikte yanlış sonuç veriyor diye duymuştum ben.kansızlık için hap kullanmmıyor musun?bir de tabi bol bol et tüketmek lazım zaten protein için de.valla ben bugün konuştum günde 1 portakal ya da 1 elma ya da 3-5 çilek yiyebilirmişsin fazlası zararmış. ben şekeri ve karbonhidratı kestim. yani börek poğça makarna mantı yemiyorum. ekmeği az yiyorum bir de çay kahve içmiyorum içine şeker atılıyor diye şekersiz de içemem.sadece meyveyle alıcam şekeri arada sırada. 2 haftada düşer inşallah.

denem yaprken eklendı dıger tarafa ekleyım.

hırka çok güzelmiş lcw hesaplı ama kızlar eski kalitesini bozdu gibi kendime uzun kollu badi almıştım 2yıkamada bozuldular eskiden çocuk kıyafetleri nekadar yıkasanda eskimezdi lcw nin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…