arkadaslar ben 25 haftalığım ve sürekli ayaklarıma ve belime kramplar giriyor sizede oluyor mu ayrıca nst ye ne zaman baslanıyor
arkadaslar ben 25 haftalığım ve sürekli ayaklarıma ve belime kramplar giriyor sizede oluyor mu ayrıca nst ye ne zaman baslanıyor
asiyan selem, şimdiden geçmiş olsun, inşallah düzene girer şekerin,
diyetin faydası olacaktır eminim,
hiç şikayetin var mıydı peki? yoksa yükleme yapılınca mı anlaşıldı?
bu aya kadar beslenmen nasıldı, çok tatlı tüketiyor muydun?
ya büyük tuvaletimi yaparken karnım patlıycak gibi oluyor. çok zor oluyor yapması her seferinde kan ter içinde kalıyorum. ve korkuyorum napmak loazım acaba. artık şekerli şeyler de yasak olduğu için çukulata filan gibi. daha da zor. duphalak diye bir şurup var arada içmek mi lazım acaba
canım hiçbir şikayetim yoktu.tatlıyla aram iyiydi ama hiçbir zaman aşırıya kaçmadım.yükleme yapılınca anlasıldı.beslenmeme gelince suana kadar toplam 3.5 kg aldım.dikkat ettiğimden değil ama.beslenmem düzenli değildi.hani canım ne cekerse onu yiyiyordum.fakat gebe kalmadan önce seker testim yapılmıştı.şeker yoktu bende.ailemde de yok.fakat cok yüksek cıkınca doktorum gizli sekerin olabilir demişti.diyete her nekadar uymaya calışsamda arada kaçakmaklarım oluyor.ama elimde değil ki bu..eşimde kıyamıyor bazen bana.o ne yerse mutlaka tattırıyor şekerli olsada.ne yapacağımı bilmiyorum.bu gidişin sonu insülin olacak galiba.
canım hiçbir şikayetim yoktu.tatlıyla aram iyiydi ama hiçbir zaman aşırıya kaçmadım.yükleme yapılınca anlasıldı.beslenmeme gelince suana kadar toplam 3.5 kg aldım.dikkat ettiğimden değil ama.beslenmem düzenli değildi.hani canım ne cekerse onu yiyiyordum.fakat gebe kalmadan önce seker testim yapılmıştı.şeker yoktu bende.ailemde de yok.fakat cok yüksek cıkınca doktorum gizli sekerin olabilir demişti.diyete her nekadar uymaya calışsamda arada kaçakmaklarım oluyor.ama elimde değil ki bu..eşimde kıyamıyor bazen bana.o ne yerse mutlaka tattırıyor şekerli olsada.ne yapacağımı bilmiyorum.bu gidişin sonu insülin olacak galiba.
sen cook ıı almısın angel burda malesef chıco satan yer yok nevsehırdeyım ben olanlarda cok pahalı bebek magazalarındakıler bıde markasız.
selam kızlar. bende temmuzda anne olacağım kısmetse :) 24 + 5 haftalığım..
bebeişlerinizin hareketlerini hissediyor musunuz , ben arada hissetmiyorum da..
Her hareketi hissetmemiz mümkün değilmiş.zaten uyuyor genelde sıpalar :asigim:
ultrasona girdiğimde kıpır kıpırdılar ama ben her hareketlerini hissedemiyordum.
ya bu evde yaptığın şeker ölçme testleri hamilelikte yanlış sonuç veriyor diye duymuştum ben.kansızlık için hap kullanmmıyor musun?bir de tabi bol bol et tüketmek lazım zaten protein için de.valla ben bugün konuştum günde 1 portakal ya da 1 elma ya da 3-5 çilek yiyebilirmişsin fazlası zararmış. ben şekeri ve karbonhidratı kestim. yani börek poğça makarna mantı yemiyorum. ekmeği az yiyorum bir de çay kahve içmiyorum içine şeker atılıyor diye şekersiz de içemem.sadece meyveyle alıcam şekeri arada sırada. 2 haftada düşer inşallah.
selam kızlar. bende temmuzda anne olacağım kısmetse :) 24 + 5 haftalığım..
bebeişlerinizin hareketlerini hissediyor musunuz , ben arada hissetmiyorum da..
canım ben de kabızlık problemi çok oluyordu özellikle demir ilacı ve vitamin kabızlığa sebebiyet veriyor, bu nedenle dr bana multi taps LGG hamileler için olanı verdi vitamin yerine,onun içerisinde probiyotik olduğundan lavabo sorunum kalmadı çok şükür.dr a bir danış senin için kullanmada sakınca yoksa tavsiye ederim
evet muzdan uzak dur istersen çünkü oda şekere zararlıymış bu şeker ölçme cihazı ben çok ararştırdım piyasadakinleri aldığım iyi gibi ama hani aldığım zaman çok kesin sonuç vermez bu cihazlar 2-3sayı oynar en fazla dedi o yüzden aldım bunuda çünkü devamlı bakmakta gerekiyo bak başta diet işe yaramadı yüksek çıktı diyeti değiştirdi herzaman doktora ölçüm içinde gidemessin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?