2010 Temmuz Anneleri : )

arkadaslar ben 25 haftalığım ve sürekli ayaklarıma ve belime kramplar giriyor sizede oluyor mu ayrıca nst ye ne zaman baslanıyor

canım doktoruna sor bence sen de hemen magnezyum diasporal al her gece 1 bardak iç mutlaka. bir de maden suyu iç günde 1 tane.calsium alımını da artır bence. sütü ve yoğurdu. sahatladığını göreceksin. ben sadece sütü artırdım geçti geceleri bana da kasılma oluyordu.

arkadaslar ben 25 haftalığım ve sürekli ayaklarıma ve belime kramplar giriyor sizede oluyor mu ayrıca nst ye ne zaman baslanıyor

ben 23+3 günlükken girdim nst ye..100 e varan kasılmam oldu.günde 1 tane adalat crono alıyorum. 2 tane de magnesium diasporal.

sen cook ıı almısın angel burda malesef chıco satan yer yok nevsehırdeyım ben olanlarda cok pahalı bebek magazalarındakıler bıde markasız.

canım hiçbir şikayetim yoktu.tatlıyla aram iyiydi ama hiçbir zaman aşırıya kaçmadım.yükleme yapılınca anlasıldı.beslenmeme gelince suana kadar toplam 3.5 kg aldım.dikkat ettiğimden değil ama.beslenmem düzenli değildi.hani canım ne cekerse onu yiyiyordum.fakat gebe kalmadan önce seker testim yapılmıştı.şeker yoktu bende.ailemde de yok.fakat cok yüksek cıkınca doktorum gizli sekerin olabilir demişti.diyete her nekadar uymaya calışsamda arada kaçakmaklarım oluyor.ama elimde değil ki bu..eşimde kıyamıyor bazen bana.o ne yerse mutlaka tattırıyor şekerli olsada.ne yapacağımı bilmiyorum.bu gidişin sonu insülin olacak galiba.

canım ben de kabızlık problemi çok oluyordu özellikle demir ilacı ve vitamin kabızlığa sebebiyet veriyor, bu nedenle dr bana multi taps LGG hamileler için olanı verdi vitamin yerine,onun içerisinde probiyotik olduğundan lavabo sorunum kalmadı çok şükür.dr a bir danış senin için kullanmada sakınca yoksa tavsiye ederim

Allah şifa versin canım benım 142 cıktı bıde 100 gr yüklencek yarın.

ılk gebelık mı canım senın..?bebısın kac gr?

sen cook ıı almısın angel burda malesef chıco satan yer yok nevsehırdeyım ben olanlarda cok pahalı bebek magazalarındakıler bıde markasız.

buradada bir şey yok doğru düzgün canım istanbulda olsak hem uygun hemde kaliteli bir sürü şey bulurduk

kilolu hanımlar hamileliklerinde çok çok az kilo alıyorlar genelde.kilolumusun normalde ?

selam kızlar. bende temmuzda anne olacağım kısmetse :) 24 + 5 haftalığım..
bebeişlerinizin hareketlerini hissediyor musunuz , ben arada hissetmiyorum da..

Her hareketi hissetmemiz mümkün değilmiş.zaten uyuyor genelde sıpalar :asigim:
ultrasona girdiğimde kıpır kıpırdılar ama ben her hareketlerini hissedemiyordum.

Her hareketi hissetmemiz mümkün değilmiş.zaten uyuyor genelde sıpalar :asigim:
ultrasona girdiğimde kıpır kıpırdılar ama ben her hareketlerini hissedemiyordum.

banada dr. bak kıpır kıpır tepiniyo dedi ben hissetmiyorum dedim:) arada seyirmeler olur sonra artacak yeri daralınca dedi ne bileyim.
ay bi de ben bugün çekyatı ittim dizimle bi duvardan bi duvara. nie hareket etmiyo diye pimpirikli oldum :)

evet muzdan uzak dur istersen çünkü oda şekere zararlıymış bu şeker ölçme cihazı ben çok ararştırdım piyasadakinleri aldığım iyi gibi ama hani aldığım zaman çok kesin sonuç vermez bu cihazlar 2-3sayı oynar en fazla dedi o yüzden aldım bunuda çünkü devamlı bakmakta gerekiyo bak başta diet işe yaramadı yüksek çıktı diyeti değiştirdi herzaman doktora ölçüm içinde gidemessin

slm canım
ben de o haftalar da çok narin hissediyordum dr kız bebekler daha narin oluyorlar demişti bayanssulusmile şimdi biraz daha farkındayım hareketlerinin,senin ilk hamileliğin mi
ilk hamilelikte hareketleri çok ii seçemezmiş anne adayları da :CüvCüv:

Bende çok kabızlık yaşadım ve doktorum bana aynı ilacı verdi Multi Tabs LGG onu kullanınca iyi geldi...

senin şekerin 143 değil miydi. neden bu kadar dert anlamadım 143 normal sayılır. benimki 165.

bende 25 haftamdayım ben yaklasık 1,5 aydır hissediyorum kız olmasına ragmen cok hareketli özellikle geceleri uykumdan uyandıracak kadar yani saga yatıyorum vuruyor sola dönüyorum vuruyor gündüz çok hissetmiyorum ama ancak 5-6 kez gündüz diyebilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…