2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar istanbuldaki arkadaşlar nerde doğum yapçaksınız? ben sanırım koşuyolu medipolde yapıcam epidural sezeryanle. normal doğumu zorlayamıcam korkuyorum. değişmezse fikrim eğer. medipolde kendi doktorumla yaparsam eğer ekstra hüvez v.s. problemi olursa ssk karşılıyormuş. araştırcam biraz daha. benden başka medipolü tercih eden var mı?

yaklaşık 6 haftadır bebek hareketlerini net olarak hissediyorum ben. ilk başta sadece kayma seğirme gibiydi şimdi topa tutuyor beni özellikle akşamları. kumandayı karnıma koyuyorum vura vura yere düşürüyor.

maşallah canım kıpır kıpır fıkır fıkır olacak desene hihoyyyt

maşallah maşllah baya güçlü olcek annesii guclubacismile

selam kızlar. bende temmuzda anne olacağım kısmetse :) 24 + 5 haftalığım..
bebeişlerinizin hareketlerini hissediyor musunuz , ben arada hissetmiyorum da..

hosgeldın canım.bdoktor demıstıkı bana kılolu bayanların hıssetmesı daha zor olur demıstı bıde ultrasonda bakarken zayıf hanımlara bakması daha kolay oluyor demıstı zayıf mısın kılon varmıydı öncedende?

senin şekerin 143 değil miydi. neden bu kadar dert anlamadım 143 normal sayılır. benimki 165.

50lilik yüklemedenmi bahsediyosun benimki 181 çıktı 100lük yükleme yapıldı ordada saatinde olması gerkene oranlardan yüsek çıktı o yüzden hemen gastasyonel diabet teşhisi konuldu zaten bebişimin kilosu ve suyuda fazla yani durumlar iyi değiil pek

kızlar bişi sölicem ben bu güne kadar hiç sağlık ocağına gitmedim. tetenozu doktorum istemedi yaptırmamı. şimdi enson idrar kültürü verdi yaptırıyım diye. ben onu sağlık ocağında yaptırıyım diyorum. yapıyolar dimi idrar kültürü. hem kayıt yaptırmış olurum. ilerde aşılar için lazım olur.

benim 50lik yüklemede 165 çıktı. ben senind e 50 gr yüklemede 181 çıktı zannettim.bana daha teşhis koymadı 2 hafta diyet verdi ondan sonra tekrar bakıcak ona göre.

saol şekerim valla. doktor ultrasona bakarken dedi ki bi dur bi sakin ol çocuk ölçüm yapamıyorum dedi.sürekli sağa sola dönüyodu maşallahh suyu bol tabi rahat rahat hareket ediyor.

ALLAHIM ESİRGESİN GÜLÜM
maşallah
benim ışıl'ım uyku pozisyonunda genelde dr amcası uyandırmak için zıplatıyor hoplatıyor banamısın demiyo kaydirigubbakcemile3 acaba annesi çok yoğun koşuşturarak çalıştığı için olabilir mi? yani bana çekse senin gb şeyler yaşıyor olmam gerekiyordu....

evet ilk hamileliğim bide benimki kız :)
o yüzden minik kıpırtılar oluyor, bariz hareketler yok gibi henüzz.

kızlar ben 7 yıl önce hamile kalmıştım bebek düştü 5 haftalıkken bir daha 7sene hamile kalamadım şimdi allaha şükür kaldım tedavisiz ama neler duymadım insanlardan sanki kendi elimdeymiş gibi kız kardeşimin bebeği olmuştu herkez demişki ablan yapana kadar sen ikinciyide yaparsın görümce ile elti eşim için onda bir sorun yoktur sendedir diyolardı arkadaşım çocuğunmu var sanki gelip arada bir bana yardımcı ol diyordu insanlar ne kadar tuaf ya kendi kızkardeşim bile arasıra yoksa korunuyormusun diyordu siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar

Çok kırılırdım ve araya ister istemez mesafe koyardım..:çok üzgünüm:

canım ya Allah ısteyen herkese versın cok ayıp dedıklerı.cahıllık ıste Allah kımseyı bu sekılde sınamasın.

yoo kilolu değilim, çok normal kilo aldım. ama karnım geç çıktı
bende iç karnımmı geniş die düşünmeye başlamıştım:) ama bilmiyorum
seyirme ve pıt pıt oluyor arada:)

ayşe - nefertiti saolun kızlar ne yapalım insanlar bazen böyle yapabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…