maşallah canım kıpır kıpır fıkır fıkır olacak desene hihoyyytbende 25 haftamdayım ben yaklasık 1,5 aydır hissediyorum kız olmasına ragmen cok hareketli özellikle geceleri uykumdan uyandıracak kadar yani saga yatıyorum vuruyor sola dönüyorum vuruyor gündüz çok hissetmiyorum ama ancak 5-6 kez gündüz diyebilirm
yaklaşık 6 haftadır bebek hareketlerini net olarak hissediyorum ben. ilk başta sadece kayma seğirme gibiydi şimdi topa tutuyor beni özellikle akşamları. kumandayı karnıma koyuyorum vura vura yere düşürüyor.
selam kızlar. bende temmuzda anne olacağım kısmetse :) 24 + 5 haftalığım..
bebeişlerinizin hareketlerini hissediyor musunuz , ben arada hissetmiyorum da..
muz kabızlık yapıyor diye biliyorum.
maşallah maşllah baya güçlü olcek annesii guclubacismile
senin şekerin 143 değil miydi. neden bu kadar dert anlamadım 143 normal sayılır. benimki 165.
50lilik yüklemedenmi bahsediyosun benimki 181 çıktı 100lük yükleme yapıldı ordada saatinde olması gerkene oranlardan yüsek çıktı o yüzden hemen gastasyonel diabet teşhisi konuldu zaten bebişimin kilosu ve suyuda fazla yani durumlar iyi değiil pek
benim 50lik yüklemede 165 çıktı. ben senind e 50 gr yüklemede 181 çıktı zannettim.bana daha teşhis koymadı 2 hafta diyet verdi ondan sonra tekrar bakıcak ona göre.
saol şekerim valla. doktor ultrasona bakarken dedi ki bi dur bi sakin ol çocuk ölçüm yapamıyorum dedi.sürekli sağa sola dönüyodu maşallahh suyu bol tabi rahat rahat hareket ediyor.
pardon senin de 50gr yüklemede 143 çıktı zannettim.
slm canım
ben de o haftalar da çok narin hissediyordum dr kız bebekler daha narin oluyorlar demişti bayanssulusmile şimdi biraz daha farkındayım hareketlerinin,senin ilk hamileliğin mi
ilk hamilelikte hareketleri çok ii seçemezmiş anne adayları da :CüvCüv:
kızlar ben 7 yıl önce hamile kalmıştım bebek düştü 5 haftalıkken bir daha 7sene hamile kalamadım şimdi allaha şükür kaldım tedavisiz ama neler duymadım insanlardan sanki kendi elimdeymiş gibi kız kardeşimin bebeği olmuştu herkez demişki ablan yapana kadar sen ikinciyide yaparsın görümce ile elti eşim için onda bir sorun yoktur sendedir diyolardı arkadaşım çocuğunmu var sanki gelip arada bir bana yardımcı ol diyordu insanlar ne kadar tuaf ya kendi kızkardeşim bile arasıra yoksa korunuyormusun diyordu siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar
kızlar ben 7 yıl önce hamile kalmıştım bebek düştü 5 haftalıkken bir daha 7sene hamile kalamadım şimdi allaha şükür kaldım tedavisiz ama neler duymadım insanlardan sanki kendi elimdeymiş gibi kız kardeşimin bebeği olmuştu herkez demişki ablan yapana kadar sen ikinciyide yaparsın görümce ile elti eşim için onda bir sorun yoktur sendedir diyolardı arkadaşım çocuğunmu var sanki gelip arada bir bana yardımcı ol diyordu insanlar ne kadar tuaf ya kendi kızkardeşim bile arasıra yoksa korunuyormusun diyordu siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar
hosgeldın canım.bdoktor demıstıkı bana kılolu bayanların hıssetmesı daha zor olur demıstı bıde ultrasonda bakarken zayıf hanımlara bakması daha kolay oluyor demıstı zayıf mısın kılon varmıydı öncedende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?