2010 Temmuz Anneleri : )

bildiğim bir şey varsa böyle şeyler insana hiç uzaktan gelmez hep yakınları rahatça canını acıtır insanın,bilmezler mi sanki;nasip nedir,kısmet nedir ama laf olsun konuşulsun
canım benim,sen rahat ol hiç kulak asma kendi sağlığın öncelikle,çok şükür Rabbim bir melek nasip etmiş sana hayırlısı ile kucağına da alırsın inşallah böyle şeyleri de düşünme

koşturduğum zamanlar hissetmiyorum canım. sen koşturuyosan onlar uyuyor genelde. ben akşam uzanırken masa başında çalışırken yemek yerken filan çok hissediyorum hareketlerini.bi ara benimd e hep uyuyodu şimdi bu aralar hareketlendi bayaa. sağlıklı olsunlar da canım bi arkadaşım dedi ben doğurana kadar hiç hareket hissetmedim dedi ama nur topu gibi kızı var.

saol canım eşim hiç bir şey demedi bu güne kadar bana hep iyi davrandı ama insanlara tasası düşüyor nedense

valla ben hepsinin ağzının payını verirdim. biraz eli maşalıyımdır. hiç gelemem böyle şelere. bi keresinde görümcem dedi ki eşim demiş ki güyaa hamileliği abartıyomuşum herkes doğuruyomuş ultrason görüntülerini filan olay yapıyomuşum valla eşimi de onu da benzettim eşim dedi ben öyle bişey demedim sadece beni onun kadar heyecanlandırmıyo ultrason görüntüleri dedim görümcem diyo yok ben öle demek istemedim valla ortalığı birbirine kattım daha da bişi diyemiyolar bana. bu aralar yanlız fazla sinir var üstümde. dün ustaları haşladım biraz önce garanti bankasındaki kızı haşladım. yani bu sinir nerden çıktı anlamadım. kredi kartımdan 2 kere çekim yapmışlar mobilyayı 2 haftadır iptal etçekler son ödeme günü geldi ve faiz yicem. o diyo başvurdum garanti bankası yapmadı garanti bankası yok başvurmadı demiyo sistemlerimizde gözükmüyor diyo. ya diyorum iptal işlemi için başvuru oldu mu olmadı mı bilemiyoruz diyo bi sinirlendim kız dedi başka yardımcı olacağımız konu var mı dedim yardımcı mı oldunuz ki ben bi yardım alamadım sizden bilemiyoruzdan başka bişi diyemiyosunuz bu nasıl yardım yani bugünlerde böle teperde geziyorum sinirliyim çok.

flowercim saol ya sen bu günlerde çok yoruldun ondadır inşallah şu kredi kartı olayını halledersin eşimede benzincide olmuş allahtan hemen fark etmiş canım

flowercim saol ya sen bu günlerde çok yoruldun ondadır inşallah şu kredi kartı olayını halledersin eşimede benzincide olmuş allahtan hemen fark etmiş canım

valla bilmiyorum gerçekten çok yoruldum bir de üstüne pehriz olayı çıktı artı aksilikler çıkıyor parasızız bi taraftan yani sinir halindeyim gevşemem lazım birazcık. sonuçta hepsi hallolacak şeyler böyle sinir yaparsam Allah korusun bana ya da bebeğime bişi olmasın.en önemlisi o.

ben olsam şimdi hamileliğimle ilgili hiçbişey paylaşmazdım onlarla, uzak olurdum.. böyle şeyler olur hep sanki insanın kendi elinde, e hadi bu ay hamile kalayım bari dedinmi oluveriyor sanki, unutuyor bazı insanlar kendi yaşadıklarını, yaşamayan bazılarıda empati yapamıyor, maşallah şimdi geliyor işte bebeğin, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sen hiç takma millleti canım tadını çıkar bu zamanların

allah korusun canım hiçbişey olmaz sadece senin üzgün olman bebeğide üzer bence, takma kafana inan herşey olacağına varıyor, bebişini düşün sinirlendiğin an, onun içerde kıpırdanırken aldığı şekilleri düşün :ecrin_bebek:

saol arkadaşım en çok bu topikte mutlu oluyorum zaten

ohhh valla iyi yapıyorsun şekerim.. aklinialirimsmile
ben üzüleceğime ben kırılacağıma üzerim kırarım daha iyi..
diğer usta ve banka çalışanlarına gelince işlerini iyi yapsınlar bir şey deme alla alla ya
ama sen yine de bebişini düşün çokta gergin olma işler yoğundu fazlasıyla yoruldun onun için gergin olman normal hakkını ara ama çokta takma...ben de senin gibi olduğum için anlıyorum halinden bana da bazen süpürgesiz cadı diyorlar gülüp geçiyorum

Kızlar bişey sorcam size ben geçen sene düüğünüm olmadan önce göğüslerim büyük olduğu için küçülttürmek istedim ama doktor küçülttürmeyelim sadece toplayalım dedi sarkıklığı alalım dedi çünkü küçültme ameliyatlarında süt bezlerinide aldıkları için ilerde emzirme olayı yapılamıyomuş bende sarkıklığı aldırdım toparlattım ama duydumki bu toparlama ameliyatlarındada süt bezlerine ister istemez dokunulabiliyomuş ve bebek olduktan sonra emziremiyomuşun şimdi korkuyorum ya bebişimi emziremezsem diye sizin göğüslerinizde ne gibi değişiklikler oldu bende daha bişiy yok gibi sadece hamileliğimin başında sertleşmişti ve çok acıyodu ama şimdi oda yok

canım benim bu konuda hiç bilgim yok ama benim göğüslerimdeki değişiklik çok büyümüş olmaları, zaten büyüktüler dahada şiştiler, ama acı falan yok, ilk haftalar çok acıyodu, bide göğüs uçlarımın rengi çok koyulaştı

valla bekleyip görücen heralde. bilgim yok ama bekleyip görmekten başka yapacak bişi de yok. ama ameliyat olmasan da emziremeyebiliyosun bazen bebek emmiyo benim de uçlarında problem var mesela. içine kaçık uçları. çıkacak mı çıkmayacak mı emzirebilicem mi hiç bilemiyorum. valla takma herley olacağına varır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…