kızlar ben 7 yıl önce hamile kalmıştım bebek düştü 5 haftalıkken bir daha 7sene hamile kalamadım şimdi allaha şükür kaldım tedavisiz ama neler duymadım insanlardan sanki kendi elimdeymiş gibi kız kardeşimin bebeği olmuştu herkez demişki ablan yapana kadar sen ikinciyide yaparsın görümce ile elti eşim için onda bir sorun yoktur sendedir diyolardı arkadaşım çocuğunmu var sanki gelip arada bir bana yardımcı ol diyordu insanlar ne kadar tuaf ya kendi kızkardeşim bile arasıra yoksa korunuyormusun diyordu siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar
ALLAHIM ESİRGESİN GÜLÜM
maşallah
benim ışıl'ım uyku pozisyonunda genelde dr amcası uyandırmak için zıplatıyor hoplatıyor banamısın demiyo kaydirigubbakcemile3 acaba annesi çok yoğun koşuşturarak çalıştığı için olabilir mi? yani bana çekse senin gb şeyler yaşıyor olmam gerekiyordu....
slmm kızlarrr gene yoğun bır gun bıraz ara verdımmm mafoldumben
koşturduğum zamanlar hissetmiyorum canım. sen koşturuyosan onlar uyuyor genelde. ben akşam uzanırken masa başında çalışırken yemek yerken filan çok hissediyorum hareketlerini.bi ara benimd e hep uyuyodu şimdi bu aralar hareketlendi bayaa. sağlıklı olsunlar da canım bi arkadaşım dedi ben doğurana kadar hiç hareket hissetmedim dedi ama nur topu gibi kızı var.[/QUOT
aynen bende evde ıs yaparken hıc hıssetmıyorum bende.
bildiğim bir şey varsa böyle şeyler insana hiç uzaktan gelmez hep yakınları rahatça canını acıtır insanın,bilmezler mi sanki;nasip nedir,kısmet nedir ama laf olsun konuşulsun
canım benim,sen rahat ol hiç kulak asma kendi sağlığın öncelikle,çok şükür Rabbim bir melek nasip etmiş sana hayırlısı ile kucağına da alırsın inşallah böyle şeyleri de düşünme
kızlar ben 7 yıl önce hamile kalmıştım bebek düştü 5 haftalıkken bir daha 7sene hamile kalamadım şimdi allaha şükür kaldım tedavisiz ama neler duymadım insanlardan sanki kendi elimdeymiş gibi kız kardeşimin bebeği olmuştu herkez demişki ablan yapana kadar sen ikinciyide yaparsın görümce ile elti eşim için onda bir sorun yoktur sendedir diyolardı arkadaşım çocuğunmu var sanki gelip arada bir bana yardımcı ol diyordu insanlar ne kadar tuaf ya kendi kızkardeşim bile arasıra yoksa korunuyormusun diyordu siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar
slmm kızlarrr gene yoğun bır gun bıraz ara verdımmm mafoldumben
valla ben hepsinin ağzının payını verirdim. biraz eli maşalıyımdır. hiç gelemem böyle şelere. bi keresinde görümcem dedi ki eşim demiş ki güyaa hamileliği abartıyomuşum herkes doğuruyomuş ultrason görüntülerini filan olay yapıyomuşum valla eşimi de onu da benzettim eşim dedi ben öyle bişey demedim sadece beni onun kadar heyecanlandırmıyo ultrason görüntüleri dedim görümcem diyo yok ben öle demek istemedim valla ortalığı birbirine kattım daha da bişi diyemiyolar bana. bu aralar yanlız fazla sinir var üstümde. dün ustaları haşladım biraz önce garanti bankasındaki kızı haşladım. yani bu sinir nerden çıktı anlamadım. kredi kartımdan 2 kere çekim yapmışlar mobilyayı 2 haftadır iptal etçekler son ödeme günü geldi ve faiz yicem. o diyo başvurdum garanti bankası yapmadı garanti bankası yok başvurmadı demiyo sistemlerimizde gözükmüyor diyo. ya diyorum iptal işlemi için başvuru oldu mu olmadı mı bilemiyoruz diyo bi sinirlendim kız dedi başka yardımcı olacağımız konu var mı dedim yardımcı mı oldunuz ki ben bi yardım alamadım sizden bilemiyoruzdan başka bişi diyemiyosunuz bu nasıl yardım yani bugünlerde böle teperde geziyorum sinirliyim çok.
valla ben hepsinin ağzının payını verirdim. biraz eli maşalıyımdır. hiç gelemem böyle şelere. bi keresinde görümcem dedi ki eşim demiş ki güyaa hamileliği abartıyomuşum herkes doğuruyomuş ultrason görüntülerini filan olay yapıyomuşum valla eşimi de onu da benzettim eşim dedi ben öyle bişey demedim sadece beni onun kadar heyecanlandırmıyo ultrason görüntüleri dedim görümcem diyo yok ben öle demek istemedim valla ortalığı birbirine kattım daha da bişi diyemiyolar bana. bu aralar yanlız fazla sinir var üstümde. dün ustaları haşladım biraz önce garanti bankasındaki kızı haşladım. yani bu sinir nerden çıktı anlamadım. kredi kartımdan 2 kere çekim yapmışlar mobilyayı 2 haftadır iptal etçekler son ödeme günü geldi ve faiz yicem. o diyo başvurdum garanti bankası yapmadı garanti bankası yok başvurmadı demiyo sistemlerimizde gözükmüyor diyo. ya diyorum iptal işlemi için başvuru oldu mu olmadı mı bilemiyoruz diyo bi sinirlendim kız dedi başka yardımcı olacağımız konu var mı dedim yardımcı mı oldunuz ki ben bi yardım alamadım sizden bilemiyoruzdan başka bişi diyemiyosunuz bu nasıl yardım yani bugünlerde böle teperde geziyorum sinirliyim çok.[/QU
garantıde bır arkadasımın basına böyle bır olay gelmıstı kredı kartını kapattırdı kızdı onlara.
flowercim saol ya sen bu günlerde çok yoruldun ondadır inşallah şu kredi kartı olayını halledersin eşimede benzincide olmuş allahtan hemen fark etmiş canım
valla bilmiyorum gerçekten çok yoruldum bir de üstüne pehriz olayı çıktı artı aksilikler çıkıyor parasızız bi taraftan yani sinir halindeyim gevşemem lazım birazcık. sonuçta hepsi hallolacak şeyler böyle sinir yaparsam Allah korusun bana ya da bebeğime bişi olmasın.en önemlisi o.
ben olsam şimdi hamileliğimle ilgili hiçbişey paylaşmazdım onlarla, uzak olurdum.. böyle şeyler olur hep sanki insanın kendi elinde, e hadi bu ay hamile kalayım bari dedinmi oluveriyor sanki, unutuyor bazı insanlar kendi yaşadıklarını, yaşamayan bazılarıda empati yapamıyor, maşallah şimdi geliyor işte bebeğin, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sen hiç takma millleti canım tadını çıkar bu zamanların
valla ben hepsinin ağzının payını verirdim. biraz eli maşalıyımdır. hiç gelemem böyle şelere. bi keresinde görümcem dedi ki eşim demiş ki güyaa hamileliği abartıyomuşum herkes doğuruyomuş ultrason görüntülerini filan olay yapıyomuşum valla eşimi de onu da benzettim eşim dedi ben öyle bişey demedim sadece beni onun kadar heyecanlandırmıyo ultrason görüntüleri dedim görümcem diyo yok ben öle demek istemedim valla ortalığı birbirine kattım daha da bişi diyemiyolar bana. bu aralar yanlız fazla sinir var üstümde. dün ustaları haşladım biraz önce garanti bankasındaki kızı haşladım. yani bu sinir nerden çıktı anlamadım. kredi kartımdan 2 kere çekim yapmışlar mobilyayı 2 haftadır iptal etçekler son ödeme günü geldi ve faiz yicem. o diyo başvurdum garanti bankası yapmadı garanti bankası yok başvurmadı demiyo sistemlerimizde gözükmüyor diyo. ya diyorum iptal işlemi için başvuru oldu mu olmadı mı bilemiyoruz diyo bi sinirlendim kız dedi başka yardımcı olacağımız konu var mı dedim yardımcı mı oldunuz ki ben bi yardım alamadım sizden bilemiyoruzdan başka bişi diyemiyosunuz bu nasıl yardım yani bugünlerde böle teperde geziyorum sinirliyim çok.
Kızlar bişey sorcam size ben geçen sene düüğünüm olmadan önce göğüslerim büyük olduğu için küçülttürmek istedim ama doktor küçülttürmeyelim sadece toplayalım dedi sarkıklığı alalım dedi çünkü küçültme ameliyatlarında süt bezlerinide aldıkları için ilerde emzirme olayı yapılamıyomuş bende sarkıklığı aldırdım toparlattım ama duydumki bu toparlama ameliyatlarındada süt bezlerine ister istemez dokunulabiliyomuş ve bebek olduktan sonra emziremiyomuşun şimdi korkuyorum ya bebişimi emziremezsem diye sizin göğüslerinizde ne gibi değişiklikler oldu bende daha bişiy yok gibi sadece hamileliğimin başında sertleşmişti ve çok acıyodu ama şimdi oda yok
Kızlar bişey sorcam size ben geçen sene düüğünüm olmadan önce göğüslerim büyük olduğu için küçülttürmek istedim ama doktor küçülttürmeyelim sadece toplayalım dedi sarkıklığı alalım dedi çünkü küçültme ameliyatlarında süt bezlerinide aldıkları için ilerde emzirme olayı yapılamıyomuş bende sarkıklığı aldırdım toparlattım ama duydumki bu toparlama ameliyatlarındada süt bezlerine ister istemez dokunulabiliyomuş ve bebek olduktan sonra emziremiyomuşun şimdi korkuyorum ya bebişimi emziremezsem diye sizin göğüslerinizde ne gibi değişiklikler oldu bende daha bişiy yok gibi sadece hamileliğimin başında sertleşmişti ve çok acıyodu ama şimdi oda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?